Diepgaande processen vragen om een speciale ruimte….

Die speciale ruimte wil ik heel graag bieden tijdens deze bijzondere vierdaagse.

Vier dagen in verbinding, vier dagen genoeg tijd en ruimte voor dat wat nog niet eerder gezien is.

Samen verder op reis in jezelf, in de geborgenheid van een groep.

Een zee van tijd, een zee van ruimte helemaal voor jezelf en jouw proces

De ruimte die ontstaat wanneer we vier dagen samen zijn is stil en diep, bijna heilig.

Het biedt de geborgenheid en tijdloosheid om je over te geven aan iets groters dat door ons heen werkt en onze wil overstijgt.

Ik vond het hele bijzondere dagen, echt heel bijzonder. Ik ben nog steeds onder de indruk van wat er mocht ontstaan. Complimenten aan hoe je dit neerzet en zo snel veiligheid creëert. Ik heb nog niet eerder zo de kracht van een groep ervaren. Er was echt een soort van heilige ruimte.

Jorine de Grouw

Werkelijke heling laat zich niet dwingen en is veel minder spectaculair dan ons ego ons wil laten geloven. Heling komt soms heel stil naar je toe. Er is moed voor nodig om te vertragen en met zachte aandacht in het moment te zijn zonder ervan weg te bewegen. En dan ineens voel je dat de stilte nog stiller wordt. Dat er iets in de ruimte is dat je niet kunt vastpakken of beschrijven maar er is een diep weten dat het er is en dat het heling brengt. Een heilige ruimte, een innerlijke wijsheid en heling opent zich voor jou.

We bewegen van ‘doen’ naar ‘zijn’ en van ’toen en daar’ naar het veilige ‘hier en nu’.

Het uit verbinding zijn maakt plaats voor meer in verbinding zijn.

Zo gaan we van fragmentatie op weg naar meer integratie.

Ga je mee op reis?

Laten we ophalen wat weer thuis wil komen.

 

 

Het vraagt om vertraging, los durven laten en vertrouwen op de heling  die zich uit de diepe stilte ontvouwt. Durf je jezelf te ont-moeten? Durf je (nog meer)  te zakken in de vertraging, de stilte achter de stilte en datgene wat door jou heen wil werken?

Healing is already on its way…..

Deze vierdaagse geeft je alle ruimte en tijd om op je eigen tempo dieper naar binnen te keren en meer in contact te komen met wat er in jou leeft.

In ons zijn dingen die lange tijd wachten om eindelijk gezien te worden….

 

Twee weken later ben ik nog steeds onder de indruk. Dit was magic, zo dankbaar dat ik erbij was! Ik heb veel geshopt qua therapie en vond vooral wat ik niet zocht. Deze vier dagen vond ik wat ik zocht. Er is zoveel aangeraakt op zo'n diepe laag. De heling was inderdaad al in de ruimte. Wauw… Sam, dankjewel voor alles wat er mocht zijn.

Jeannette van Veldhuisen

Voor wie?

Ben je al langer onderweg in je helingsproces en verlang je naar een diepere laag? Er leeft wellicht een weten in je dat er ondanks je (lange) zoektocht nog steeds delen onaangeroerd zijn gebleven. Deze dagen zijn een uitnodiging om dieper te gaan dan je geweest bent, jezelf te ont-moeten op nieuwe lagen.

Juist ook professionals en therapeuten zijn welkom! Het blijven werken aan je eigen ont-wikkeling is essentieel in het werk dat je doet. Bovendien zijn deze dagen een grote bron van inspiratie voor je dagelijks leven en het werk dat je doet.

Deze vierdaagse is geen vervanging voor therapie. Het is belangrijk dat er stabilisatie is en je over het vermogen beschikt om jezelf te dragen gedurende de dagen.

Het kan spannend zijn om je te verbinden met jezelf en/of met anderen. Dat is niet erg, het is echter wel belangrijk dat je de bereidheid voelt om patronen te doorzien en je laat helpen bij het doorbreken hiervan.

Alleen dan kan de helende werking van de groep je bereiken en kunnen deelnemers elkaars proces verdiepen en versterken. De bereidheid om eerlijk en diep naar jezelf te kijken in een groep gelijkgestemden, transparantie, reflectief aanwezig kunnen zijn en in verbinding durven zijn met wat er is, zijn essentieel.

Twijfel je of dit traject geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op, ik kijk graag even met je mee!

Het was zacht maar niet te zacht want dan zweef ik weg. Geraakt door de bedding en het kunnen ‘zijn’ zonder te hoeven presteren. Trauma smolt als sneeuw voor de zon weg, zonder iets weg te willen poetsen of bagatelliseren. Dit was zo’n ontzettend groot cadeau aan mezelf, echt dagen puur alleen voor mij. ik voel heel veel dankbaarheid.

Anke Zonderland

Begeleiding en werkwijze

Ik kijk er naar uit om je te ontvangen voor vier dagen in verbinding, in verbinding met alles wat er is, alles wat zich aandient. In een zee van tijd en ruimte, helemaal voor jou en je proces.

Vier dagen in de stilte achter de stilte en alles van jezelf dat weer wil thuiskomen.

Samantha zal je begeleiden tijdens deze vierdaagse in een groep die uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers bestaat.

De begeleiding is liefdevol, uitnodigend en doortastend.  In een zo veilig mogelijke setting begeleid ik je op een manier die zacht confronterend en diep transformerend is. Er is stilte, verbinding, diepgang maar ook humor.

Iedere deelnemer krijgt elke dag persoonlijke aandacht en begeleiding. En ook al kom je niet iedere dag aan de beurt voor een persoonlijke sessie, er wordt altijd iets aangeraakt waardoor er in iedereen iets heelt. Zo kan het zijn dat je gevraagd wordt als representant in een opstelling en dit voor jou diep helend werkt.

We starten elke dag met een meditatie en er zullen regelmatig momenten zijn om even terug te gaan in de verstilling.

 

Soms is er een opstelling of oefening in groepjes en door de dag heen geeft Samantha sessies aan deelnemers. Zo’n 3 tot 5 sessies per dag.

De thema’s die door andere deelnemers worden ingebracht resoneren vaak direct met jouw proces en werken op iedere deelnemer door.

Via bewuste en onbewuste kanalen komen inzichten, antwoorden en heling naar je toe. Ook tijdens opstellingen in groepjes ontvang je kleine sessies voor jezelf.

Het zijn diepe indrukwekkende en openhartige dagen, in een speciale ruimte vol verwondering en stille heling.

Heimwee naar wat er was maar niet meer mocht zijn.
Ga je mee op reis naar jezelf?
Zullen we ophalen wat weer thuis wil komen?

Samantha

Praktische informatie

Het exclusieve en intieme van een kleine groep
Je komt in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Data: op dit moment is er nog geen nieuwe groep ingepland, wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief 

Alle dagen starten om 10.00 uur en eindigen tussen 17.00 en 17.30 uur.