Een reisgids op je pad…

Goh, ben jij niet hoogsensitief? Zo is het voor ons ooit begonnen en zo beginnen veel lichtwerkers aan hun ontdekkingsreis. Iemand schudt je wakker en daar begint je reis. Een mooie maar soms ook lastige weg waar je best wel een duwtje bij in de rug kunt gebruiken! Veel van ons gevoelige mensen en lichtwerkers staan in hun leven voor grote uitdagingen. De grootste uitdaging is misschien wel om jezelf te vinden te midden van alle ‘chaos’. Deze cursus is als een reisgids, het geeft je handvatten afgestemd op jouw unieke reis in dit leven.

 

Ben je zoekende?
Verlang je naar innerlijke rust?
Wil je meer voldoening uit het leven halen?
Wil je meer op jezelf en je intuïtie leren vertrouwen?
Ben je nieuwsgierig naar je (spirituele) vermogens?
Wil je in je kracht staan en meer je ruimte in durven nemen?
Ben je bereid om de diepte in te gaan met jezelf?

Des te meer vragen je met ‘ja’ beantwoord, des te meer deze cursus je op het lijf geschreven is.

'De beste leraar wijst waar je moet kijken
maar zegt niet wat je moet zien.'

Alexandra K.Trenfor

Puur en eenvoudig

We gaan werken aan je persoonlijke en intuïtieve  ontwikkeling en aan jouw heelwording. De basis is steeds meer luisteren naar je hart. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, Wij houden heel erg van eenvoud en puurheid. Dat maakt deze cursus zo geliefd en zorgt ook dat je de dingen die je leert makkelijk kunt integreren in het dagelijks leven en hier direct profijt van hebt.

Wat levert het op?

We laten je krachtige technieken ervaren die je kunt gebruiken voor jezelf en misschien ook al voor anderen maar jij staat centraal deze cursus, het gaat in eerste instantie om jou! Door de oefeningen en tips toe te passen in het dagelijks leven zal je al na de eerste dag merken dat je steviger staat en meer in balans komt. Je zult steeds beter met je gevoeligheid om kunnen gaan in het dagelijks leven en staat sterker in je schoenen. Je bent een stuk liever naar jezelf geworden en hebt een enorme groei doorgemaakt. De mensen in je omgeving doen het ook beter als jij lekker in je vel zit en dat is mooi meegenomen.

Je weet na de cursus beter wie je bent en wat je wilt. Je vertrouwt veel meer op je intuïtie en het lukt steeds beter om voor jezelf op te komen. Je geniet meer van het leven en leeft nu veel meer bewust. Vanuit contact met je diepste zelf. Je ziet je gevoeligheid steeds meer als kracht in plaats van als last. En wie weet heb je ook nog eens een maatje voor het leven aan de cursus over gehouden.

Wat is jouw geschenk voor de wereld?

Je krijg in de cursus meer inzicht op vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Wat kom ik hier brengen? We gaan deze vragen niet voor je beantwoorden maar we helpen je wel de antwoorden in jezelf te vinden.

 

Een zeer inspirerende cursus onder respect en liefdevolle leiding. Een cursus waarin ik o.a. geleerd heb om me op verschillende manieren energetisch te beschermen. Iets wat ik nu dagelijks toepas. Een ander onderdeel "Transformeren” heeft voor mij zeer verlichtend gewerkt. Wat fijn is dat je zelf mag aangeven waar je aan wil werken, dit wordt dan in de lessen meegenomen. Je leert zo gaandeweg om meer van jezelf te houden en naar je gevoel te luisteren en dat allemaal in een zeer fijne sfeer. In SOL 2 krijg je de kans nog dieper op al het geleerde in te gaan met nog meer waardevolle aanvulling. Ik ben echt blij dat ik deel 2 erachter aan ben gaan doen. Hele grote stappen gemaakt en eindelijk een heel eind op weg om mezelf te accepteren zoals ik ben. Wat fijn dat het zo samenvalt, de medecursisten die tegen dezelfde problemen aanlopen als jezelf. En wat een lieve mensen, met een app groep geven we elkaar veel steun. Dit is ook fijn na de cursus. Al met al: SOL 1 en 2 heeft me veel gebracht.

Louise over de SOL cursus

Diepgaande transformatie processen

De SOL cursus is vaak diepgaand en transformeren en kan  diep doorwerken in je dagelijks leven. Het kan confronterend zijn  maar daardoor ook motiveren om grote stappen of zelfs sprongen te maken! We nemen je mee de diepte in, jij bepaalt zelf tot hoe ver. Je blinde vlekken worden zichtbaar en er gaat ineens een nieuwe wereld voor je open. We sporen (verborgen) angsten en blokkades op je leert deze zelf te transformeren.

Soms is dit confronterend maar altijd zal je een gevoel van verlichting ervaren als je hier doorheen gaat. Je gaat meer innerlijke rust ervaren en creëert een nieuwe balans voor jezelf. Je komt dichter bij jezelf.

 

De ontdekking dat ik hoog gevoelig ben, heeft mij veel rust gegeven. Vanaf dat moment is er wel veel op mij afgekomen; wie ben ik eigenlijk, wat kan ik doen tegen de prikkels die bij mij binnenkomen? SOL 1 kwam op mijn pad en ik voelde dat deze cursus bij mij zou passen. De groep was snel een hechte groep, mede dankzij de warme begeleiding. Er was herkenning onderling, veel van ons hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt. SOL 2 heeft mij ook veel gebracht; zelfkennis, manieren om mijzelf te beschermen tegen prikkels en invloeden van anderen. Ook was het super om gelijkgestemden te ontmoeten. Met weinig woorden begrijp en ondersteun je elkaar. Mijn volgende stap is de MEE opleiding. Spannend vind ik het, maar ben ook erg nieuwsgierig

Heidi

Persoonlijke aandacht

We willen graag dat je voelt dat je gezien wordt en dat er ruimte is voor jou. Om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen zal de groep uit maximaal 12 cursisten bestaan. We scheppen een bedding waarin jij jezelf kan en mag zijn. Naast diepgang en intensiteit is er natuurlijk ruimte voor humor! We gaan er samen een mooie en bijzondere tijd van maken!

Je bent welkom!

Enige kennis van spiritualiteit is gewenst maar zeker geen must, belangrijkste voorwaarde is dat je open staat voor nieuwe inzichten en de intentie hebt hier ook mee aan de slag te gaan. Er ontstaat altijd een mooie mix in de groep waarin leeftijd en ervaring wegvallen zodra een ieder zijn hart opent. We gaan veel van en aan elkaar leren.

Globale inhoud van de cursus per deel beschreven

Deel 1 (bestaande uit 4 dagen)

 • aarden en in je kracht staan
 • energetische bescherming
 • groeien en diep helen d.m.v. opstellingen
 • zuiveren en ontdoen van negatieve energie en entiteiten
 • visualisatie en meditatie voor bewustwording en groei
 • energieën scheiden, wat is van mij en wat is van de ander
 • energiestroom in balans brengen
 • de wereld als spiegel
 • bewustwording en inzicht in je leven
 • werken met engelenkaarten en/of engelenenergie
 • blokkades worden getransformeerd zodat je kunt groeien en meer openstaat voor je innerlijke stem
 • intuïtieve vermogens komen dan duidelijker naar voren

Deel 2 (bestaande uit 3 dagen)

 • energetische koorden zelf leren uitzuiveren / verbreken
 • visualisatie en meditatie voor bewustwording, groei en innerlijke rust
 • verdieping van het contact leggen en versterken met je spirituele helpers
 • groeien en diep helen d.m.v. opstellingen
 • ontwikkeling van je intuïtieve vermogens zoals helderzien/voelen/weten etc.
 • aandacht voor het innerlijk kind
 • verdieping van transformatie technieken
 • meer in je kracht staan, vanuit verbinding met je ziel en met jouw waarheid
 • ruime aandacht en afstemming op jouw behoeften en hulpvragen

De inhoud van de cursus is een richtlijn, we kunnen en zullen hier vanaf wijken wanneer dat op dat moment voor jou en je medecursisten gewenst is. De begeleiding ligt in handen van Sandra Schultink. Ze zat in de allereerste MEE  opleidingsgroep en is sinds 2014 MEE therapeut.

Sandra heeft veel humor, is rustig en zeer betrokken. Ze weet de dagelijkse praktijk goed in te passen en komt altijd met creatieve oplossingen en ideeën.

Ze kijkt op diep niveau met je mee en weet de kern te raken op een zachte maar doortastende wijze zodat je je ten alle tijden veilig voelt.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

 • Koffie/thee en wat lekkers
 • Een uitgebreide handleiding

Data SOL 1 !  (nieuwe data)

– dinsdag 14 mei
– dinsdag 28 mei
– dinsdag 11 juni
– dinsdag 18 juni

Je investering voor SOL 1 is € 297,- inclusief btw.

Klik op de link om je aan te melden : SOL mei 2019

De cursusdagen starten om 10 uur en eindigen om 15 uur.

Benieuwd naar meer reacties van cursisten? Ga naar ervaringen om meer te lezen.