Samantha Kee

Samantha Kee is het hart van Centrum Puur. Ze  ontwikkelde de MEE therapie en de opleiding tot MEE therapeut. Onlangs startte de 27ste jaargroep onder haar leiding. Met een groot invoelend vermogen weet ze vaak snel de kern te raken. Vanuit de rust en het vertrouwen dat ze bij zich draagt mogen vaak diepe lagen worden aangeraakt. Haar nieuwste ontwikkeling is de vervolgopleiding lichaamsgerichte traumatherapie, een verdiepingstraject voor professionals in sociale beroepen.

Wat anderen zeggen over haar: puur,  zacht, doortastend, diep gevoeld contact.  

Meer lezen over Samantha? Klik hier

Fred Leijdens

Fred is onze stille en bescheiden maar oh zo belangrijke kracht achter de schermen, een rots in de branding. Hij is verantwoordelijk voor tal van werkzaamheden zoals de administratie,  e-mail en telefoon, intake gesprekken van de MEE opleiding en eigenlijk alle praktische zaken. Waar zouden we zijn zonder koffie/thee, lesmateriaal en een heerlijke lunch?  Fred regelt het allemaal en zorgt dat alles reilt en zeilt. Ook springt hij zo nu en dan bij tijdens de MEE opleiding en heeft hij in het verleden vele MEE reizen geassisteerd.

Wat anderen zeggen over hem: betrokken, ontwapenend, veilig, belangstellend

Jan Joosten

Jan heeft de afgelopen jaren intensief samengewerkt met Samantha en zo hebben de ze MEE opleiding naar een hoger plan getild. Op  dit moment werkt Jan vooral achter de schermen. Hij is een klankbord binnen Centrum Puur en begeleidt MEE cursisten middels feedbackmomenten.  Samen met Samantha begeleidde hij vele MEE groepen en workshops. Zijn passie ligt bij het healen maar vooral ook bij de mens en zijn verhaal. Van Jan kan je oprechte belangsstelling verwachten, iemand die diep met je meekijkt en je echt ziet. Hij laat zich niet van de wijs brengen door trucjes, de kern zal geraakt worden.

Wat anderen zeggen over hem:  nuchter, no nonsense, doortastend, vol humor. 

Marjolijn Knippels

Ze is co-trainer bij de opleiding tot MEE therapeut en begeleidt cursisten in hun persoonlijke proces. Marjolijn rondde in 2016 haar opleiding tot MEE therapeut af. Daarna volgde ze verschillende vervolgmodules waaronder systemisch werken en sinds 2017 is ze vaste schakel in ons team. Tijdens haar opleiding viel ze al op vanwege haar zuivere en diepe blik. Vanaf een afstandje met je meekijken en toch heel betrokken en liefdevol de vinger op de zere plek kunnen leggen, dat is Marjolijn ten voeten uit.

Wat anderen over haar zeggen: helder, doortastend, authentiek, betrokken

Sandra Schultink

Sandra geeft binnen Centrum Puur de SOL cursus en is co-trainer bij de opleiding tot MEE therapeut. Sandra zat in de allereerste opleidingsgroep en mocht eind 2014 als één van de eersten het diploma tot MEE therapeut in ontvangst nemen. Ze bleef zich ontwikkelen, zowel binnen Centrum Puur als daarbuiten en heeft al heel wat mensen begeleidt op hun pad. Sandra viel op vanwege haar hartelijkheid, humor en haar heerlijke nuchtere kijk op dingen. Ze weet mensen in verbinding te brengen met zowel hun pijn als met hun positiviteit. Al sinds 2015 maakt ze onderdeel uit van ons team.

Wat anderen zeggen over haar: nuchter, vrolijk, opbeurend,  straalt rust uit

Marieke Ronhaar

Marieke is co-trainer bij de opleiding tot MEE therapeut. Ze heeft veel ervaring in de reguliere hulpverlening opgedaan, in 2014 stapte ze in voor de MEE reis. Ze viel op vanwege haar enorme moed om zelf de diepte in te springen met haar eigen proces. Ik ben een spirituele krijger zei ze eens en dat kunnen wij alleen maar beamen. Een krachtige vrouw, die dingen in je kan wakker schudden, die niet zomaar opgeeft en niet terugdeinst voor diepte maar ook niet voor haar eigen kwetsbaarheid.

Wat anderen zeggen over haar: doortastend, open, onderzoekend,  liefdevol confronterend

Saskia van Vessum

Saskia is regelmatig aanwezig op oefendagen en begeleidt cursisten in hun persoonlijk proces. Ook Saskia mochten we ontvangen in één van de eerste MEE groepen in 2014. Saskia viel op vanwege haar wijsheid en zachtheid. Door deze kwaliteiten krijgt ze vaak al snel toegang tot hele kwetsbare lagen. Het is dan ook haar passie om te werken met thema’s rondom zwangerschap, geboorte en vrouw zijn. Als je in contact komt met Saskia zul je ervaren dat alleen haar ‘zijn’ al iets met je doet.

Anderen over haar: zacht, respectvol, liefdevolle aandacht, ‘zijn’. 

 

In een veilige setting begeleiden we je op een manier die zacht confronterend en diep transformerend is.