Online Meditaties

12 meditaties in één pakket gebundeld die je zo vaak kan luisteren als je wilt. De meditaties zijn toegankelijk en voor iedereen geschikt, ze zijn zacht, vriendelijk en heel toegankelijk voor zowel beginner als gevorderde.

Meer lezen

Workshop - je huis energetisch zuiveren

Wil jij diepgaand aan de slag om jouw huis energetisch te zuiveren? Of wil je ook leren hoe je bij anderen hun huizen kunt reinigen? Dat kan! Deze workshop is voor iedereen die voelt dat de energie in huis niet optimaal is.

Meer lezen

Supervisie van Sam

Je hebt een prachtig maar soms ook uitdagend vak. Ondersteuning op z’n tijd is geen overbodige luxe. Door middel van supervisie kan je thema’s onderzoeken, nieuwe inspiratie opdoen en je kennis actueel houden. Welke vraagstukken heb je en waarin kan je jezelf nog ontwikkelen? Welke inzichten en ondersteuning kunnen je helpen om nog meer uit jezelf en dit prachtige vak te halen? Ik kijk graag met je mee!

Meer lezen

Training - bloeiende praktijk

Wanneer het niet lukt om een constante stroom aan klanten te hebben dan gaat dat aan je knagen. Je vraagt je misschien zelfs af of een (bloeiende) praktijk wel voor jou is weggelegd. Voor je het weet loopt je droom een deuk op… maar zo hoeft het niet te gaan!

Meer lezen

LET therapie bij kinderen

Deze vervolgmodule is speciaal ontwikkeld voor LET en MEE therapeuten die met kinderen (gaan) werken, maar ook voor wie zich wil verdiepen in het innerlijk kind werk. Tot vorig jaar gaf ik jaarlijks een vervolgmodule speciaal gericht op het behandelen van kinderen. Deze is vanaf nu online beschikbaar in een zelfs nog uitgebreidere versie!

Meer lezen

VESP – Verdieping en Supervisie Platform

Met dit online platform geven we handen en voeten aan het verlangen om nog veel meer moois met jullie te delen. De reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt nooit. Juist als de LET (voorheen MEE) reis is afgelopen begint het pas. En of je nu een eigen praktijk hebt of niet, het is altijd fijn om in de flow te blijven en jezelf te laten inspireren!

Meer lezen

Gratis engelenworkshop

Is er zo iets als een stappenplan om contact te maken met engelen? Is het zo dat je dit van iemand moet leren? Is het zo dat je alleen contact kunt hebben met engelen als je speciale gaven hebt of kan ik het ook? Dit zijn vragen die ik regelmatig krijg... En de mensen die mij kennen weten het antwoord al: Nee, je hoeft geen ervaring of speciale gaven te hebben om contact te maken met engelen en nee je hoeft dit niet via een stappenplan te leren.

Meer lezen