LET opleiding (voorheen MEE opleiding)

Lieve (aankomend) professional, 

Wil je écht iets voor anderen kunnen betekenen? Je bent erg begaan met mensen en trekt van nature mensen aan die het moeilijk hebben. Ze stellen zich makkelijk open bij jou en vinden een luisterend oor. Maar je zou zo graag nóg meer voor ze willen betekenen.

Weet je dat je het in je hebt maar komt het er (nog) niet uit? Je wilt graag handen en voeten geven aan je droom maar vraagt je af hoe. Wij helpen je graag om vanuit je hart te leren werken met de meest krachtige (lichaamsgerichte) tools. Je vertrouwen groeit wanneer je ziet dat je écht iets voor een ander kunt betekenen.

Wil je vanuit gemak en vertrouwen behandelen zodat je geniet van elke sessie? De opleiding biedt een complete basis voor het opzetten van een eigen praktijk maar ook als je al (veel) opleidingen hebt gedaan kan deze opleiding interessant zijn. Denk aan een uitbreiding en verdieping van tools maar bovenal meer vertrouwen op je intuïtie zodat sessies vanzelf gaan en je veel plezier hebt in het behandelen.

Heb je in het verleden burn-out gehad en/of veel meegemaakt en mag het roer nu echt om?! De zorg voor anderen, een baan die geen vervulling geeft of andere zaken die altijd op de eerste plaats komen. Herkenbaar? Nu ben jij aan de beurt! Nu is het tijd voor jou, tijd voor een nieuwe start en tijd om werk te maken van je wijsheid en passie maar bovenal tijd om jezelf te omarmen in  een bijzondere reis…

Zou het niet heerlijk zijn om je hart te volgen en je droom te leven?

 

 

Toen ik startte met mijn eigen praktijk had ik dezelfde vragen en twijfels als jij. Kan ik dit wel? Toch kon ik niet anders dan mijn hart volgen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ondanks alle onzekerheden en twijfels, wist  ik diep van binnen, dit is mijn weg. Misschien voel jij dat ook, een weten diep van binnen dat dit jouw weg is.

Ik ben Samantha en Centrum Puur is mijn droom die uitgekomen is. Al vanaf het eerste begin (2008) waren cliënten enthousiast en onder de indruk. Toch bleef ik lange tijd twijfelen aan mezelf.

Wanneer we onzeker zijn gaan we zoeken naar houvast buiten onszelf, meer boeken lezen, meer ‘doen’ om beter te worden. Maar die diepe onzekerheid kan je niet oplossen door weer een boek te lezen of weer een opleiding te volgen. Het gaat heel erg over stoppen met ‘doen’. Stoppen met vluchten uit de onzekerheid. In plaats van naar buiten te bewegen vraagt het om een beweging naar binnen, naar jezelf.

Mijn praktijk en natuurlijk ook ik zelf, maakte een enorme sprong vooruit toen ik niet langer weg bewoog van mijn diepste onzekerheid en angst. Hoe meer ik naar binnen beweeg, hoe meer mijn bedrijf stroomt. Ik stopte met houvast zoeken in kennis of weer een nieuwe methode en vond in plaats daarvan een diep vertrouwen in mezelf.

Al tijdens de eerste opleiding die ik volgde kwamen er mensen op mijn pad met complexe problematiek zoals incest, psychose en vroegkinderlijk trauma. Hierdoor mocht ik in korte tijd een grote groei doormaken. Vele honderden mensen heb ik behandeld, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ook collega therapeuten en coaches wisten mij al snel te vinden. Wat me steeds opvalt, is dat ze bijna altijd te veel op methodes leunen en te weinig op hun eigen kracht. Zo zonde! Ik vind dat methodes (hoe prachtig ook) nooit de persoon in de schaduw mogen zetten.

We behandelen géén symptomen met methodes, we helen mensen door middel van contact

Zodra we methodes  als heilig beschouwen lopen we het gevaar onze kracht buiten onszelf te leggen. Ik zie methodes niet als leidend maar eerder als ondersteunend, als een soort zijwieltjes. des te meer je vertrouwt des te meer de zijwieltjes of methodes opzij gaan.  Zo houd je contact met jezelf i.p.v. volledig in een tool te duiken en ga je methodes overstijgen. Je werkt meer en meer vanuit puur contact met de ander zonder dat daar iets tussen zit. In deze opleiding leggen we hiervoor de basis. Je kunt dit steeds verder verdiepen naargelang je jezelf ontwikkelt. Het is net als het leren van een nieuwe taal, je gaat steeds meer nuances waarnemen.

Je hebt wellicht al andere workshops en cursussen gevolgd en toch ben je nog op zoek. Wat je zoekt ga je waarschijnlijk niet vinden in een boek of cursus, tenzij deze je helpt om écht in verbinding te komen met jezelf. Wat je zoekt is niet buiten je maar IN je. Zodra je stopt met zoeken kan het jou vinden. Dit is o.a. wat deze opleiding uniek maakt, het stilstaan bij jezelf, de aandacht voor echt contact. Niet teveel ‘doen’ maar durven zijn.

LET is dus géén methode maar werkt primair vanuit verbinding, secundair zijn methodes ondersteunend aan het proces. 

Deze opleiding geeft je een pakket aan vaardigheden en tools maar bovenal (meer) verbinding met jezelf en vertrouwen in jezelf.

Ben je al coach of therapeut? Dan zullen je sessies zich enorm gaan verdiepen.

De opleiding lichaamsgericht energetische therapie is heel geschikt voor jou wanneer je je herkent in deze punten:

 • Je hebt een duidelijke interesse in lichaamsgericht en energetisch werken
 • Je wilt je onderscheiden in een pure manier van werken
 • De verhouding 70% praktijk en 30% theorie spreekt je aan
 • Je voelt je thuis in een kleine groep met informele sfeer
 • Je voelt het verlangen écht iets voor anderen te betekenen
 • Je voelt je aangetrokken tot verschillende methodes en houdt van afwisseling

Voor wie nog meer?

 • Voor wie toe is aan een onvergetelijke en diep transformerende ervaring
 • Voor wie niet wegrent voor kwetsbaarheid en bereid is tot introspectie

Plan hier direct je vrijblijvende intake in

You can not teach a person anything,
you can only help them find it whitin themselves.

Galileo Galilei

Wat mag je verwachten?

 • Een unieke diepgaande reis in een kleine groep van max. 12 deelnemers
 • Intuïtief leren werken met diverse krachtige tools
 • Volwassenen en kinderen diep weten te raken met sessies recht uit het hart
 • Het onderzoeken van patronen, stagnaties en blokkades bij jezelf
 • Een grote sprong in je persoonlijke én professionele ontwikkeling maken

Na dit jaar:

 • Heb je een prachtige basis in jezelf gelegd en kan je echt iets voor anderen betekenen
 • Ben je veel meer in verbinding met jezelf en je essentie
 • Heb je een diep transformerende reis gemaakt waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

We gaan o.a. aan de slag met:

 • Gronding, lichaamsbewustzijn en aandacht-sturing
 • Je eigen basishouding als therapeut, intersubjectiviteit en helend aanwezig zijn
 • Leren werken met de sway-test en/of biosensor
 • Reading: afstemmen op diepere lagen en betekenis van klachten
 • Healing: vanuit een helend veld de verbinding met onze blauwdruk herstellen
 • EFT: emotional freedom techniques
 • Emotie pressuur en de burn-out release: voor het behandelen van overprikkeling en het onderzoeken van emotionele, fysieke en mentale blokkades
 • Het herstellen van de flow, het verzamelpunt en de levensenergie
 • De helende reis: diepgaand innerlijk proceswerk inclusief kampvuurproces
 • Energetische koorden verbreken: loskomen van personen of situaties die negatieve invloed uitoefenen
 • Innerlijk kind werk – heelwording door weer in contact te durven komen met vergeten en verlaten delen van jezelf
 • Je ontvangt verder nog informatie over o.a. H.S.P, nieuwetijdskinderen, aura, chakra en de MIR methode

Bij alles wat we doen is het lichaam steeds het uitgangspunt, het lichaam heeft de belangrijkste stem en we leren je hier naar te luisteren.

Ik was van te voren bang dat ik niet in de groep zou passen maar de sfeer was gelijk goed en wat een verademing om tussen allemaal gevoelige mensen te zitten! Het sterke punt van de opleiding vind ik absoluut het vertrouwen dat je krijgt in jezelf. De nadruk wordt telkens weer gelegd op dat je je eigen vorm mag vinden. Doordat je gaat oefenen met cliënten word je gedwongen om buiten je comfort zone te stappen en ga je ervaren dat je meer kunt dan je eigenlijk had verwacht. De verschillende oefeningen tijdens de opleidingsdagen zorgen dat je snel groeit als persoon. Ik vind het gebruik van opstellingen ook bijzonder mooi. Hoe eenvoudig en snel zie en voel je wat er speelt, super! Wat ik ook prettig vind is dat je niet alleen aan de slag gaat met de transformatie van anderen, maar ook van jezelf. Wat betreft de begeleiding kan ik alleen maar positief zijn, ze zorgen voor een informele prettige sfeer, stellen zichzelf ook kwetsbaar op, wat maakt dat de groep nog hechter en veiliger voelt.

Hedwig Smit

Wat is Lichaamsgerichte Energetische Therapie?

Een LET sessie kenmerkt zich door de zuivere afstemming op de cliënt en wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Vanuit verbinding met de essentie wordt de best mogelijke behandeling geboden. Een therapeut die  Lichaamsgerichte Energetische Therapie geeft beschikt over het vermogen om op intuïtie een behandeling op maat af te stemmen en maakt gebruik van diverse methoden om zonder omwegen naar de kern te gaan en effectief te behandelen.

De LET sessies zijn holistisch, dat wil zeggen de ‘hele mens’ wordt behandeld, lichaam, geest en ziel. LET richt zich niet zozeer op de klacht maar op het herstellen van balans en het herstellen van de verbinding met zijn diepste zelf.

Praktische opzet van de opleiding

Jezelf ontwikkelen doe je niet door alleen op de opleidingsdagen aanwezig te zijn maar juist door het geleerde in de praktijk te brengen. Daarom ga je thuis gedurende het opleidingsjaar 30 sessies geven. Dat lijkt veel maar we bouwen het geleidelijk op naar een volwaardige sessie van 1,5 uur. In de praktijk komt het neer op ongeveer 3 sessies per maand. Juist deze oefening is de meerwaarde van deze opleiding, een stok achter de deur om je te helpen om je angsten te overwinnen en/of jezelf uit te dagen. Het wordt steeds leuker en je groei is iedere maand heel zichtbaar. Een opleiding zonder veel praktijk is veilig(er) maar haalt het niet bij werken met ‘echte’ cliënten met echte problemen. Dit geeft zo’n boost aan je groei en zelfvertrouwen en helpt je over drempels te gaan zodat je aan het einde van het jaar ook echt kunt zeggen, ‘hier sta ik en ik geloof in mezelf’.

Wil je geen eigen praktijk maar lijkt deze reis je wel heel mooi? Natuurlijk is het ook mogelijk om de opleiding te volgen als persoonlijk ontwikkel traject. Wel vinden we het essentieel dat je bereid bent om oefensessies te geven, juist omdat deze voor je persoonlijke groei veel kunnen betekenen. Realiseer je daarnaast dat dit géén therapie jaar is en dus ook geen therapie kan vervangen. Ben je puur op zoek naar persoonlijk proceswerk dan verwijs ik je naar individuele therapie of naar de essentiedagen.

Het is een heel volwassen reis die je steeds uitnodigt om stappen buiten je comfortzone te zetten. Het is een reis die confronterend kan zijn, je krijgt een spiegel voorgehouden. Ben je bereid om hierin te kijken en beschik je over een stabiele basis? Mooi zo, want deze heb nodig! Verder vraagt deze reis om moed, doorzettingsvermogen, zelfreflectie en de bereidheid om je eigen verwonde delen vanuit volwassenheid te dragen.

Twijfel je of de LET opleiding iets voor jou is? Om jou te helpen hebben we een checklist gemaakt die je zelf thuis kan invullen om te ontdekken of het bij jou past.  Vraag dan de checklist aan!

Aantal lesdagen en lestijden: de opleiding bestaat uit 17 lesdagen, de lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Elke dag bestaat uit een mix van theorie en ervaringsoefeningen. Je oefent regelmatig in tweetallen of in groepjes, er zijn demo’s voor de groep zodat de theorie gaat leven en daarnaast maak je de lesstof eigen door onder begeleiding te oefenen.

Intervisie: Je komt regelmatig met een vast groepje studenten samen, live of online om samen te oefenen en tot verdieping en verfijning te komen. Je kunt elkaar op deze manier ondersteunen en helpen in elkaars ontwikkeling.

De opleiding is géén therapie jaar en ook geen vervanging voor therapie 

We snijden tijdens de opleiding persoonlijke thema’s aan maar in de basis is het een opleiding tot therapeut. Wel is het zo dat er een diep persoonlijk proces op gang komt waarbij je mogelijk behoefte krijgt aan extra ondersteuning. Voor iedere therapeut en zeker een beginnend therapeut vinden wij supervisie en leersessies essentieel. Gedurende het jaar boek je daarom zelf 3 sessies bij één van onze leertherapeuten. Deze kan je ondersteunen in zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als jij zelf bent geweest. Hoe dieper het contact met jezelf, hoe meer je voor een ander kan betekenen.

 

 

Het laatste blok (dag 16 en 17) staat in het teken van de afsluiting en certificaat uitreiking. Er is ruimte voor persoonlijk proces werk en we onderzoeken wat er nog nodig is om het jaar rond te maken. Samen beleven een prachtige afsluiting van een heel speciaal jaar!

Je krijgt een lesboek met uitleg en informatie per onderwerp.

Jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en bereidheid zijn bepalend voor het succes en groei die je dit jaar zult doormaken. Het is een intensief jaar waarin je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen. Laat je hierdoor niet afschrikken maar juist aanmoedigen!

Studiebelasting

Een belangrijk deel van je ontwikkeling vindt buiten de opleidingsdagen plaats,  hoe meer je tijd je investeert, hoe meer je groeit.

De studiebelasting buiten de 17 opleidingsdagen om:

 • Zelfstudie: 2 a 3 boeken lezen van de literatuurlijst (vrije keuze)
 • Zelfstudie: lessen volgen via de  online leeromgeving
 • Praktijk oefening: 30 behandelingen geven inclusief verslaglegging hiervan
 • Supervisie en leersessies: minimaal 3 sessies bij één van onze leertherapeuten
 • Intervisie met een groepje medestudenten online of live samenkomsten om je proces te verdiepen

Om de kwaliteit van LET therapie te waarborgen zitten er voorwaarden aan het behalen van je certificaat. Zo dien je 30 sessies gegeven te hebben, inclusief verslaglegging en is het belangrijk dat je voldoende vakbekwaamheid ontwikkelt. Bij gebleken geschiktheid en het succesvol doorlopen van dit jaar, ontvang je het certificaat.

Vraag hier een vrijblijvend intake gesprek aan

Over de begeleiding

In 2014 is deze opleiding gestart onder de naam ‘MEE therapie’ en in 2020 hebben we besloten, met pijn in ons hart, om afscheid te nemen van deze naam. De opleiding heeft een transformatie  doorgemaakt, ideeën over helen zijn veranderd, de basishouding is trauma-bewuster en het energetisch- en lichaamsgericht werken heeft zich verfijnd en verdiept. Daar hoort een nieuwe naam bij die ook beter aansluit op de vervolgopleiding lichaamsgerichte trauma therapie.

Een aantal oud-leerlingen zijn inmiddels opgeleid tot co-trainer of hoofddocent van de LET opleiding. Zij begeleiden nu anderen op de reis die zij zelf ooit maakten. Iedere trainer is daarnaast ook opgeleid in o.a. systemisch werk en lichaamsgerichte trauma therapie.

Het is geweldig om te zien wat cursisten na een paar lesdagen al voor hun medemens kunnen betekenen. Wij zijn vaak net zo verwonderd en ontroerd als zij.

De lessen worden gegeven in een setting waarin jij jezelf kunt zijn, een open en veilige sfeer vormt de basis van waaruit jij je ontwikkelt. Je zult merken dat er naast de nodige diepgang ook veel ruimte is voor humor!

De LET opleiding wordt gegeven door:

Je wordt tijdens je reis begeleid door een vaste hoofdtrainer en een co-trainer. Samantha draait nog steeds een aantal groepen zelf, ook bij de groepen waar ze niet de dagelijkse leiding op zich neemt, blijft ze nauw betrokken. Soms wordt een lesdag overgenomen door een andere trainer maar het grootste deel van de opleiding kan je rekenen op twee vaste en vertrouwde gezichten.

Ik heb de opleiding als heel puur en zuiver ervaren, er heerst een sfeer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren in de deelnemers. Zo'n bedding biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Je wordt niet afhankelijk gemaakt maar juist aangespoord om zelf stappen te zetten.

Yvonne

Only as high as I reach can I grow
Only as far as I seek can I go
Only as deep as I look can I see
Only as much as I dream can I be

Karen Raven

Belangrijk!

Als je blindelings wilt vertrouwen op methodes en het belangrijk vind om alles met je hoofd te verklaren, zul je je absoluut niet thuis voelen in deze opleiding. Deze opleiding kan je zien als een reis van hoofd naar hart, ben je bereid om los te laten?

Wil je even sfeerproeven?

Bekijk dan hier een korte impressie.

Ik heb mijn hart gevolgd en een ticket gekocht voor de prachtige, zeer bijzondere reis en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Het is eigenlijk moeilijk in woorden uit te leggen wat deze opleiding je brengt, je moet het gewoon voelen en beleven! Je krijgt in vrij korte tijd vele krachtige tools in handen waarmee je iets voor anderen kan betekenen, maar daarnaast is het ook een reis met en naar jezelf, je essentie. Je leert nog meer te luisteren naar je hart en te vertrouwen op je intuïtie. Dit doe je samen met je medecursisten, Ongelooflijk waar je na een par dagen al toe in staat bent... De begeleiding is PUUR en liefdevol. Kortom: ik ervaar de opleiding als een cadeau waar ik elke dag dankbaar voor ben!

Kitty

 

 

Data van de volgende groep:

 

 

Zaterdaggroep 27 september 2024 (nog 1 plekje vrij)

 • Dag 1 op 27 september
 • Dag 2 op 28 september
 • Dag 3 op 26 oktober
 • Dag 4 op 23 november
 • Dag 5 op 13 december
 • Dag 6 op 14 december
 • Dag 7 op 11 januari
 • Dag 8 op 1 februari
 • Dag 9 op 1 maart
 • Dag 10 op 21 maart
 • Dag 11 op 22 maart
 • Dag 12 op 12 april
 • Dag 13 op 3 mei
 • Dag 14 op 24 mei
 • Dag 15 op 14 juni
 • Dag 16 op 27 juni
 • Dag 17 op 28 juni

De opleiding betekent voor mij ‘groeien’ in een veilige omgeving met gelijkgestemden. De eenvoudige technieken die gebruikt worden zijn ontzettend krachtig en waardevol, stuk voor stuk... Ondanks dat ik nog maar halverwege de opleiding ben, gebeuren er al prachtige dingen tijdens sessies. Mensen lopen lichter, meer ontspannen de deur uit en weten veelal weer wat te doen om die balans te behouden. Geweldig om te zien… Love it! De lesdagen worden op professionele en rustige manier gegeven met humor en ruimte voor iedereen.
Ook voor de innerlijke mens wordt uitstekend gezorgd. Kortom: Een waardevolle opleiding voor jezelf en je persoonlijke groei en voor anderen om hen te helpen weer bij zichzelf te komen. Ik ben enthousiast en dankbaar dat deze opleiding m’n leven binnen is gewandeld! Een mooier cadeau heb ik mezelf tot nu toe nog niet gegeven…

Esther

De opleiding is heel uitgebreid en compleet!

Kijk maar even mee, want dit is allemaal inbegrepen bij de opleidingsprijs:

 • 17 opleidingsdagen incl. koffe/thee, fruit
 • Het boek van Brandon Bays ‘de helende reis’ t.w.v. € 19,95
 • Het boek de acupunctuuratlas van de gevoelens t.w.v. € 39,50
 • Een uitgebreide reader met informatie per tool/onderwerp
 • Een flacon zuiverspray en een orgonite beschermer t.w.v. € 20,-
 • Visitekaartjes zodat je makkelijker aan oefencliënten komt
 • Toegang tot de online leeromgeving met vele uren aan online lessen, extra documenten, filmpjes etc.
 • Persoonlijke feedback op je behandelverslagen

 

 

Niet inbegrepen, niet verplicht maar wel aanbevolen:

 • Een behandel tafel
 • Het boek ‘de sleutel tot zelfbevrijding’ van Christiane Beerlandt  € 65,- (ook bij ons te bestellen)
 • Een biosensor (ze zijn er in alle soorten en maten, het is mogelijk er bij ons één aan te schaffen voor € 25,-

Let op: de 3 sessies bij een leertherapeut zijn niet inbegrepen bij de opleidingsprijs 

Voor iedere therapeut en zeker een beginnend therapeut vinden wij supervisie en leersessies essentieel. Gedurende het jaar boek je daarom zelf 3 sessies bij één van onze leertherapeuten. Deze kan je ondersteunen in zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling. De 3 sessies bij een leertherapeut zijn niet bij de opleidingsprijs inbegrepen en dien je zelf te voldoen. Deze sessies zijn een voorwaarde voor je certificaat. Tijdens de opleiding ontvang je een overzicht van de leertherapeuten inclusief woonplaats en tarief. Een sessie duurt doorgaans 1,5 uur en je investering ligt tussen de 75 en 100 euro.

De volgende extra’s zijn inbegrepen:

1: telefonisch voortgangs- en feedback moment
Na een aantal lesdagen onderweg te zijn heb je een telefonisch gesprek met één van de opleiders. In dit gesprek dat +/- 20 minuten duurt bespreken we hoe het gaat in de opleiding en geven we je tips en feedback voor je verdere voortgang.

2: korting op Essentie dagen en BAM! dag
Elke (oud) LET cursist krijgt korting op de essentie dag en de BAM! boosheid ontmoetingsdag.

3: Online leeromgeving
Je krijgt toegang tot een zeer uitgebreide online leeromgeving waar je ook diverse lessen volgt. Je kunt ze zo vaak terugkijken als je wilt, zelfs nadat de opleiding is afgerond.

Je investering

Je investering voor deze unieke opleiding inclusief verzorging en alle extra’s zoals hierboven genoemd, bedraagt €3.197,- excl 21% btw 

Voor de september groep geldt een vroegboekkorting van 150 euro bij volledige betaling vóór 27 juni.

Er vindt altijd een telefonische intake plaats voordat je je aanmeldt. Je schrijft je dus pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Wacht niet langer en boek nu je telefonische intake

Het is mij gelukt om mijn droom uit te laten komen, dat gun ik jou ook! Ik zou het geweldig
vinden je te mogen begeleiden op weg naar jouw droom!

Lieve groet, Samantha

PS 1: Als je twijfelt heeft dit vaak te maken met de investering die een opleiding als deze van je vraagt. Realiseer je dat het hier in eerste instantie niet gaat om een investering in ons maar om een investering in jezelf. Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Elke sessie die ik mag geven is voor mij een unieke en bijzondere ervaring. Wat dit voor mensen kan betekenen is zo speciaal dat ik me geen mooier werk kan voorstellen dan dit.

PS 2: Als deze opleiding blijft kriebelen dan hoop ik dat je dit serieus neemt. Zet de eerste stap en plan een vrijblijvende telefonische intake  via dit formulier.

Of download de checklist. Hiermee krijg je voor jezelf wat meer duidelijkheid in of de opleiding bij je past. Vraag dan de checklist aan!

In deze video vertellen studenten over hun reis en geven antwoord op de vragen

– Waarom ben je de LET reis gestart?
– Wat vond je van de inhoud van de opleiding?
– Kan je na een jaar écht iets voor een ander betekenen?
– Wat heeft het jou persoonlijk gebracht?

Kijk je even mee?

Ben je enthousiast? Plan dan hier een telefonische intake in.

Je schrijft je pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent.  Daarom starten we met een telefonische intake. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Via onderstaande formulier kan je een telefonische intake aanvragen. Na het invullen en het versturen van het formulier krijg je een mail met daarin een link direct naar onze agenda. Daar kan je dan de afspraak inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wij zijn benieuwd! Waar ken je ons van?
Ik ga akkoord met het privacyreglement.

Ben je er nog niet helemaal uit of deze opleiding bij je past? Vraag de checklist aan!

Ja, stuur mij nu de checklist