Een reisgids op je pad…

In deze tijd met zoveel prikkels is het voor veel mensen lastig om innerlijke rust te vinden. De grootste uitdaging is misschien wel om jezelf te vinden te midden van alle ‘chaos’. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Zomaar wat vragen die je tegen kunt komen als de reis op weg naar jezelf begint. Deze cursus is als een reisgids, het geeft je handvatten afgestemd op jouw unieke situatie.

 • Ben je zoekende?
 • Verlang je naar innerlijke rust?
 • Wil je meer voldoening uit het leven halen?
 • Wil je meer op jezelf en je intuïtie leren vertrouwen?
 • Ben je nieuwsgierig naar je talenten en (spirituele) vermogens?
 • Wil je meern je kracht staan en meer je ruimte in durven nenem?
 • Voel je je afgesneden van jezelf en zou je meer vanuit je hart willen leven?
 • ben je bereid om de diepte in te gaan met jezelf?                                                                                                                 

Des te meer vragen je met ‘ja’ beantwoord, des te meer deze cursus je op het lijf geschreven is.

'De beste leraar wijst waar je moet kijken
maar zegt niet wat je moet zien.'

Alexandra K.Trenfor

Puur en eenvoudig

We gaan werken aan je persoonlijke en intuïtieve  ontwikkeling, er is ruimte voor heelwording. De basis is steeds meer luisteren naar je hart. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, Wij houden heel erg van eenvoud en puurheid. Dat maakt deze cursus zo geliefd en zorgt ook dat je de dingen die je leert makkelijk kunt integreren in het dagelijks leven zodat je hier direct profijt van hebt. Wel zo handig!

Wat levert het op?

We laten je krachtige technieken ervaren die je kunt gebruiken voor jezelf en misschien ook al voor anderen maar jij staat centraal deze cursus, het gaat in eerste instantie om jou! Door de oefeningen en tips toe te passen in het dagelijks leven zal je al na de eerste dag merken dat je steviger staat en meer in balans komt. Je zult steeds makkelijker met ‘moeilijke’ dingen om kunnen gaan in het dagelijks leven. Je bent een stuk liever naar jezelf geworden en hebt een enorme groei doorgemaakt. De mensen in je omgeving doen het ook beter als jij lekker in je vel zit en dat is mooi meegenomen.

Je weet na de cursus beter wie je bent en wat je wilt. Je vertrouwt veel meer op je intuïtie en het lukt steeds beter om voor jezelf op te komen. Je geniet meer van het leven en leeft meer bewust. Je ziet je gevoeligheid steeds meer als kracht in plaats van als last. En wie weet heb je ook nog eens een maatje voor het leven aan de cursus over gehouden.

Wat is jouw geschenk voor de wereld?

Je krijg in de cursus meer inzicht op vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Wat kom ik hier brengen? We gaan deze vragen niet voor je beantwoorden maar we helpen je wel de antwoorden in jezelf te vinden. Iedereen heeft talenten, geschenken voor de wereld. We proberen je te helpen om deze schatten te ont-dekken. En zelfs als dat nog niet helemaal lukt is het vaak wel mogelijk om (meer) te voelen hoe waardevol je bent.

Een zeer inspirerende cursus onder respect en liefdevolle leiding. Een cursus waarin ik o.a. geleerd heb om me op verschillende manieren energetisch te beschermen. Iets wat ik nu dagelijks toepas. Een ander onderdeel "Transformeren” heeft voor mij zeer verlichtend gewerkt. Wat fijn is dat je zelf mag aangeven waar je aan wil werken, dit wordt dan in de lessen meegenomen. Je leert zo gaandeweg om meer van jezelf te houden en naar je gevoel te luisteren en dat allemaal in een zeer fijne sfeer. In SOL 2 krijg je de kans nog dieper op al het geleerde in te gaan met nog meer waardevolle aanvulling. Ik ben echt blij dat ik deel 2 erachter aan ben gaan doen. Hele grote stappen gemaakt en eindelijk een heel eind op weg om mezelf te accepteren zoals ik ben. Wat fijn dat het zo samenvalt, de medecursisten die tegen dezelfde problemen aanlopen als jezelf. En wat een lieve mensen, met een app groep geven we elkaar veel steun. Dit is ook fijn na de cursus. Al met al: SOL 1 en 2 heeft me veel gebracht.

Louise over de SOL cursus

Diepgaande transformatie processen

De SOL cursus is vaak enorm transformerend en kan  diep doorwerken in je dagelijks leven. Het kan confronterend zijn  maar daardoor ook motiveren om grote stappen of zelfs sprongen te maken. We nemen je mee de diepte in, jij bepaalt zelf tot hoe ver. Je blinde vlekken worden zichtbaar en er gaat ineens een nieuwe wereld voor je open. We sporen (verborgen) angsten en blokkades op je leert deze zelf te transformeren.

Soms is dit confronterend maar altijd zal je een gevoel van verlichting ervaren als je hier doorheen gaat. Je gaat meer innerlijke rust ervaren en creëert een nieuwe balans voor jezelf. Je komt dichter bij jezelf.

SOL 1 kwam op mijn pad en ik voelde dat deze cursus bij mij zou passen. De groep was snel een hechte groep, mede dankzij de warme begeleiding. Er was herkenning onderling, veel van ons hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt. SOL 2 heeft mij ook veel gebracht; zelfkennis, manieren om mijzelf te beschermen tegen prikkels en invloeden van anderen. Ook was het super om gelijkgestemden te ontmoeten. Met weinig woorden begrijp en ondersteun je elkaar. Mijn volgende stap is de LET opleiding. Spannend vind ik het, maar ben ook erg nieuwsgierig.

Heidi

Persoonlijke aandacht

We willen graag dat je voelt dat je gezien wordt en dat er ruimte is voor jou. Om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen zal de groep uit maximaal 10 cursisten bestaan. We scheppen een bedding waarin jij jezelf kan en mag zijn. Naast diepgang en intensiteit is er natuurlijk ruimte voor humor! We gaan er samen een mooie en bijzondere tijd van maken!

Je bent welkom!

Enige kennis van spiritualiteit is gewenst maar zeker geen must, belangrijkste voorwaarde is dat je open staat voor nieuwe inzichten en de intentie hebt hier ook mee aan de slag te gaan. Er ontstaat altijd een mooie mix in de groep waarin leeftijd en ervaring wegvallen zodra een ieder zijn hart opent. We gaan veel van en aan elkaar leren. Ook als je niet zeker weet of je hooggevoelig bent, ben je van harte welkom! Juist deze cursus is een uitgelezen kans om meer te ontdekken over jezelf. Hooggevoeligheid is zeker geen voorwaarde, iedereen is welkom.

Globale inhoud van de cursus per deel beschreven

Deel 1 (bestaande uit 4 dagen)

 • aarden en in je kracht staan
 • energetische bescherming
 • groeien en diep helen d.m.v. opstellingen
 • zuiveren en ontdoen van negatieve energie en entiteiten
 • visualisatie en meditatie voor bewustwording en groei
 • energieën scheiden, wat is van mij en wat is van de ander
 • energiestroom in balans brengen
 • de wereld als spiegel
 • bewustwording en inzicht in je leven
 • werken met engelenkaarten en/of engelenenergie
 • blokkades worden getransformeerd zodat je kunt groeien en meer openstaat voor je innerlijke stem
 • intuïtieve vermogens komen dan duidelijker naar voren

Deel 2 (bestaande uit 3 dagen)

 • energetische koorden zelf leren uitzuiveren / verbreken
 • visualisatie en meditatie voor bewustwording, groei en innerlijke rust
 • verdieping van het contact leggen en versterken met je spirituele helpers
 • groeien en diep helen d.m.v. opstellingen
 • ontwikkeling van je intuïtieve vermogens zoals helderzien/voelen/weten etc.
 • aandacht voor het innerlijk kind
 • verdieping van transformatie technieken
 • meer in je kracht staan, vanuit verbinding met je ziel en met jouw waarheid
 • ruime aandacht en afstemming op jouw behoeften en hulpvragen

De inhoud van de cursus is een richtlijn, we kunnen en zullen hier vanaf wijken wanneer dat op dat moment voor jou en je medecursisten gewenst is. De begeleiding ligt in handen van Lisette. Ze is o.a. Lichaamsgerichte Energetische Therapeut en heeft zich daarnaast verdiept in o.a. systemisch werk en lichaamsgerichte trauma therapie. Lisette is binnen Centrum Puur ook co-trainer bij de opleiding tot Lichaamsgerichte Energetische Therapeut.

Lisette weet je met haar warme uitstraling al snel op je gemak te stellen en creëert zo een veilige setting waarin je jezelf kunt zijn. Met veel enthousiasme staat ze naast je in jouw proces. Vanuit haar helderheid weet ze op zachte maar ook doortastende wijze de kern te raken.

Wat anderen zeggen over Lisette: enthousiast, warm, wijs en een groot invoelend vermogen. 

Data SOL 1

We gaan weer van start met een nieuwe groep in oktober 2023. (nog 2 plekjes vrij)

alle data op een rijtje:

maandag 16 oktober

zaterdag 4 november

zondag 5 november

zaterdag 2 december

Je investering voor SOL 1 is € 397,- inclusief btw

Meld je hier aan voor de SOL cursus

 

Bij de cursus zijn inbegrepen:

 • Koffie/thee en wat lekkers
 • Een uitgebreide handleiding

De cursusdagen starten om 10 uur en eindigen om 15 uur.

Benieuwd naar meer reacties van cursisten? Ga naar ervaringen om meer te lezen.

Data SOL 2

SOL 2 bestaat uit 3 lesdagen, data worden later ingepland. (alleen te volgen als je SOL 1 hebt gevolgd)

Beter bij jezelf leren blijven? Vraag het gratis ebook aan

Uiteraard waarderen wij je privacy en gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie en tips in je inbox. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*