Online Meditaties (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Veel meditaties in één pakket gebundeld die je zo vaak kan luisteren als je wilt. De meditaties zijn toegankelijk en voor iedereen geschikt, ze zijn zacht, vriendelijk en heel toegankelijk voor zowel beginner als gevorderde.

Meer lezen

Online Inner Essence Journeys (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Een Inner Essence journey is een unieke belevenis, een innerlijke reis die je meeneemt diep in jezelf en je uitnodigt om je ware essentie te herinneren.

Meer lezen

Workshop - je huis energetisch zuiveren (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Wil jij diepgaand aan de slag om jouw huis energetisch te zuiveren? Of wil je ook leren hoe je bij anderen hun huizen kunt reinigen? Dat kan! Deze workshop is voor iedereen die voelt dat de energie in huis niet optimaal is.

Meer lezen

Training - bloeiende praktijk (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Wanneer het niet lukt om een constante stroom aan klanten te hebben dan gaat dat aan je knagen. Je vraagt je misschien zelfs af of een (bloeiende) praktijk wel voor jou is weggelegd. Voor je het weet loopt je droom een deuk op… maar zo hoeft het niet te gaan!

Meer lezen

LET therapie bij kinderen (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Deze vervolgmodule is speciaal ontwikkeld voor LET en MEE therapeuten die met kinderen (gaan) werken, maar ook voor wie zich wil verdiepen in het innerlijk kind werk. Tot vorig jaar gaf ik jaarlijks een vervolgmodule speciaal gericht op het behandelen van kinderen. Deze is vanaf nu online beschikbaar in een zelfs nog uitgebreidere versie!

Meer lezen

VESP – Verdieping en Supervisie Platform (50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Met dit online platform geven we handen en voeten aan het verlangen om nog veel meer moois met jullie te delen. De reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt nooit. Juist als de LET (voorheen MEE) reis is afgelopen begint het pas. En of je nu een eigen praktijk hebt of niet, het is altijd fijn om in de flow te blijven en jezelf te laten inspireren!

Meer lezen

Flow & Verbinding

Flow & Verbinding biedt meer dan alleen inspiratie; het geeft je een haven voor je vragen en een vaste online ontmoeting. Samen gaan we op een reis van groei en verbondenheid. Ik zal je persoonlijk begeleiden, te midden van een groep gelijkgestemden. Maandelijks komen we online samen voor een uniek moment van verbinding, een Q&A, een demo-sessie en wat er verder ook mag ontstaan vanuit flow.

Meer lezen