Essentie ont-moetingsdag - thuiskomen bij jezelf

In een groep van maximaal 12 deelnemers ga je jezelf diep ont-moeten. Eindelijk tijd om écht aangeraakt te worden in de wezenlijke dingen. Geen (tijds)druk, geen programma, maar ruimte voor wat er is en wil zijn. Bijzondere ontmoetingen met jezelf en de ander brengen je dichter bij jezelf en dichter bij je essentie. We werken met lichaamswerk, meditatie en systemisch werk maar vooral met de kracht van 'zijn' en verbinden met wat er is.

Meer lezen

BAM! Boosheid ontmoetingsdag

Je hebt vast wel eens gehoord van vechten, vluchten of bevriezen. Simpel gezegd, als je in een bedreigende situatie nog kunt vechten of vluchten, kan je iets dóen en is de kans op trauma kleiner. De energie kan weg, je voelt je minder machteloos. Maar als je niets kunt doen, niet kunt ontsnappen aan het gevaar, dan blijven bevriezen en dissociatie over. We willen deze dag mindfull van bevriezing naar bevrijding bewegen. De beweging die je toen niet kon maken alsnog afmaken en (trauma)energie bevrijden.

Meer lezen

De SOL cursus - persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling

Je weet inmiddels dat je hoogsensitief bent, het lukt nog niet altijd om hier je weg in te vinden. Je zoekt naar balans, innerlijke rust en misschien zoek je nog wel het meest naar jezelf. Deze cursus is een reis naar binnen, geeft je antwoord op al je vragen die diep van binnen in je leven zodat je steeds meer de stem van je hart gaat luisteren. Deze cursus is diepgaand en transformerend, het kan tevens een prachtige opstap zijn naar de opleiding tot LET therapeut.

Meer lezen

Vier dagen in verbinding

Diepgaande processen vragen om een speciale ruimte.... Die speciale ruimte wil ik heel graag bieden tijdens deze bijzondere vierdaagse. Vier dagen in verbinding, vier dagen genoeg tijd en ruimte voor dat wat nog niet eerder gezien is. Samen verder op reis in jezelf, in de geborgenheid van een groep. Een zee van tijd, een zee van ruimte helemaal voor jezelf en jouw proces De ruimte die ontstaat wanneer we vier dagen samen zijn is stil en diep, bijna heilig. Het biedt de geborgenheid en tijdloosheid om je over te geven aan iets groters dat door ons heen werkt en onze wil overstijgt.

Meer lezen