Samantha Kee

Sam is het  kloppende hart van Centrum Puur. Vanuit een groot invoelend vermogen weet ze vaak snel de kern te raken. Haar rust en het vertrouwen zijn als een baken en nodigen uit om jezelf te ont-moeten. Ze deinst niet terug voor diepte en gaat door waar anderen stoppen om daar te komen waar misschien nog nooit iemand is geweest….  Samantha ontwikkelde in 2014 de  LET opleiding. In 2018 kwam daar de vervolgopleiding  lichaamsgerichte traumatherapie bij.

Wat anderen zeggen over haar: puur,  zacht, doortastend, diep gevoeld contact.  

Meer lezen over Samantha? Klik hier

Fred Leijdens

Fred is onze stille en bescheiden maar oh zo belangrijke kracht achter de schermen, onze rots in de branding. Hij is verantwoordelijk voor o.a. de administratie,  e-mail en telefoon. Daarnaast voert hij intake gesprekken en regelt eigenlijk alle praktische zaken. Waar zouden we zijn zonder koffie/thee, iets lekkers, lesmateriaal en een fijne frisse ruimte? Fred regelt het allemaal! Ook springt hij zo nu en dan bij tijdens de LET opleiding en heeft hij in het verleden vele LET reizen geassisteerd. Hij heeft een groot, warm hart, dat voel je meteen.

Wat anderen zeggen over hem: betrokken, ontwapenend, veilig, belangstellend

Marjolijn Knippels

Ze is trainer bij de LET opleiding en begeleidt cursisten in hun persoonlijke proces. Marjolijn rondde in 2016 de LET opleiding af. Daarna volgde ze verschillende vervolgmodules waaronder systemisch werken en deed ze ook  het verdiepingstraject voor lichaamsgerichte trauma therapie. sinds 2017 is ze vaste schakel in ons team. Tijdens haar opleiding viel ze al op vanwege haar zuivere en diepe blik. Vanaf een afstandje met je meekijken en toch heel betrokken en liefdevol de vinger op de zere plek kunnen leggen, dat is Marjolijn ten voeten uit.

Wat anderen over haar zeggen: helder, doortastend, authentiek, betrokken

 

Lisette

Lisette geeft binnen Centrum Puur de SOL cursus en is co-trainer bij de LET opleiding. Naast de LET opleiding volgde ze bij Centrum Puur diverse vervolgmodules en in 2019 rondde ze de verdieping ‘lichaamsgerichte trauma therapie’ af. Lisette viel op vanwege haar warme en heldere uitstraling. Ze staat met veel enthousiasme naast je in jouw proces en ondersteunt je vanuit een warm hart. Daarnaast put ze ook uit een schat aan innerlijke wijsheid en kennis.

Wat anderen zeggen over haar: enthousiast, warm, wijs en een groot invoelend vermogen

Dick Breedijk

Dick stapt zo nu en dan met veel plezier en enthousiasme in bij verschillende opleidingen en vervolgmodules. Daarnaast is hij vaste kracht bij de BAM dagen. Hij heeft al deze opleidingen vanaf 2016 zelf bij Centrum Puur gevolgd. Dick draagt op geheel eigen wijze bij aan een fijne en veilige setting binnen Centrum Puur. Tijdens zijn opleiding viel hij op vanwege zijn kwaliteit om de ander te zien, mensen te verbinden en vooral ook de humor erin te brengen. Hij kan op een liefdevolle manier confronteren, dingen helder en concreet maken vanuit zijn zorgzame, betrokken en heldere kijk.

Wat anderen zeggen over hem: motiverend, doortastend, respectvol en enthousiast

 

Tom Lueb

Tom is trainer bij de LET opleiding en heeft tevens de opleiding lichaamsgerichte trauma therapie gevolgd bij Centrum Puur. Tom weet op een krachtige liefdevolle manier snel tot de kern te komen. Voelt dingen feilloos aan, waardoor de ander zich gezien en begrepen voelt. Hij is warm, rustig en betrokken. Tijdens de opleiding viel Tom al op vanwege de diepte van zijn eigen pijn, de bereidheid om diep naar binnen te kijken bij zichzelf waardoor hij ook de ander tot in diepe lagen kan waarnemen en niet terugdeinst om zijn eigen kwetsbaarheid in te brengen.

Wat anderen zeggen over hem: liefdevol, warm, krachtig, oordeelloos

Mariëlle van der Ploeg

Mariëlle is samen met Tom trainer bij de LET opleiding en assisteert Sam bij de trauma opleiding. Door haar eigen kwetsbaarheid er te durven laten zijn, voelt de ander ruimte om ook kwetsbaar te mogen zijn. Rustig op de achtergrond aanwezig maar soms ook humoristisch en expressief. Tijdens de opleiding viel Mariëlle op vanwege haar puurheid, fijngevoeligheid en het vermogen om met heel veel zachtheid veilig contact aan te bieden. Mariëlle weet de kleinste delen op hun gemak te stellen vanuit haar warme ‘zijn’ en is altijd oprecht nieuwsgierig naar wat er in de ander leeft.

Wat anderen zeggen over Mariëlle: puur, eerlijk, accepterend, zacht, expressievol.

 

In een veilige setting begeleiden we je op een manier die zacht confronterend en diep transformerend is.

Beter bij jezelf leren blijven? Vraag het gratis ebook aan

Uiteraard waarderen wij je privacy en gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie en tips in je inbox. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*