Lichaamsgerichte Energetische Therapie (jaartraining van 17 lesdagen)

Lichaamsgerichte Energetische Therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid, kracht en het werken vanuit de essentie. Intuïtief wordt afgestemd welke werkvormen het best ingezet kunnen worden. In één jaar maak je een diepe reis in jezelf en leert bovendien een de basis van een prachtig vak waarmee je een praktijk kunt starten of uitbreiden.

Meer lezen

Lichaamsgerichte traumatherapie (jaartraining van 16 lesdagen)

Dit traject is bestemd voor professionals die weten dat het hun missie is om diepe wonden te helpen helen. Heb je het verlangen om je (getraumatiseerde) medemens verder op weg te helpen naar meer kwaliteit van leven? Dan zal deze opleiding je zeker aanspreken! Het is een ervaringsgerichte opleiding die je uitnodigt tot een diepe(re) ontmoeting met jezelf.

Meer lezen

12 daagse training systemisch werk

Ben je geraakt door systemisch werk en wil je zelf opstellingen leren begeleiden? Wellicht is deze training dan precies wat je zoekt. Zeker als je een intuïtieve manier van werken belangrijk vindt en dit verder wilt verdiepen. Opstellen vraagt enerzijds om zuiver waarnemen en loslaten maar het is ook belangrijk om een gedegen basis aan vaardigheden te beheersen, zoals de juiste basishouding en dieper (systemisch) leren kijken.

Meer lezen

Flow en verbinding

Flow & Verbinding

Flow & Verbinding biedt meer dan alleen inspiratie; het geeft je een haven voor je vragen en een vaste online ontmoeting. Samen gaan we op een reis van groei en verbondenheid. Ik zal je persoonlijk begeleiden, te midden van een groep gelijkgestemden. Maandelijks komen we online samen voor een uniek moment van verbinding, een Q&A, een demo-sessie en wat er verder ook mag ontstaan vanuit flow.

Meer lezen

Verdieping in dissociatie

Deze verdiepingstraining maakt je fijngevoeliger en bekwamer in het waarnemen van steeds subtielere delen. Net als bij het leren van een nieuwe taal ga je steeds meer nuances zien. Dit is een verrijking voor zowel jou als je cliënt en in het bijzonder bij de getraumatiseerde cliënt die kampt met trauma-gerelateerde dissociatie.

Meer lezen

6 daagse training - psychedelische therapie

Dit medicijn kan, wanneer het op de juiste manier ingezet wordt, diepe trauma’s helpen helen. Je gaat leren hoe je psychedelische reizen kunt begeleiden van A tot Z. Dit medicijn wordt niet voor niets revolutionair genoemd. Dit traject is voor ervaren professionals die al werken met (complex) trauma.

Meer lezen