Lichaamsgerichte Energetische Therapie (jaartraining van 17 lesdagen)

Lichaamsgerichte Energetische Therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid, kracht en het werken vanuit de essentie. Intuïtief wordt afgestemd welke werkvormen het best ingezet kunnen worden. In één jaar maak je een diepe reis in jezelf en leert bovendien een de basis van een prachtig vak waarmee je een praktijk kunt starten of uitbreiden.

Meer lezen

Lichaamsgerichte traumatherapie (jaartraining van 16 lesdagen)

Dit traject is bestemd voor professionals die weten dat het hun missie is om diepe wonden te helpen helen. Heb je het verlangen om je (getraumatiseerde) medemens verder op weg te helpen naar meer kwaliteit van leven? Dan zal deze opleiding je zeker aanspreken! Het is een ervaringsgerichte opleiding die je uitnodigt tot een diepe(re) ontmoeting met jezelf.

Meer lezen

De basis van systemisch werk (3 daagse training)

Vind je een intuïtieve manier van werken belangrijk en wil je dit verdiepen? Dan is deze training wellicht iets voor jou! Tijdens deze training leer je 1-op-1 opstellingen te begeleiden. Het werken met opstellingen zal je sessies enorm verdiepen en een diepe indruk achter laten bij zowel jou als je cliënt. Een opstelling nodigt je steeds uit tot loslaten en vertrouwen, durven aankijken, durven doorvoelen en laten stromen....

Meer lezen

Supervisie & verdieping (1 daagse)

Je hebt een prachtig maar soms ook uitdagend vak. Ondersteuning op z’n tijd is geen overbodige luxe. Door middel van supervisie kan je thema’s onderzoeken, nieuwe inspiratie opdoen en je kennis actueel houden. Welke vraagstukken heb je en waarin kan je jezelf nog ontwikkelen? Welke inzichten en ondersteuning kunnen je helpen je om nog meer uit jezelf en dit prachtige vak te halen? Ik kijk graag met je mee!

Meer lezen

Verdieping in dissociatie (4 of 8 daagse)

Deze verdiepingstraining maakt je fijngevoeliger en bekwamer in het waarnemen van steeds subtielere delen. Net als bij het leren van een nieuwe taal ga je steeds meer nuances zien. Dit is een verrijking voor zowel jou als je cliënt en in het bijzonder bij de getraumatiseerde cliënt die kampt met trauma-gerelateerde dissociatie.

Meer lezen