VIP zomer editie 2024

 

Diepgaande processen vragen om een speciale ruimte….

Die speciale ruimte wil ik heel graag bieden tijdens deze bijzondere vierdaagse.

Vier dagen in verbinding, vier dagen genoeg tijd en ruimte voor dat wat nog niet eerder gezien is.

Samen verder op reis in jezelf, in de geborgenheid van een groep. In de diepte van jezelf.

Een zee van tijd, een zee van ruimte helemaal voor jezelf en jouw proces

De ruimte die ontstaat wanneer we vier dagen samen zijn is: stil en diep en tijdloos.

Veiligheid en geborgenheid helpen je om je over te geven aan iets groters dat door ons heen werkt en onze wil overstijgt. Iets oceanisch, iets magisch….

Werkelijke heling laat zich niet dwingen en hoeft helemaal niet spectaculair te zijn. Heling komt soms heel stil naar je toe. Er is moed voor nodig om te vertragen en de heling die er al voor je is toe te laten.

En dan ineens voel je dat de stilte nog stiller wordt. Dat er iets in de ruimte is dat je niet kunt vastpakken of beschrijven maar er is een diep weten. Een heilige ruimte, een innerlijke wijsheid en heling opent zich voor jou.

We bewegen naar de kern, zacht, vanuit verbinding en contact met het hier en nu. Het uit verbinding zijn maakt plaats voor meer in verbinding zijn.

Alles van jou mag er zijn, eindelijk niet meer alleen, niet meer vanuit vechten en wilskracht. Deze keer  mag het vanuit zachtheid en verbinding.

Ga je mee op reis?

Laten we ophalen wat weer thuis wil komen.

Twee weken later ben ik nog steeds onder de indruk. Dit was magic, zo dankbaar dat ik erbij was! Ik heb veel geshopt qua therapie en vond vooral wat ik niet zocht. Deze vier dagen vond ik wat ik zocht. Er is zoveel aangeraakt op zo'n diepe laag. De heling was inderdaad al in de ruimte. Wauw… Sam, dankjewel voor alles wat er mocht zijn.

Jeannette van Veldhuisen

Healing is already on its way…..

Deze vierdaagse geeft je alle ruimte en tijd om op je eigen tempo dieper naar binnen te keren en meer in contact te komen met wat er in jou leeft.

In ons zijn dingen die lange tijd wachten om eindelijk gezien te worden.

Durf jij ze aan te kijken? Vanuit verbinding gaat dit makkelijker. Een groep is onwijs helend voor je proces. Misschien is het super spannend om in een groep te zijn maar weet dat het daardoor ook super helend kan zijn!

Voor wie?

Ben je al langer onderweg in je helingsproces? Er leeft wellicht een weten in je dat er ondanks je (lange) zoektocht nog steeds delen onaangeroerd zijn gebleven.

Deze dagen zijn voor jou als je ernaar verlangt om de kern te raken vanuit zachtheid.

Juist ook professionals en therapeuten zijn welkom! Het blijven werken aan je eigen ont-wikkeling is essentieel. Bovendien zijn deze dagen een grote bron van inspiratie voor je dagelijks leven en het werk dat je doet.

Deze vierdaagse is geen vervanging voor therapie. Het is belangrijk dat er al een basis gelegd is qua innerlijk proces, daardoor kunnen we deze dagen de verdieping samen ingaan.

Het kan spannend zijn om je te verbinden met jezelf en/of met anderen. Dat is niet erg, het is echter wel belangrijk dat je de bereidheid voelt om patronen te doorzien en je laat helpen bij het doorbreken hiervan.

Alleen dan kan de helende werking van de groep je bereiken en kunnen deelnemers elkaars proces verdiepen en versterken.

Het is een unieke kans voor wie heel heel graag 1 op 1 met mij wil werken in de gedragenheid van een groep.

Twijfel je of dit traject geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op, ik kijk graag even met je mee!

Het was zacht maar niet te zacht want dan zweef ik weg. Geraakt door de bedding en het kunnen ‘zijn’ zonder te hoeven presteren. Trauma smolt als sneeuw voor de zon weg, zonder iets weg te willen poetsen of bagatelliseren. Dit was zo’n ontzettend groot cadeau aan mezelf, echt dagen puur alleen voor mij. ik voel heel veel dankbaarheid.

Anke Zonderland

Begeleiding en werkwijze

Ik kijk er naar uit om je te ontvangen voor vier dagen in verbinding, in verbinding met alles wat er is, alles wat zich aandient. In een zee van tijd en ruimte, helemaal voor jou en je proces.

Vier dagen in de stilte achter de stilte en alles van jezelf dat weer wil thuiskomen.

Sam zal je begeleiden tijdens deze vierdaagse in een kleine geborgen groep.

De begeleiding is liefdevol, uitnodigend en doortastend.  In een zo veilig mogelijke setting begeleid ik je op een manier die zacht confronterend en diep transformerend is. Er is stilte, verbinding, diepgang maar ook humor.

Soms is er een opstelling of oefening in groepjes en door de dag heen geeft Sam sessies. Alles vanuit flow, heel puur vanuit verbinding en wat er mag ontstaan.

Iedere deelnemer krijgt elke dag persoonlijke aandacht en begeleiding. En ook al kom je niet iedere dag aan de beurt voor een persoonlijke sessie, er wordt altijd iets aangeraakt waardoor er in iedereen iets heelt. Zo kan het zijn dat je gevraagd wordt als representant in een opstelling en dit voor jou diep helend werkt.

We starten elke dag met een meditatie en er zullen regelmatig momenten zijn om even terug te gaan in de stilte.

De thema’s die door andere deelnemers worden ingebracht resoneren vaak direct met jouw proces en werken op iedere deelnemer door.

Het zijn diepe indrukwekkende en openhartige dagen, in een speciale ruimte vol verwondering en stille heling.

We bewegen naar de kern en er komen inzichten, antwoorden en heling naar je toe.

Inner essence Journey: Om je proces en heling te verdiepen zal er ook een Inner Essence Journey gegeven worden. Je mag heerlijk ontvangen en hoeft helemaal niets te doen, je laat de muziek, meditatie en heling haar werk doen.

 

Het was zó fijn! Delen in mij willen weer terug. Als ik mezelf nu in de spiegel zie, dan kan ik mezelf meer zien. Het voelde als een soort indaling, ineens was ik er. Verbinding in een groep is voor mij vaak lastig maar ik heb nog nooit ergens zoveel gedragenheid en geborgenheid ervaren. We hadden geen woorden nodig, er was zoveel verbinding. Ik word heel stil en blij als ik er aan terugdenk.

Martine Zee

Heimwee naar wat er was maar niet meer mocht zijn.
Ga je mee op reis naar jezelf?
Zullen we ophalen wat weer thuis wil komen?

Sam

Praktische informatie: VIP zomer editie 

Wat is er precies VIP aan deze editie?

  • Nog intiemer en exclusiever
  • De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers
  • De dagen zijn inclusief lunch
  • Inclusief een Inner Essence Journey
  • Inclusief een 1 op 1 nazorg en integratie belmoment

Data: 

Donderdag 1 t/m zondag 4 augustus 2024  (vol)

Kan je niet deze data maar heb je wel interesse? Laat het even weten en we houden je op de hoogte zodra er nieuwe data gepland worden!

Alle dagen starten om 10.00 uur en eindigen tussen 17.00 en 17.30 uur

Je investering is € 888,- inclusief btw. (dat is € 733 excl btw)

Wil je mee op reis of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@centrumpuur.nl

Ik voel graag even mee of er een match is met de groep, mij en of het moment klopt.

 

 

 

 

Hoe jij met je openheid de toon zette voor de hele groep om in verbinding te gaan, heeft me diep geraakt. Ik heb mogen ervaren dat verbinding vanzelf kan gaan. Er vond een soort shift plaats waardoor ik dingen ineens anders zie. Ik kan het niet goed verwoorden, het hele proces, de diepte van de lagen onder de lagen, daar moet je gewoon bij zijn. Ik zou met hoofdletters willen zeggen: DOEN!!!

Nell Scheepers