LET opleiding (voorheen MEE opleiding)

Lieve (aankomend) therapeut, 

Droom je van meer vrijheid en vervulling in je leven? Je wilt niet meer volgens regels en vastomlijnde kaders werken, dat voelt beperkend. Je verlangt naar werken puur vanuit je hart. De vrijheid voelen en de stroom volgen, dat stemt je blij!

Wil je écht iets voor anderen kunnen betekenen? Je bent erg begaan met mensen en trekt van nature mensen aan die het moeilijk hebben. Ze stellen zich makkelijk open bij jou en vinden een luisterend oor. Maar je zou zo graag nóg meer voor ze willen betekenen.

Weet je dat je het in je hebt maar komt het er (nog) niet uit? Je wilt graag handen en voeten geven aan je droom maar vraagt je af hoe. Wij helpen je graag! Je leert vanuit je hart werken met de meest krachtige (lichaamsgerichte) tools. Je vertrouwen groeit wanneer je ziet dat je écht het verschil kunt maken in iemands leven. Dat wat er in je zit komt er eindelijk uit, en hóe!

Wil je vanuit gemak en vertrouwen behandelen zodat je geniet van elke sessie? De opleiding biedt een complete basis voor het opzetten van een eigen praktijk maar ook als je al een praktijk hebt kan deze opleiding interessant zijn. Uitbreiding en verdieping van tools, meer vertrouwen op je intuïtie en sessies die meer vanzelf gaan. Als je zoekt naar concrete handvatten die je behandelingen naar een hoger niveau tillen, wees dan welkom

Heb je in het verleden burn-out gehad en/of veel meegemaakt en mag het roer nu echt om?! De zorg voor anderen, een baan die geen vervulling geeft of andere zaken die altijd op de eerste plaats komen. Herkenbaar? Nu ben jij aan de beurt! Nu is het tijd voor jou, tijd voor een nieuwe start en tijd om werk te maken van je wijsheid en passie maar bovenal tijd om jezelf te omarmen in  een bijzondere reis…

Zou het niet heerlijk zijn om je hart te volgen en je droom te leven?

 

 

 

 

Toen ik startte met mijn eigen praktijk had ik dezelfde vragen en twijfels als jij. Kan ik dit wel? Waar begin ik aan… en hoe kan ik hier van leven? Toch kon ik niet anders dan mijn hart volgen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ondanks alle onzekerheden en twijfels, wist  ik diep van binnen, dit is mijn weg. Misschien voel jij dat ook, een weten diep van binnen dat dit jouw weg is.

Ik ben Samantha en Centrum Puur is mijn droom die uitgekomen is. Al vanaf het eerste begin waren cliënten enthousiast en onder de indruk. Toch bleef ik lange tijd twijfelen aan mezelf. Mijn onzekerheid kwam niet door een tekort aan kennis, ik kon de onzekerheid dan ook niet oplossen door weer een boek te lezen of weer een opleiding te volgen. Ik moest diep naar binnen bij mezelf, daar lag iets prachtigs op mij te wachten.

Mijn praktijk maakte een enorme sprong vooruit toen ik niet langer weg bewoog van mijn diepste onzekerheid en angst. Hoe meer ik naar binnen beweeg, hoe meer mijn bedrijf stroomt. Ik stopte met houvast zoeken in kennis of weer een nieuwe methode en vond in plaats daarvan een diep vertrouwen in mezelf.

Al tijdens de eerste opleiding die ik volgde werden mensen op mijn pad gezet met de meest heftige klachten en problemen zoals incest, psychose, vroegkinderlijk trauma etc. Hierdoor mocht ik in korte tijd een grote groei doormaken. Vele honderden mensen heb ik behandeld, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ook collega therapeuten en coaches wisten/weten mij te vinden. Wat me steeds opvalt, is dat ze bijna altijd te veel op methodes leunen en te weinig op hun eigen kracht. Zo zonde en zo niet nodig! Ik vind dat methodes (hoe prachtig ook) nooit de persoon in de schaduw mogen zetten.

Methodes zijn ondersteunend maar nooit leidend, ze zijn als een soort zijwieltjes. Jij bent de fiets 😉 Des te meer je vertrouwt des te meer de zijwieltjes omhoog gaan. Zo ga je als vanzelf de methodes overstijgen en werkt dan puur vanuit ‘zijn’ vanuit de essentie.

Je hebt wellicht al andere workshops en cursussen gevolgd en toch ben je nog op zoek. Er mist ‘iets’ maar je kunt er de vinger niet op leggen. Wat je zoekt ga je waarschijnlijk niet vinden in een boek of cursus, tenzij deze je helpt om écht in verbinding te komen met jezelf. Het zit ‘m namelijk niet in dat boek of in die cursus, het zit hem in JOU! Wat je zoekt is niet buiten je maar IN je.

Een cursus, boek of methode kan pas het verschil maken als jij in contact bent met je diepste zelf en wanneer jouw eigenheid en wijsheid óók de ruimte krijgt.  Wie de methode heilig maakt,  legt zijn kracht buiten zichzelf.

Er is maar één JIJ. Jouw eigenheid is iets om te koesteren, jouw hart moet vrij kunnen stromen zonder omwegen of beperkingen door regels. LET geeft je die ruimte. Deze therapie duwt niemand in hokjes maar helpt jou (en de cliënt) juist om hier uit los te komen.

 

 

LET is dus géén methode en werkt niet met vaste regels. Het werkt zonder omwegen rechtstreeks vanuit de bron en recht uit het hart.

Deze opleiding geeft je een compleet pakket aan vaardigheden en tools maar bovenal het vertrouwen in JEZELF om je eigen praktijk te starten.

Ben je al coach of therapeut? Dan zullen je sessies zich enorm gaan verdiepen waardoor je anderen nog effectiever kunt helpen.

De opleiding tot Lichaamsgericht Energetisch Therapeut is heel geschikt voor jou wanneer je je herkent in deze punten:

 • Je hebt een duidelijke interesse in lichaamsgericht en energetisch werken
 • Je wilt je onderscheiden in een pure manier van werken
 • De verhouding 70% praktijk en 30% theorie spreekt je aan
 • Je voelt je thuis in een kleine groep met informele sfeer
 • Je voelt het verlangen écht iets voor anderen te betekenen
 • Je wilt vanuit je hart (leren) werken en op je eigen wijsheid leren vertrouwen
 • Je voelt je aangetrokken tot verschillende methodes en houdt van afwisseling

Voor wie nog meer?

 • Voor wie toe is aan een onvergetelijke en diep transformerende ervaring
 • Voor wie niet wegrent voor kwetsbaarheid en bereid is tot introspectie

Plan hier direct je vrijblijvende intake in

You can not teach a person anything,
you can only help them find it whitin themselves.

Galileo Galilei

Wat mag je verwachten?

 • Een unieke diepgaande reis in een kleine groep van max. 12 deelnemers
 • Intuïtief leren werken met effectieve tools die je in hun kracht zullen verbazen
 • Volwassenen en kinderen diep weten te raken met sessies recht uit het hart
 • Het onderzoeken van patronen, stagnaties en blokkades bij jezelf
 • Een grote sprong in je persoonlijke én professionele ontwikkeling maken

Na dit jaar:

 • Beschik je over een unieke en complete gereedschapskist vol krachtige tools
 • Ben je veel meer in verbinding met jezelf en je essentie
 • Heb je een diep transformerende reis gemaakt waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Je leert intuïtief werken met o.a. de volgende methodes:

 • Transformatie Coaching: doorbreken van diepe patronen en overtuigingen
 • Emotie pressuur: voor het opheffen van emotionele, fysieke en mentale blokkades
 • Essentie healing & reading: afstemmen op diepere lagen, betekenis van klachten
 • Energetische tools waaronder lichtwerk om ongewenste energieën te verwijderen en het lichaam weer in balans te brengen
 • De helende reis: diepgaand innerlijk proceswerk incl. kampvuurproces
 • En verder leer je o.a. nog de burn-out release, verzamelpunt herstel, innerlijk kind werk, flow herstel, levensenergie herstel, entiteiten release en meer.

Bij alles wat we doen is het lichaam steeds het uitgangspunt, het lichaam heeft de belangrijkste stem en we leren je hiernaar te luisteren.

 

Ieder mens is uniek en verdient een unieke benadering

De kracht van LET (Lichaamsgerichte Energetische Therapie) is dat het uitgaat van de persoon, zo ontstaat  er altijd een afgestemde mix van verschillende methoden (Multi) die je vanuit de essentie inzet.

Voor jouw persoonlijke proces zetten we nog diverse andere tools in waaronder systemisch werk (opstellingen) Dit geeft heel snel en duidelijk inzicht in blokkades en werkt ongelooflijk mooi en diep door.

Ik doe mee! Boek hier je telefonische intake

Ik was van te voren bang dat ik niet in de groep zou passen maar de sfeer was gelijk goed en wat een verademing om tussen allemaal gevoelige mensen te zitten! Het sterke punt van de opleiding vind ik absoluut het vertrouwen dat je krijgt in jezelf. De nadruk wordt telkens weer gelegd op dat je je eigen vorm mag vinden, dat je mag doen wat voor jou goed voelt. De informatie die je krijgt zijn handvatten, kaders die je kunnen helpen, maar jouw eigen gevoel is leidend. Doordat je gaat oefenen met cliënten word je gedwongen om buiten je comfort zone te stappen en ga je ervaren dat je meer kunt dan je eigenlijk had verwacht. De verschillende oefeningen tijdens de opleidingsdagen zorgen dat je snel groeit als persoon. Ik vind het gebruik van opstellingen ook bijzonder mooi. Hoe eenvoudig en snel zie en voel je wat er speelt, super! Wat ik ook prettig vind is dat je niet alleen aan de slag gaat met de transformatie van anderen, maar ook van jezelf. Wat betreft de begeleiding kan ik alleen maar positief zijn, ze zorgen voor een informele prettige sfeer, stellen zichzelf ook kwetsbaar op, wat maakt dat de groep nog hechter en veiliger voelt.

Hedwig Smit

Wat is Lichaamsgerichte Energetische Therapie?

Een LET sessie kenmerkt zich door de zuivere afstemming op de cliënt en wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Vanuit verbinding met de essentie wordt de best mogelijke behandeling geboden. Een Lichaamsgericht Energetisch Therapeut beschikt over het vermogen om op intuïtie een behandeling op maat af te stemmen en maakt gebruik van diverse methoden om zonder omwegen naar de kern te gaan en effectief te behandelen.

De LET sessies zijn holistisch, dat wil zeggen de ‘hele mens’ wordt behandeld, lichaam, geest en ziel. LET richt zich niet zozeer op de klacht maar op het herstellen van balans en het herstellen van de verbinding met zijn diepste zelf.

Praktische opzet van de opleiding

Praktijkervaring neemt een belangrijke plaats in. Tijdens de trainingsdagen oefenen we veel maar ook tussen de lesdagen door ga je actief aan de slag met het geven van (oefen) sessies, zo’n 3 sessies per maand. We starten rustig op en je gaat pas na een aantal lesdagen met cliënten aan de slag. Dat is misschien  in het begin spannend maar… “life begins at the end of your comfortzone’ Daar waar het spannend wordt ligt ook de mogelijkheid tot groei.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de opleiding te volgen als persoonlijk ontwikkel traject. Je hoeft niet persé een eigen praktijk te starten. Wel moedigen we je hoe dan ook aan om oefensessies te geven, juist omdat deze voor je persoonlijke groei veel kunnen betekenen en we zo als groep gelijk op blijven gaan. Realiseer je daarnaast dat dit géén therapie jaar is en dus ook geen therapie kan vervangen. Ben je puur op zoek naar persoonlijk proceswerk dan verwijs ik je naar individuele therapie of naar de essentiedagen.

Het is een heel volwassen reis die je steeds uitnodigt om stappen buiten je comfortzone te zetten. Een reis die van je vraagt om alles met open hart tegemoet te treden en je aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen.

Twijfel je of de LET opleiding iets voor jou is? Om jou te helpen hebben we een checklist gemaakt die je zelf thuis kan invullen om te ontdekken of het bij jou past.  Vraag dan de checklist aan!

De opleiding bestaat uit 17 lesdagen, de lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Elke dag bestaat uit een mix van theorie en ervaringsoefeningen. Je oefent regelmatig in tweetallen of in groepjes, er zijn demo’s voor de groep zodat de theorie gaat leven en daarnaast maak je de lesstof eigen door onder begeleiding te oefenen.

De opleiding is geen therapie jaar en ook geen vervanging voor therapie

We snijden tijdens de opleiding persoonlijke thema’s aan maar deze opleiding is geen vervanging voor therapie.  In de basis is het een opleiding tot therapeut. Wel is het zo dat er een diep persoonlijk proces op gang komt waarbij je mogelijk behoefte krijgt aan extra ondersteuning. Veel opleidingen verplichten een aantal sessies bij een leertherapeut, wij vinden supervisie en zelf sessies ondergaan erg belangrijk maar weten dat dit alleen werkt wanneer je dat echt zelf wil, daarom laten je hier graag vrij in. Zonder je iets te verplichten raden we je wel van harte aan om te investeren in individuele sessies bij een leer therapeut gedurende de opleiding. Het zal veel verdieping en verrijking opleveren voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als jij zelf bent geweest. Hoe dieper het contact met jezelf, hoe meer je voor een ander kan betekenen.

 

 

Het laatste blok (dag 16 en 17) staat in het teken van de afsluiting en diploma uitreiking. Samen dompelen we ons nog één keer diep onder in de essentie en beleven een prachtige afsluiting van een heel speciaal jaar!

Je krijgt een lesmap met uitleg en informatie per onderwerp en er zijn er diverse audiolessen die je gedurende het lesjaar thuis beluistert. Zo is er een audioles met uitleg voor je je eerste cliënt ziet, een audioles Transformatie Coaching, een audioles over entiteiten en een audioles over nieuwetijdskinderen. Je kunt ze zo vaak terugluisteren als je wilt, zelfs nadat de opleiding is afgerond.

Jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en bereidheid zijn bepalend voor het succes en groei die je dit jaar zult doormaken. Het is een intensief jaar waarin je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen. Laat je hierdoor niet afschrikken maar juist aanmoedigen!

Deze reis werkt continue en diep door in je dagelijks leven.

Hoeveel tijd de opleiding van je vraagt hangt af van hoeveel jij bereid bent te investeren. Hoe meer je investeert, hoe meer je groeit. Houd rekening met een investering van minimaal 3 uur per week. De opleiding heeft geen theoretisch examen maar er is wel een praktijk toetsingsmoment. Niet alles hangt af van dat ene moment, we hechten minstens zoveel waarde aan hoe jij je gedurende het jaar hebt ontwikkeld op persoonlijk en professioneel vlak.

Bij gebleken geschiktheid en het succesvol doorlopen van dit jaar, ontvang je jouw diploma en verwelkomen we je graag als collega LET Therapeut!

Meld je aan en word Lichaamsgerichte Energetische Therapeut

Over de begeleiding

Samantha heeft met haar kennis en kunde deze opleiding ontwikkeld. Ze werkt op een liefdevolle maar doortastende wijze, die anderen omschrijven als puur en zacht confronterend.

In 2014 is deze opleiding gestart onder de naam ‘MEE therapie’ en in 2020 hebben we besloten, met pijn in ons hart, om afscheid te nemen van deze naam. De opleiding heeft zich in die jaren door ontwikkelt en is niet meer hetzelfde. Ideeën over helen zijn veranderd, de basishouding is trauma-bewuster en het energetisch- en lichaamsgericht werken heeft zich verfijnd en verdiept. Het waren mooie jaren en de ‘MEE therapie’ is echt een begrip geworden, maar de nieuwe insteek sluit beter aan op de vervolgopleiding tot lichaamsgericht trauma therapeut. Kortom, het oude jasje paste niet meer en we hebben een nieuw jasje aangetrokken.

Een aantal therapeuten die deze opleiding hebben gevolgd, zijn inmiddels werkzaam in ons team. Zij begeleiden nu andere cursisten op de reis die zij zelf ooit maakten. Iedere trainer is daarnaast ook opgeleid in o.a. systemisch werk en lichaamsgerichte trauma therapie.

Jouw eigen reis vormt de basis van waaruit jij anderen mag helpen op hun reis. In je diepste pijn ligt ook je grootste kracht verscholen. We brengen je graag in contact met beide, zodat je alles wat je bent kunt omarmen en steeds meer thuiskomt bij jezelf. Het is geweldig om te zien wat cursisten na een paar lesdagen al voor hun medemens kunnen betekenen. Wij zijn vaak net zo verwonderd en ontroerd als zij.

De lessen worden gegeven in een setting waarin jij jezelf kunt zijn, een open en veilige sfeer vormt de basis van waaruit jij je ontwikkelt. Je zult merken dat er naast de nodige diepgang ook veel ruimte is voor humor!

De LET opleiding wordt gegeven door:

Je wordt tijdens je reis begeleid door een vaste hoofdtrainer en een co-trainer. Samantha draait nog steeds een aantal groepen zelf, ook bij de groepen waar ze niet de dagelijkse leiding op zich neemt, blijft ze nauw betrokken. Soms wordt een lesdag overgenomen door een andere trainer maar het grootste deel van de opleiding kan je rekenen op twee vaste en vertrouwde gezichten.

Ik heb de opleiding als heel puur en zuiver ervaren, er heerst een sfeer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren in de deelnemers. Zo'n bedding biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Je wordt niet afhankelijk gemaakt maar juist aangespoord om zelf stappen te zetten.

Yvonne

Only as high as I reach can I grow
Only as far as I seek can I go
Only as deep as I look can I see
Only as much as I dream can I be

Karen Raven

Belangrijk!

Als je blindelings wilt vertrouwen op methodes en het belangrijk vind om alles met je hoofd te verklaren, zul je je absoluut niet thuis voelen in deze opleiding. Deze opleiding kan je zien als een reis van hoofd naar hart, ben je bereid om los te laten?

Wil je even sfeerproeven?

Bekijk dan hier een korte impressie.

Ik heb mijn hart gevolgd en een ticket gekocht voor de prachtige, zeer bijzondere reis en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Het is eigenlijk moeilijk in woorden uit te leggen wat deze opleiding je brengt, je moet het gewoon voelen en beleven! Je krijgt in vrij korte tijd vele krachtige tools in handen waarmee je iets voor anderen kan betekenen, maar daarnaast is het ook een reis met en naar jezelf, je essentie. Je leert nog meer te luisteren naar je hart en te vertrouwen op je intuïtie. Dit doe je samen met je medecursisten, Ongelooflijk waar je na een par dagen al toe in staat bent... De liefdevolle persoonlijke begeleiding is PUUR en liefdevol. Kortom: ik ervaar de opleiding als een cadeau waar ik elke dag dankbaar voor ben!

Kitty

Nieuwe groep ingepland !

Donderdaggroep maart 2021 (nog 1 plekje vrij)

 • Dag 1 op 17 maart
 • Dag 2 op 18 maart
 • Dag 3 op 15 april
 • Dag 4 op 27 mei
 • Dag 5 op 30 juni
 • Dag 6 op 1 juli
 • Dag 7 op 16 september
 • Dag 8 op 7 oktober
 • Dag 9 op 4 november
 • Dag 10 op 24 november
 • Dag 11 op 25 november
 • Dag 12 op 9 december
 • Dag 13 op 13 januari 2022
 • Dag 14 op 3 februari 2022
 • Dag 15 op 17 februari 2022
 • Dag 16 op 2 maart 2022
 • Dag 17 op 3 maart 2022

De opleiding betekent voor mij ‘groeien’ in een veilige omgeving met gelijkgestemden. De eenvoudige technieken die gebruikt worden zijn ontzettend krachtig en waardevol, stuk voor stuk... Ondanks dat ik nog maar halverwege de opleiding ben, gebeuren er al prachtige dingen tijdens sessies. Mensen lopen lichter, meer ontspannen en vrolijker m’n huis uit na een behandeling en weten veelal weer wat te doen om die balans te behouden. Geweldig om te zien… Love it! De lesdagen worden op professionele en rustige manier gegeven met humor en ruimte voor iedereen.
Ook voor de innerlijke mens wordt uitstekend gezorgd. Kortom: Een waardevolle opleiding voor jezelf en je persoonlijke groei en voor anderen om hen te helpen weer bij zichzelf te komen. Ik ben enthousiast en dankbaar dat deze opleiding m’n leven binnen is gewandeld! Een mooier cadeau heb ik mezelf tot nu toe nog niet gegeven…

Esther

Concreet krijg je:

 • 17 opleidingsdagen incl. volledige verzorging  t.w.v. € 147,- per dag, totaalwaarde € 2.499,-
 • Het boek van Brandon Bays ‘de helende reis’ t.w.v. € 19,95
 • Het boek de acupunctuuratlas van de gevoelens t.w.v. € 39,50
 • Een uitgebreide opleidingsmap met informatie per tool/onderwerp t.w.v. € 297,-
 • Een flacon zuiverspray en een orgonite beschermer t.w.v. € 20,-
 • Visitekaartjes ‘Lichaamsgerichte Energetisch Therapeut in opleiding’ t.w.v. € 10,-
 • Audiolessen om thuis te beluisteren t.w.v. € € 297,
 • Verschillende feedback momenten t.w.v. € 197,-
 • Feedback op je behandelverslagen en toegang tot een online leeromgeving t.w.v. € 197,-

Wacht even voor je alles bij elkaar optelt, je investering valt lager uit! 

Niet inbegrepen, niet verplicht maar wel aanbevolen:

 • Een behandel tafel (algemeen verkrijgbaar vanaf 89,-)
 • Het boek ‘de sleutel tot zelfbevrijding’ van Christiane Beerlandt  € 59,- (ook bij ons bestelbaar)
 • Een biosensor (ze zijn er in alle soorten en maten, het is mogelijk er bij ons één aan te schaffen voor € 25,-)

De volgende 4 extra’s zijn inbegrepen:

1: de online workshop E.F.T.
Met deze online workshop kan je een extra tool aan je aanbod toevoegen! Het is een volwaardige workshop van bijna 3 uur speciaal ontwikkeld voor Lichaamsgerichte Energetische Therapeuten in opleiding. Je krijgt nog extra informatie voor in je map en na het volgen van deze workshop kan je ook E.F.T. inzetten tijdens je sessies! E.F.T. staat voor Emotional Freedom Techniques en maakt gebruik van kloppen op meridiaanpunten.

2: telefonisch voortgangs- en feedback moment
Na een aantal lesdagen onderweg te zijn is het mogelijk om een telefonisch feedback gesprek aan te vragen bij één van je begeleiders. In dit gesprek dat +/- 20 minuten duurt bespreken we hoe het gaat in de opleiding en geven we je tips en feedback voor je verdere voortgang.

3: korting op andere activiteiten binnen Centrum Puur
Elke (oud) LET cursist krijgt korting op diverse andere activiteiten zoals de essentie dag en tevens op de meeste andere (online) workshops die we verzorgen. Mocht je na het volgen van de LET opleiding doorstromen naar de opleiding Lichaamsgerichte Trauma therapie dan ontvang je hier ook een extra korting voor.

4: Online feedback webinars                                                                                                                                                                                                                     Gedurende het jaar zijn er een aantal online feedbackmomenten waarin we vragen beantwoorden en extra tips en tools geven.  Mogelijk loop je ergens tegenaan tijdens de sessies die je geeft of heb je andere vragen of onzekerheden. Daar is tijdens deze bijeenkomst alle ruimte voor. Ook vragen van andere studenten zijn altijd inspirerend. Heel fijn zo’n extra steuntje in de rug!

Je investering

Je investering voor deze unieke opleiding inclusief verzorging en alle extra’s zoals hierboven genoemd, bedraagt €2.697,- excl 21% btw

Er geldt een vroegboekkorting van € 200,- bij betaling ineens voor 15 december 2020

Er vindt altijd een telefonische intake plaats voordat je je aanmeldt. Je schrijft je dus pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Wacht niet langer en boek nu je telefonische intake

Het is mij gelukt om mijn droom uit te laten komen, dat gun ik jou ook! Ik zou het geweldig
vinden je te mogen begeleiden op weg naar jouw droom!

Lieve groet, Samantha

PS 1: Als je twijfelt heeft dit vaak te maken met de investering die een opleiding als deze van je vraagt. Realiseer je dat het hier in eerste instantie niet gaat om een investering in ons maar om een investering in jezelf. Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt. Ik hoop dat je jezelf dit cadeau gunt.

Elke sessie die ik mag geven is voor mij een unieke en bijzondere ervaring. Wat dit voor mensen kan betekenen is zo speciaal dat ik me geen mooier werk kan voorstellen dan dit.

PS 2: Als deze opleiding blijft kriebelen dan hoop ik dat je deze kriebel serieus neemt. Zet de eerste stap en plan een vrijblijvende telefonische intake  via dit formulier.

Of download de checklist. Hiermee krijg je voor jezelf wat meer duidelijkheid in of de opleiding bij je past. Vraag dan de checklist aan!

In deze video vertellen cursisten over hun reis en geven antwoord op de vragen

– Waarom ben je de LET reis gestart?
– Wat vond je van de inhoud van de opleiding?
– Kan je na een jaar écht iets voor een ander betekenen?
– Wat heeft het jou persoonlijk gebracht?

Kijk je even mee?

Ben je enthousiast? Plan dan hier een telefonische intake in.

Je schrijft je pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent.  Daarom starten we met een telefonische intake. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Via onderstaande formulier meld jij je aan voor de telefonische intake. Na het invullen en het versturen van het formulier krijg je een mail met daarin een link direct naar onze agenda. Daar kan je dan de afspraak inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt.

 

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wij zijn benieuwd! Waar ken je ons van?
Ik ga akkoord met het privacyreglement.

Ben je er nog niet helemaal uit of deze opleiding bij je past? Vraag de checklist aan!

Ja, stuur mij nu de checklist