Samantha Kee

Sam is het  kloppende hart van Centrum Puur. Vanuit een groot invoelend vermogen weet ze vaak snel de kern te raken. Haar rust en het vertrouwen zijn als een baken en nodigen uit om jezelf te ont-moeten. Ze deinst niet terug voor diepte en gaat door waar anderen stoppen om daar te komen waar misschien nog nooit iemand is geweest….  Samantha ontwikkelde in 2014 de  LET opleiding. In 2018 kwam daar de vervolgopleiding  lichaamsgerichte traumatherapie bij.

Wat anderen zeggen over haar: puur,  zacht, doortastend, diep gevoeld contact.  

Meer lezen over Samantha? Klik hier

Fred Leijdens

Fred is onze stille en bescheiden maar oh zo belangrijke kracht achter de schermen, onze rots in de branding. Hij is verantwoordelijk voor tal van werkzaamheden zoals de administratie,  e-mail en telefoon, intake gesprekken van de LET opleiding en eigenlijk alle praktische zaken. Waar zouden we zijn zonder koffie/thee, lesmateriaal en een heerlijke lunch?  Fred regelt het allemaal! Ook springt hij zo nu en dan bij tijdens de LET opleiding en heeft hij in het verleden vele LET reizen geassisteerd.

Wat anderen zeggen over hem: betrokken, ontwapenend, veilig, belangstellend

Jan Joosten

Op dit moment werkt Jan vooral achter de schermen. Hij is een klankbord binnen Centrum Puur en begeleidt LET cursisten d.m.v. feedbackmomenten. Samen met Samantha begeleidde hij vele LET groepen en workshops. Zijn passie ligt bij het healen maar vooral ook bij de mens en zijn verhaal. Van Jan kan je oprechte belangsstelling verwachten, iemand die diep met je meekijkt en je echt ziet. Hij laat zich niet van de wijs brengen door trucjes, de kern zal geraakt worden.

Wat anderen zeggen over hem:  nuchter, no nonsense, doortastend, vol humor. 

Marjolijn Knippels

Ze is trainer bij de LET opleiding en begeleidt cursisten in hun persoonlijke proces. Marjolijn rondde in 2016 de LET opleiding af. Daarna volgde ze verschillende vervolgmodules waaronder systemisch werken en deed ze ook  het verdiepingstraject voor lichaamsgerichte trauma therapie. sinds 2017 is ze vaste schakel in ons team. Tijdens haar opleiding viel ze al op vanwege haar zuivere en diepe blik. Vanaf een afstandje met je meekijken en toch heel betrokken en liefdevol de vinger op de zere plek kunnen leggen, dat is Marjolijn ten voeten uit.

Wat anderen over haar zeggen: helder, doortastend, authentiek, betrokken

Lisette

Lisette geeft binnen Centrum Puur de SOL cursus en is co-trainer bij de LET opleiding. Naast de LET opleiding volgde ze bij Centrum Puur diverse vervolgmodules en in 2019 rondde ze de verdieping ‘lichaamsgerichte trauma therapie’ af. Lisette viel op vanwege haar warme en heldere uitstraling. Ze staat met veel enthousiasme naast je in jouw proces en ondersteunt je vanuit een warm hart. Daarnaast put ze ook uit een schat aan innerlijke wijsheid en kennis.

Wat anderen zeggen over haar: enthousiast, warm, wijs en een groot invoelend vermogen

In een veilige setting begeleiden we je op een manier die zacht confronterend en diep transformerend is.