Wanneer het niet lukt om een constante stroom aan klanten te hebben dan gaat dat aan je knagen. Je vraagt je misschien zelfs af of een (bloeiende) praktijk wel voor jou is weggelegd. Voor je het weet loopt je droom een deuk op… maar zo hoeft het niet te gaan!

Als lichtwerker, coach of (energetisch) therapeut, kijk je naar de wereld vanuit je hart. Je wilt graag helpen, dat is waar je goed in bent maar hier zit ook het gevaar van een grote valkuil. Je kijkt door de ogen van een lichtwerker en nog niet door de ogen van een ondernemer. Werk aan de winkel dus!

De kans dat je jezelf (vanuit goedbedoelde bescheidenheid) onderschat is groot. Je hebt het over mijn ‘praktijkje’ en ach wie ben ik nu en wat stelt het nou eigenlijk voor. Daarmee houd je jezelf niet nederig maar KLEIN. Het ondernemerschap kan heel goed samen gaan met het lichtwerker zijn maar het is wel belangrijk om óók de ondernemer in jezelf wakker te schudden, hier gaat het vaak mis.

Werken vanuit je hart én succesvol zijn, betekent dat je meer mensen bereikt en dus meer betekent voor de wereld. Met andere woorden; des te succesvoller jij bent, des te meer mensen daar baat bij hebben! Het starten of laten groeien van je praktijk is een reis. Toen ik aan het begin van die reis stond, wist ik niet wat ik nu wel weet. Het heeft me veel moeite, tijd en geld gekost om een succesvolle praktijk op te bouwen.

Ik volgde vaak cursussen en opleidingen om mijn vakkennis uit te breiden maar vergat aandacht te schenken aan de ondernemer in mij. Terwijl ik inmiddels weet dat juists dit een essentieel onderdeel van succes is! Er is niets spirituelers dan ondernemen, jouw praktijk spiegelt je voortdurend, je krijgt constant feedback op wat je doet. Jij BENT jouw praktijk. Dat betekent dat jouw overtuigingen, angsten etc. heerlijk uitvergroot worden in jouw praktijk. Dat kan heel confronterend zijn maar is tegelijk een prachtige kans op groei!

Voor mij was dit een geschenk uit de hemel! Het prachtige boekwerk geeft je een schat aan informatie dat je er op elk moment weer bij kan pakken!! Jij...lieve Samantha, straalde zoveel enthousiasme en passie uit, dat inspireerde mij enorm, en ja... Ik ben ook vele obstakels en weerstanden tegen gekomen maar we hebben prachtige (energetische) oefeningen gedaan die me inzichten hebben gegeven en die me verder hebben geholpen! Deze gebruik ik nog steeds wanneer ik inzichten en hulp nodig heb. Ja, voor mij was en is dit een prachtige en waardevolle training die ik iedereen kan aanraden.

Janine

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende vragen?

 • Hoe kan ik mijn angst om zichtbaar te worden overwinnen?
 • Ik weet dat ik iets te bieden heb maar waarom krijg ik niet genoeg cliënten?
 • Hoe zorg ik voor een vaste stroom aan inkomsten?
 • Hoe kan ik van hobby praktijkje groeien naar volwaardige praktijk?
 • Zoek je naar praktische en persoonlijke tips & tools bij het neerzetten van je praktijk?
 • Vind je het lastig om keuzes te maken en stappen te zetten?

Herken jij jezelf in één of meer van deze uitstel en valkuil tactieken?

 • Ik slaap er nog een nachtje over…. morgen beslis ik
 • Ik ga nog 1 cursus, webinar, etc. doen en dan ga ik de stap zetten
 • Blijven twijfelen en dingen stukdenken, vanuit onzekerheid stil blijven staan
 • Als het echt de bedoeling is dan komen mensen vanzelf wel naar me toe
 • Ik kan het niet, wie ben ik nou om dit te doen?
 • Ik heb geen coach nodig, ik wil het eerst zelf proberen 😉

Alle essentiële stappen die ik zelf destijds heb doorlopen en wat Centrum Puur tot een succes heeft gemaakt, deel ik met je in deze training! Stap voor stap neem ik je mee en bouwen we aan je praktijk, van het fundament tot aan de top. De training zelf kan geen oude patronen doorbreken, daar is jouw motivatie, passie en zelfdiscipline voor nodig. Het ondersteunt je wel in dit proces. Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Als je serieus aan de slag wil met je praktijk en de stap van hobbyist naar professionele onderneming wil maken, dan is deze training precies wat je nodig hebt!
Ik heb veel geleerd van verschillende businesscoaches en heb behoorlijk wat trainingen gevolgd op het gebied van marketing. Daarnaast ben ik natuurlijk erg thuis in het energetische en systemische werk en heb ik zelf al heel wat jaartjes ervaring als succesvol ondernemer. Er ging een wereld voor me open toen ik mijn eerste online training volgde, zoveel dingen waar ik nooit bij had stilgestaan en zo fijn dat ik er niet meer alleen voor stond! Ik weet dat het ondernemer en lichtwerker eigen is om het zelf te willen doen maar echt het wiel is al uitgevonden, de weg ligt er al, dus stop met stoeien en laat je helpen!

Ook als je al een tijd aan de weg timmert met je praktijk ben je welkom in dit programma, hoe lang je al een praktijk hebt is voor ons niet belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is:

 • Je verlangt naar een succesvolle praktijk en staat te popelen om te beginnen!
 • Dit is jouw droom en je wilt dit écht heeeel heeeel graag!!
 • Je staat open voor nieuwe inzichten, ideeën en feedback
 • Je beschikt over voldoende tijd en inzet om te werken aan een bloeiende praktijk (minimaal 4 uur per week)

 

 

Wil je alvast een tipje van de sluier?

Ontvang een gratis audio-les van ruim een uur, boordevol direct toepasbare handvatten  en tips voor een bloeiende praktijk!

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een mail en toegang tot de gratis masterclass!
dit veld niet invullen s.v.p.

Een succesvolle praktijk visualiseren is echt niet voldoende… De wet van de aantrekking is heel erg mooi maar met alleen het visualiseren van je droom kom je er echt niet. Sorry! 🙁 Veel therapeuten denken dat dit het vanzelf hoort te gaan maar dat is een misverstand! Bij mij ging het zeker niet vanzelf maar oh wat ik ben ik blij dat ik heb doorgezet en dat ik mensen vond die mij hebben geholpen bij het zetten van de juiste stappen.

Mandy Paryanto: Voor mij is heel belangrijk geweest dat je echt moet gaan DOEN in plaats van altijd maar weer nadenken of twijfelen. En dan….kun je alles aan! Veel tips en eye-openers, kortom een hele goede training!

Op het moment dat ik de ondernemer in mezelf begon te zien betekende dit veel voor Centrum Puur. Ik voel me nu naast lichtwerker ook ondernemer en ben trots op wat ik heb neergezet! Het was soms echt eng om stappen te zetten buiten mijn comfortzone, ‘klein’ zijn is veilig. Totdat iemand me liet inzien dat ik hiermee niet alleen mezelf maar ook mijn cliënten te kort deed….

Doordat ik nu voor mijn bedrijf durf te staan en succesvol durf te zijn, kan ik veel meer mensen bereiken en helpen.

 

 

 

Marketing was zo’n woord dat weerstand bij me opriep, ik dacht dat dit te maken had met ‘saaie kennis’ en misleidende trucjes. Ik ben blij dat ik die weerstand heb overwonnen. Het is zó belangrijk om te weten hoe je mensen kan bereiken en wat te doen!

Mijn eerste investering voor een (online) marketing cursus deed ik met knikkende knieën. € 1500,- pff wat was dat een investering en wat was het spannend! Maar het was het zó waard! Er ging een wereld voor me open. Had ik dit maar eerder geweten dat had me jaren stoeien, jaren energie en veel geld gescheeld. Binnen een paar maanden heb ik dankzij die online training mijn jaaromzet vervijfvoudigd! Maar eigenlijk vooral ook dankzij mijzelf, kennis is en inzicht is één ding. Maar inzicht zonder handeling brengt geen verandering. Je moet wel echt zelf aan de slag.

Ik ben geen business coach maar een energetisch werker, juist dat maakt deze training uniek. Een combinatie van mindset en intuïtieve marketing vormen een compleet pakket, een kickstart voor je praktijk!

Je kunt vol frisse moed en vol bezieling werken aan de bloei van jouw praktijk. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. We werken niet met saaie informatie of gillende teksten. Wel met een fijn stappenplan en waardevolle informatie! Informatie voor bijvoorbeeld de indeling van je website. Zodat deze doet wat hij moet doen, klanten aantrekken!

Wat levert deze training je op:

 • Door de bomen het bos weer zien, structureel bouwen aan je praktijk mét plezier
 • Uit de weg ruimen van blokkades die de stroom naar succes belemmeren
 • Ondersteuning en coaching bij alle stappen die je zet, je staat er niet meer alleen voor
 • Krachtige en concrete tools en handvatten om de praktijk van je dromen tastbaar te maken
 • Voelen wat je waard bent! Groeien als persoon en als ondernemer!
 • Een format / leidraad dat je de weg wijst naar succes en dat je telkens opnieuw kunt toepassen

Dit programma is als een navigatie systeem, het wijst je de weg naar een succesvolle praktijk, stap voor stap.

Het heeft mij structuur gegeven over waar en hoe te beginnen. Wat doe je wel, wat juist niet. Ik ben zelf iemand van de 'waarom is dat zo' en daar werd antwoord op gegeven zonder de vraag te hoeven stellen. Je kan in die paar maanden tijd alles voor elkaar hebben, maar je moet dan echt zelf gedisciplineerd aan de slag. Ik vind het zeker een aanrader om te volgen!

Deborah

 

 

Praktische informatie

De training is volledig online, alle informatie wordt overdragen via video en audio lessen. Een uitkomst omdat je het lesmateriaal zo vaak kunt raadplegen als je wilt. Alle informatie staat 24/7 tot je beschikking. Schrik je van een online training omdat je bang bent dat je niet over voldoende discipline beschikt? Begrijpelijk maar hey, het is mij ook gelukt! Doorslaggevend is niet of wel of geen live dagen zijn, doorslaggevend is jouw motivatie. Ben je bereid jezelf op de eerste plek te zetten en tijd te maken om jouw droom werkelijkheid te laten worden? Ja? Dan is dit pakket voor jou!

Zelfstandig ondernemer worden zonder motivatie of discipline werkt niet. Als dit jouw droom is en voelt in je hart, dit heb ik te doen, dan is dat je motor naar succes! Durf je de srprong te wagen of blijf je zoeken naar excuses? Kom op ga ervoor!!

De online lessen zijn boeiend en overzichtelijk zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft. Het enige wat jij hoeft te doen is tijd vrij maken en stappen gaan zetten, alles staat al voor je klaar, je kunt zo aan de slag! 🙂

Naast de standaard ondersteuning behorend bij het plus pakket (wekelijks via de mail en 90 minuten persoonlijke coaching via telefoon/skype) ben ik beschikbaar voor skype sessies, dus het is altijd mogelijk om onderweg extra ondersteuning bij te boeken.

Overzicht

Je ontvangt 10 modules met een totale video / audio duur van meer dan 10 uur!
Daarnaast ontvang je een PDF werkboek van ruim 40 pagina’s.
Ook staan er onder de modules diverse bijlagen, werkformulieren etc.

De online training mag je in je eigen tempo volgen, bij het aanbevolen studie tempo ben je ongeveer 6 maanden bezig. Naar eigen inzicht en behoefte kan je het programma desgewenst ook sneller of langzamer doorlopen.

Bij het plus pakket kan je onderweg je vragen stellen via mail of what’s-app.

Wat komt er o.a. aan bod?

Module 1: de incheck video, waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Bepalen van startpunt, einddoel en tips voor een succesvolle uitkomst

Module 2: Welke blokkades zitten er op de thema’s geld, eigenwaarde en ondernemerschap? Een gezonde mindset is de basis voor een gezonde onderneming. Hier werken we aan in deze module. Ook kijken we naar je persoonlijke verhaal, jouw unieke kwaliteiten en hoe jouw levensweg verbonden is met jouw missie en visie. Blokkades worden kleiner en verlangens groter.

Module 3: Waarom het kiezen van een doelgroep en specialisme belangrijk is en hoe je dit stap voor stap doet. Hoe expertise als een magneer werkt op je doelgroep en je helpt bij het maken van keuzes zoals website teksten, diensten, aanbod etc.

Module 4: jezelf en je doelgroep verder specialiseren en onderzoeken of hier een markt voor is. Jezelf en je specialisme leren presenteren. Dat wat jou uniek maakt ontdekken, omarmen en in de wereld zetten. Een vorm vinden.

Module 5: Hoe maak je van een website bezoeker een klant? De teksten op je website zijn doorslaggevend. Daar gaat deze module over. Hoe schrijf je pakkende teksten die potentiële klanten over de streep trekt? Hoe kan je mensen bereiken, raken, ontroeren en laten voelen dat ze bij jou op de juiste plek zijn? Schrijven met gevoel zorgt voor herkenning en vertrouwen. Na deze module weet je de juiste snaar te raken met je teksten.

Module 6: Welke mogelijkheden zijn er als het gaat om je aanbod en wat past bij jou? Online kennis overdragen, individuele sessies, VIP sessies, groepssessies? In deze module krijg je tips en ideeën over hoe je jouw diensten kunt aanbieden. Zo heb je houvast voor het ontwikkelen van je diensten en bijbehorende tarieven. Er komt overzicht en logica in je aanbod.

Module 7: In deze module neem ik je mee naar het hoe en waarom ovan een e-zine (nieuwsbrief). Wat maakt een e-zine aantrekkelijk en succesvol? Hoe kan een e-zine je praktijk laten groeien? Verder kijken we naar hoe je abonnees voor je nieuwsbrief krijgt (listbuilding) en ga je een gratis weggever ontwikkelen.

Module 8: Het is tijd om je unieke aanbod concreet vorm te geven! Alles wat je in de afgelopen modules hebt geleerd komt hier samen. Je creëert een unieke dienst en schrijft hiervoor een wervende onweerstaanbare tekst.

Module 9: UIt je comfortzone 🙂 In deze module leer ik je hoe jezelf je eerste video kunt opnemen. Natuurlijk is dat spannend maar na het kijken van deze video gaat het vast kriebelen. Praktische tips, inspiratie en passie helpen je de streep over. Groei is alleen mogelijk buiten je comfortzone, neem jij de uitdaging aan?

Module 10: In deze module geef ik uitleg over systemisch werk. Ik vertel je meer over hoe je opstellingen kunt inzetten om blokkades te onderzoeken en je praktijk beter te laten stromen. We kijken hoe het systemisch werken je kan helpen bij het maken van keuzes en het zien van de onderstroom. Ik begeleid je in een opstelling op papier, dit geeft inzicht en helderheid.

BONUS 1: Meditatie zichtbaarheid: we gaan op reis naar de bron van inspiratie en wijsheid in jezelf. Je komt volledig in verbinding met je passie en het verlangen om dit met de wereld te delen. Je ervaart hoe het is wanneer je liefdevol en hartelijk wordt ontvangen door gevoelige mensen die openstaan voor jouw boodschap. Het stroomt, je straalt! En je kunt het zo vaak terugluisteren als je wil.

BONUS 2: Energetische schoonmaak van je praktijk: een korte maar zeer krachtige oefening / visualisatie die je praktijk weer laat stralen. Alles wat dof of vuil is wordt gezuiverd. Het geef je snel inzicht in hoe het er energetisch voorstaat met je praktijk en je kunt gelijk voelen hoe het zuiveren doorwerkt op jezelf. Een enorm waardevolle tool die ik zelf regelmatig inzet.

BONUS 3: Indeling van je website: welke pagina’s komen er op je website en in welke volgorde? Do’s en don’ts als het gaat over paginaindeling op je website. Welke pagina’s mogen niet ontbreken en hoe geef je de inhoude vorm? Een superwaardevolle bonus!

Wat je kunt verwachten

Investering

De meeste businesscoaching programma’s kosten minimaal € 2.000,- en zoomen in op marketing maar niet op zaken als mindset, intuïtie en eigenwaarde. Dit programma neemt dat allemaal wel mee waardoor de kans op succes veel groter is. We behandelen niet alleen strategieën (bovenstroom) maar vooral ook onderstroom, bijvoorbeeld door te onderzoeken waar komt dit patroon vandaan? Of welke angsten zitten er op geld ontvangen?

Je investering is een heel stuk vriendelijker dan de meeste programma’s. Je krijgt heel veel voor weinig en als je het goed aanpakt heb je dit zo terug verdient.

het volgende: iets is pas duur als het zijn geld niet waard is. Ik kan je verzekeren dat deze training zijn investering dubbel en dwars waard is.

Op weg naar een bloeiende praktijk
Basic

 • Duur 6 maanden
 • 10 online modules (méér dan 10 uur beeld/geluidsmateriaal)
 • 24/7 uur toegang
 • PDF werkboek van 40 pagina’s
 • BONUS MODULE: de opmaak en indeling van je website
 • BONUS: meditatie die je helpt om zichtbaar(der) te worden
 • BONUS MODULE: Energetische schoonmaak van je praktijk

Je investering is € 497,- excl.btw

 

Op weg naar een bloeiende praktijk
Plus pakket

 • Duur 6 maanden
 • 10 online modules (méér dan 10 uur beeld/geluidsmateriaal)
 • 24/7 uur toegang
 • PDF werkboek van 40 pagina’s
 • anderhalf uur persoonlijke coaching via telefoon of skype
 • Wekelijks de mogelijkheid tot een feedbackmoment via e-mail of what’s-app
 • BONUS MODULE: de opmaak en indeling van je website
 • BONUS: meditatie die je helpt om zichtbaar(der) te worden
 • BONUS MODULE: Energetische schoonmaak van je praktijk

Je investering is € 797,- excl.btw

Ik vond het een intensieve, zeer leerzame training. Het heeft mij inzicht in mijn zichtbaarheid gebracht, waar sta ik en waar staat mijn praktijk. Daarnaast bewustwording over het inrichten van je website. Welke teksten, waarom en waarom niet. Een absolute aanrader!!!!! Neem er wel de tijd en ruimte voor. Plan het goed, om alles eruit te halen wat erin zit.

Bianca

Let op: deze training is niets voor jou wanneer je denkt dat je droom vanzelf komt aanwaaien. De training past ook niet bij je wanneer je de verantwoordelijkheid voor falen buiten jezelf legt. Geef je alleen op als je écht heel graag een succesvolle praktijk wilt en bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Als dit is waar je van droomt, laten we dan samen gaan bouwen aan je bloeiende praktijk!

Zonder risico’s geen succes…. wellicht is deze training de eerste van vele mooie stappen op weg naar je droom!

Ik help je graag om jouw droom handen en voeten te geven.

Lieve groet, Samantha

Wil je alvast een tipje van de sluier?

Ontvang een gratis audio-les van ruim een uur, boordevol direct toepasbare handvatten  en tips voor een bloeiende praktijk!

 

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een mail en toegang tot de gratis masterclass!
dit veld niet invullen s.v.p.

Ben je klaar met dromen over je droom en is het tijd om je droom te gaan leven?