We nemen je graag mee op reis, waar je staat in je ontwikkeling maakt niet uit. Je bent van harte welkom! Er zijn laagdrempelige workshops voor een ieder toegankelijk maar ook trainingen en opleidingen voor professionals en (aankomend) therapeuten.

Ons aanbod

Essentie ont-moetingsdag - thuiskomen bij jezelf

In een groep van maximaal 12 deelnemers ga je jezelf diep ont-moeten. Eindelijk tijd om écht aangeraakt te worden in de wezenlijke dingen. Geen (tijds)druk, geen programma, maar ruimte voor wat er is en wil zijn. Bijzondere ontmoetingen met jezelf en de ander brengen je dichter bij jezelf en dichter bij je essentie. We werken met lichaamswerk, meditatie en systemisch werk maar vooral met de kracht van 'zijn' en verbinden met wat er is.

Meer lezen

De SOL cursus - persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling

Je weet inmiddels dat je hoogsensitief bent, het lukt nog niet altijd om hier je weg in te vinden. Je zoekt naar balans, innerlijke rust en misschien zoek je nog wel het meest naar jezelf. Deze cursus is een reis naar binnen, geeft je antwoord op al je vragen die diep van binnen in je leven zodat je steeds meer de stem van je hart gaat luisteren. Deze cursus is diepgaand en transformerend, het kan tevens een prachtige opstap zijn naar de opleiding tot LET therapeut.

Meer lezen

3 daagse training de basis van Systemisch Werk

Er is geen energetische tool die mijdieper heeft weten te raken dan het opstellen, een diepe wens van mij is om dit werk met jou te delen. Tijdens deze dagen krijg je de basis van het systemisch werk in de vingers. We zullen ons hierbij richten op het 1 op 1 opstellen. Deze module is niet alleen waardevol voor je sessies maar zal ook voor jou persoonlijk veel opleveren, tijdens de trainingsdagen stel je namelijk je eigen thema's op. Let op: bij deze module zijn kippenvel, diepgang, ontroering en wauw momenten niet ongewoon... de kans dat je verliefd wordt op het opstellen is groot!

Meer lezen

Klankbad voor je ziel door Dévayani

Regelmatig komt Dévayani terug bij Centrum Puur! Op deze dag is het mogelijk om een persoonlijke compositie te ontvangen, het lied van je ziel. Prachtige composities openen je hart en zorgen voor een diepere verbinding met je ziel. Klanken die je ontroeren en thuisbrengen bij jezelf. Muziek kan veel in beweging zetten, aanraken, helen, lostrillen en ruimte scheppen voor wat weer mag stromen.

Meer lezen