We nemen je graag mee op reis, waar je staat in je ontwikkeling maakt niet uit. Je bent van harte welkom! Er zijn laagdrempelige workshops voor een ieder toegankelijk maar ook trainingen en opleidingen voor professionals en (aankomend) therapeuten.

Ons aanbod

1 jarige opleiding tot LET therapeut - Lichaamsgerichte Energetische Therapie

Een uniek traject waarin je opgeleid wordt tot energetisch therapeut, maar bovenal is dit ook een diepgaande reis die je met jezelf aangaat. Gaan je gedachten wel eens uit naar een eigen praktijk? Voel je het verlangen om anderen te helpen? Of heb je al een praktijk maar mis je voor je gevoel nog iets? Als je klaar bent voor een reuze sprong in je persoonlijke ontwikkeling en intuïtief wilt leren werken met de meest krachtige methoden dan is deze reis wellicht iets voor jou!

Meer lezen

Verdiepingstraject voor professionals: Lichaamsgerichte trauma therapie

Dit traject ‘roept’ professionals die het aandurven om de diepte in te gaan met zichzelf en de ander. Mensen die diep van binnen weten dat het hun missie is om diepe wonden te helpen helen. Als je cliënten ziet dan zie je mensen met trauma, zo simpel is het want ontzettend veel klachten zijn trauma gerelateerd. maar er zijn maar weinig mensen die trauma werkelijk begrijpen. Wil je leren verstaan wat NIET gezegd wordt maar wel gehoord wil worden? Laat je verwonderen door de diepgang en verrijking van dit traject. Klaar voor de volgende stap? Wordt psycho trauma specialist!

Meer lezen

Op weg naar een bloeiende praktijk

Als het niet lukt om een constante stroom aan klanten op te bouwen, dan gaat dat aan je knagen. Maar heb je je droom wel een eerlijke kans gegeven? En wat weet je eigenlijk van ondernemerschap? Als je serieus aan de slag wil met je praktijk en de stap van hobbyist naar professionele onderneming wil maken, dan is deze training precies wat je nodig hebt! Je ontvangt een compleet pakket die jouw droom van een bloeiende praktijk handen en voeten geven. Schud de ondernemer in je wakker en geef je droom een stevig fundament!

Meer lezen

3 daagse training de basis van systemisch werk

Er is geen energetische tool die mij dieper heeft weten te raken dan het opstellen, wat een voorrecht om hiermee te mogen werken! Tijdens deze dagen krijg je de basis van het systemisch werk in de vingers. De training is niet alleen waardevol voor je sessies maar zal ook voor jou persoonlijk veel opleveren. Tijdens de trainingsdagen stel je namelijk je eigen thema’s op. Let op: bij deze module zijn kippenvel, diepgang, ontroering en wauw momenten niet ongewoon.... de kans dat je verliefd wordt op het opstellen is groot!

Meer lezen