Op dinsdag 24 oktober komt Dévayani terug bij Centrum Puur! Op deze dag is het mogelijk om een persoonlijke compositie te ontvangen, het lied van je ziel.

Voel en luister naar alles wat diep in jou leeft, van het donkerste en meest kwetsbare tot het meest intense en lichte.

Laat je meevoeren en dragen door tonen die het diepste in je raken en terugbrengen naar de kristalheldere bron van je hart.

Dat wat in woorden niet uitgedrukt kan worden brengt Dévayani tot leven via de piano, via haar hart stroomt jouw ziel de ruimte in en voert je mee…

Als kind maakte Dévayani al verhalen op de piano. Veel zei ze niet maar de klanken uit de piano zeiden alles. Dit talent ontwikkelde ze verder tot iets heel bijzonders. Ze heeft de gave om de energie van een moment, een persoon of van een plaats te vertalen in een helende compositie.

Ik ben nog nooit zo diep in mijn ziel geraakt door muziek als die dag. Het was zo intens. Ik voelde me zo gedragen door de klanken die precies de kern raakten. Er kwam een golf van licht en troost over me heen, alsof een diepe pijn gevuld werd met liefde. Intense liefde. Alsof er een stukje van mijn ziel terugkwam bij mij. Iemand aanwezig die dag zei dat het leek alsof ze een dekentje van licht om me heen weefde met haar klanken. En zo voelde het ook.

Ervaring van Samantha

 

Over Dévayani

Dévayani is een Franse pianiste en componiste. Haar harmonieuze, levendige en meditatieve muziek spreekt de ziel direct aan. Het raakt en opent je hart en zorgt ervoor dat je je meer en dieper kunt verbinden met je ziel.

Haar werk is geïnspireerd door haar diep spirituele wortels in de aarde en de cultuur van het oude Katharenland aan de voet van de Pyrineeën in Zuid Frankrijk.  We zijn enorm blij dat ze opnieuw naar Nederland komt en dat wij haar mogen ontvangen voor de unieke mogelijkheid voor een persoonlijke sessie!

Persoonlijke compositie door Dévayani op dinsdag 24 oktober

Tijdens deze sessie die in een kleine groep plaatsvindt vertaalt Dévayani wat je ziel vanuit de grootste liefde aan jou wil kenbaar maken.

In een groep met maximaal 6 luister je ook naar de composities van de andere deelnemers. Het is geen toeval dat jullie daar samen zullen zijn in dat moment. Er is een uitwisseling op diep niveau, een ontmoeting van ziel tot ziel.

 

The stars seem so close when your melodies touch our souls. Thank you Devayani!

Théo

Praktische informatie

Dévayani nodigt je uit om in enkele woorden een intentie te formuleren. Vervolgens componeert ze ter plekke een stuk speciaal voor jouw ziel. Van deze unieke compositie wordt een opname gemaakt en deze ontvang je achteraf per mail.

Indien je dit wenst kan je een kristal meebrengen om bij je te houden gedurende je persoonlijke sessie. Ook mag je mee luisteren en genieten van de composities van de anderen.

Je investering voor het lied van je ziel is € 80,- voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Er vinden 2 bijeenkomsten plaats, je kunt je aanmelden voor: 

  • 24 oktober om 11 uur  (vol)
  • 24 oktober om 15 uur  (vol)

Inmiddels zijn beide bijeenkomsten volgeboekt. Maar goed nieuws.. Devayani zal een aantal dagen in Nederland zijn. Ze geeft op diverse plaatsen een pianoconcert en ook op diverse plaatsen persoonlijke composities. Op haar website kun je hier alles over vinden op deze pagina

 

Aanmelden

Je kunt je plekje(s) reserveren door een mailtje te sturen naar info@centrumpuur.nl of door het Contact formulier in te vullen. Vermeld daarbij ook je voorkeur qua tijd. Je ontvangt dan van ons een link direct naar de website van Devayani waar je je kunt aanmelden.

Mocht je nog vragen hebben laat het ons dan gerust weten!

Verheug je alvast op een bijzondere belevenis! Onderstaande video’s kunnen daar zeker bij helpen 🙂