Droom je van meer vrijheid en vervulling in je leven? Je wilt niet meer volgens regels en vastomlijnde kaders werken, dat voelt beperkend. Je verlangt naar werken puur vanuit je hart. De vrijheid voelen en de stroom volgen, dat stemt je blij!

Wil je écht iets voor anderen kunnen betekenen? Je bent erg begaan met mensen en trekt van nature mensen aan die het moeilijk hebben. Ze stellen zich makkelijk open bij jou en vinden een luisterend oor. Maar je zou zo graag nóg meer voor ze willen betekenen.

Weet je dat je het in je hebt maar komt het er (nog) niet uit? Je wilt graag handen en voeten geven aan je talent maar vraagt je af hoe. Wij gaan je helpen jouw unieke vorm te vinden! Je leert vanuit je hart werken met de meest krachtige energetische tools. Je vertrouwen groeit wanneer je ziet dat je écht het verschil kunt maken in iemands leven. Dat wat er in je zit komt er eindelijk uit, en hoe!

Wil je vanuit gemak en vertrouwen behandelen zodat je geniet van elke sessie? Ook als je al een eigen praktijk hebt kan deze opleiding je veel bieden. Uitbreiding en verdieping van tools, meer vertrouwen op je intuïtie en sessies geven waar je plezier in hebt omdat het vanzelf gaat! Als je zoekt naar concrete handvatten die je behandelingen naar een hoger niveau tillen en je bent bereid diep in jezelf te reizen, wees dan welkom!

Heb je in het verleden burn-out gehad en/of veel meegemaakt en mag het roer nu echt om?! De zorg voor anderen, een baan die geen vervulling geeft of andere zaken die altijd op de eerste plaats komen. Nu ben jij aan de beurt! Nu is het tijd voor jou, tijd voor een nieuwe start en tijd om werk te maken van je wijsheid en passie maar bovenal tijd om jezelf te omarmen in  een bijzondere reis…

Zou het niet heerlijk zijn om je hart te volgen en je passie te leven?

 

 

Toen ik startte met mijn eigen praktijk had ik dezelfde vragen en twijfels als jij. Kan ik dit wel? Waar begin ik aan… en hoe kan ik hier van leven? Toch kon ik niet anders dan mijn hart volgen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ondanks alle onzekerheden en twijfels, wist  ik diep van binnen, dit is mijn weg.

Ik ben Samantha en Centrum Puur is mijn droom. Ik leef mijn passie maar dat ging niet zonder mezelf flink tegen te komen. Hoewel cliënten vanaf het begin af aan heel enthousiast waren bleef ik lange tijd twijfelen aan mezelf. Mijn onzekerheid kwam niet door een tekort aan kennis maar zat in mij. De oplossing vond ik toen ik niet langer weg bewoog van mijn angsten. Geen houvast meer proberen te zoeken in kennis of weer een nieuwe methode maar in plaats daarvan een diep vertrouwen vinden in mezelf.

Al tijdens de eerste opleiding die ik volgde werden mensen op mijn pad gezet met de meest heftige klachten en problemen zoals incest, psychose, comples trauma etc. Hierdoor mocht ik in korte tijd een grote groei doormaken. Vele honderden mensen heb ik behandeld, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ook collega therapeuten en coaches wisten mij te vinden. Wat me steeds opviel, is dat ze bijna altijd te veel op methodes leunden en te weinig op hun eigen kracht. Zo zonde en zo niet nodig! Ik vind dat methodes (hoe prachtig ook) nooit de persoon in de schaduw mogen zetten.

Methodes zijn ondersteunend maar nooit leidend, ze zijn als een soort zijwieltjes. Jij bent de fiets 😉 Des te meer je vertrouwt des te meer de zijwieltjes omhoog gaan. Zo ga je als vanzelf de methodes overstijgen en werkt dan puur vanuit ‘zijn’ vanuit de essentie.

Je hebt wellicht al andere workshops en cursussen gevolgd en toch ben je nog op zoek. Er mist ‘iets’ maar je kunt er de vinger niet op leggen. Wat je zoekt ga je niet vinden in een boek of cursus, tenzij deze je helpt om écht in verbinding te komen met jezelf. Het zit ‘m namelijk niet in dat boek of in die cursus, wat je zoekt is niet iets búiten je….. Een cursus, boek of methode kan pas het verschil maken als jij in contact bent met je diepste zelf en wanneer jouw eigenheid en wijsheid óók de ruimte krijgt.  Wie de methode heidlig maakt,  legt zijn kracht buiten zichzelf. Niet de methode maar jij bent heilig!

Er is maar één JIJ. Jouw eigenheid is iets om te koesteren, jouw hart moet vrij kunnen stromen zonder omwegen of beperkingen door regels. MEE therapie geeft je die ruimte. Deze therapie duwt niemand in hokjes maar helpt jou (en de cliënt) juist uit om je hiervan te bevrijden.

Ben je benieuwd of deze opleiding bij je past? Vraag de checklist aan!

 

 

MEE therapie is dus géén methode en werkt niet met vaste regels. Het werkt zonder omwegen rechtstreeks vanuit de bron en recht uit het hart.

Deze opleiding geeft je een compleet pakket aan vaardigheden en tools maar bovenal het vertrouwen in JEZELF om je eigen praktijk te starten.

Ben je al coach of therapeut? Dan zullen je sessies zich enorm gaan verdiepen waardoor je anderen nog effectiever kunt helpen.

De opleiding tot MEE therapeut is heel geschikt voor jou wanneer je je herkent in deze punten:

 • Je hebt een duidelijke interesse in het spirituele
 • Je wilt je onderscheiden in een pure manier van werken
 • De verhouding 70% praktijk en 30% theorie spreekt je aan
 • Je voelt je thuis in een kleine groep met informele sfeer
 • Je voelt het verlangen écht iets voor anderen te betekenen
 • Je wilt vanuit je hart (leren) werken en niet volgens regels
 • Je voelt je aangetrokken tot verschillende methodes

Voor wie nog meer?

 • Voor wie toe is aan een onvergetelijke en diep transformerende ervaring
 • Voor wie ernaar verlangt onvoorwaardelijk op zichzelf en z’n intuïtie te vertrouwen
 • Voor wie niet wegrent voor kwetsbaarheid en bereid is tot introspectie

You can not teach a person anything,
you can only help them find it whitin themselves.

Galileo Galilei

Wat mag je verwachten?

 • Een unieke diepgaande reis in een kleine groep van max. 12 deelnemers
 • Intuïtif leren werken met krachige tools en versteld staan van je eigen kunnen
 • Krachtige en effectieve behandelingen kunnen geven aan zowel volwassenen als kinderen
 • Het doorbreken van stagnaties en blokkades bij jezelf en anderen
 • Een grote sprong in je persoonlijke én prfesionele ontwikkeling maken
 • Begeleiding die jou werkelijk ziet, door je heen prikt en warme ondersteuning biedt

Na dit jaar:

 • Beschik je over een unieke en complete gereedschapskist vol met de krachtige tools
 • Vertrouw je op jezelf en durf je te (be)handelen vanuit jouw wijsheid
 • Weet je wat jouw unieke kwaliteiten zijn en durf je deze in de wereld te zetten
 • Kan je met zeer effectieve behandelingen echt iets voor de ander betekenen (ook voor kinderen!)
 • Ben je klaar om je eigen praktijk te starten en/of uit te breiden
 • Heb je een diep transformerende reis gemaakt waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Je leert intuïtief werken met o.a. de volgende methodes:

 • Doorbraak Transformatie Coaching: doorbreken van diepe patronen en overtuigingen
 • Emotie pressuur: voor het opheffen van emotionele, fysieke en mentale blokkades
 • Essentie healing & reading: vanuit afstemming inzichten en healing geven op zielsniveau
 • Engelen & lichtwerk: werken met engelen om zo auralifters en entiteiten verwijderen, koorden te verbreken etc.
 • De helende reis: diepgaande healing door de innerlijke reis naar de bron
 • E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) vrijmaken en helen van emotionele lading

Bij alles wat we doen is het lichaam steeds het uitgangspunt.

Ieder mens is uniek en verdient een unieke benadering

De kracht van MEE therapie (Multi Energetisch Essentie therapie) is dat het uitgaat van de persoon, zo ontstaat  er altijd een afgestemde mix van verschillende methoden (Multi) die je vanuit de essentie inzet.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: hoogevoeligheid, nieuwetijdskinderen, het energie lichaam, aarden, zuiveren en beschermen, het innerlijke kind, ziektes vanuit de ziel bekeken, omgang met de cliënt, basiskennis over trauma  en praktijkvoering.

Voor jouw persoonlijke proces zetten we nog diverse andere tools in waaronder systemisch werk (opstellingen) Dit geeft heel snel en duidelijk inzicht in blokkades en werkt ongelooflijk mooi en diep door.

Ik was van te voren bang dat ik niet in de groep zou passen maar de sfeer was gelijk goed en wat een verademing om tussen allemaal gevoelige mensen te zitten! Het sterke punt van de opleiding vind ik absoluut het vertrouwen dat je krijgt in jezelf. De nadruk wordt telkens weer gelegd op dat je je eigen vorm mag vinden, dat je mag doen wat voor jou goed voelt. De informatie die je krijgt zijn handvatten, kaders die je kunnen helpen, maar jouw eigen gevoel is leidend. Doordat je gelijk al gaat oefenen met cliënten word je gedwongen om buiten je comfort zone te stappen en ga je ervaren dat je meer kunt dan je eigenlijk had verwacht. De verschillende oefeningen tijdens de opleidingsdagen zorgen dat je snel groeit als persoon. Ik vind het gebruik van opstellingen ook bijzonder mooi. Hoe eenvoudig en snel zie en voel je wat er speelt, super! Wat ik ook prettig vind is dat je niet alleen aan de slag gaat met de transformatie van anderen, maar ook van jezelf. Wat betreft de begeleiding kan ik alleen maar positief zijn, ze zorgen voor een informele prettige sfeer, Samantha stelt zichzelf ook kwetsbaar op, wat maakt dat de groep nog hechter en veiliger voelt.

Hedwig Smit

Wat is Multi Energetische Essentie Therapie?

Een MEE sessie kenmerkt zich door de zuivere afstemming op de cliënt en wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Vanuit verbinding met de essentie wordt de best mogelijke behandeling geboden. Een MEE therapeut beschikt over het vermogen om op intuïtie een behandeling op maat af te stemmen en maakt gebruik van diverse methoden om snel naar de kern te gaan en effectief te behandelen.

De MEE sessies zijn holistisch, dat wil zeggen de ‘hele mens’ wordt behandeld, lichaam, geest en ziel. MEE therapie richt zich niet zozeer op de klacht maar op het helen van de mens en het herstellen van de verbinding met zijn diepste kern.

Praktische opzet van de opleiding

Praktijkervaring neemt een belangrijke plaats in. Tijdens de trainingsdagen oefenen we veel maar ook tussen de lesdagen door ga je  actief aan de slag met het geven van (oefen) sessies, zo’n 3 sessies per maand. Dat is misschien  in het begin spannend maar… “life begins at the end of your comfortzone’ Daar waar het spannend wordt ligt ook de mogelijkheid tot groei.

Het is een heel volwassen reis die je steeds uitnodigt om stappen buiten je comfortzone te zetten. Een reis die van je vraagt om alles met open hart tegemoet te treden en je aanmoedigt en ondersteund bij de stappen die je zélf mag zetten.

De opleiding bestaat uit 17 lesdagen, de lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Elke dag bestaat uit een mix van theorie en ervaringsoefeningen. Je oefent regelmatig in tweetallen of in groepjes, er zijn demo’s voor de groep zodat de theorie gaat leven en daarnaast maak je het behandelde onderwerp eigen door onder begeleiding te oefenen.

Er is ruimschoots aandacht voor je persoonlijke proces en  je eigen thema’s maar deze opleiding is geen vervanging voor therapie.  In de basis is het een opleiding tot therapeut. Wel is het zo dat er een diep persoonlijk proces op gang komt waarbij je er rekening mee dient te houden dat je mogelijk behoefte krijgt aan extra begeleiding. Veel opleidingen verplichten een aantal sessies bij een leertherapeut, wij laten je hier graag vrij in maar zien wel de meerwaarde hiervan in en bevelen je van harte aan om minimaal 3 sessies bij een MEE therapeut te ondergaan.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als jij zelf bent geweest. Hoe dieper het contact met jezelf, hoe meer je voor een ander kan betekenen.

 

Het laatste blok (dag 16 en 17) staat in het teken van de afsluiting en diploma uitreiking. Samen dompelen we ons nog één keer diep onder in de essentie en beleven een prachtige afsluiting van een heel speciaal jaar!

Je krijgt een lesmap met uitleg en informatie per onderwerp en er zijn er diverse audiolessen die je gedurende het lesjaar thuis beluistert. Zo is er een audioles met uitleg voor je je eerste cliënt ziet, een audioles Transformatie Coaching, entiteiten en nieuwetijdskinderen met een totale duur van ruim 6 uur! Je kunt ze zo vaak terugluisteren als je wilt, zelfs nadat de opleiding is afgerond.

Jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en bereidheid zijn bepalend voor het succes en groei die je dit jaar zult doormaken. Het is een intensief jaar waarin je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen. Laat je hierdoor niet afschrikken maar juist aanmoedigen!

Deze reis werkt continue en diep door in je dagelijks leven.

Hoeveel tijd de opleiding van je vraagt hangt af van hoeveel jij bereid bent te investeren. Hoe meer je oefent, hoe meer je groeit maar houdt rekening met een investering van minimaal 3 uur per week. De opleiding heeft geen theoretisch examen maar er is wel een praktijk toetsingsmoment. Niet alles hangt af van dat ene moment, we hechten minstens zoveel waarde aan hoe jij je gedurende het jaar hebt ontwikkeld op persoonlijk en professioneel vlak.

Bij gebleken geschiktheid en het succesvol doorlopen van dit jaar, ontvang je jouw diploma en verwelkomen we je graag als collega MEE therapeut!

Over jouw begeleider op deze bijzondere reis

 

Samantha werkt op een liefdevolle maar doortastende wijze. Ze heeft veel mensen op haar behandeltafel gehad, veelal met heftige problematiek. Daarnaast heeft ze inmiddels flink wat MEE therapeuten opgeleid.

Jouw eigen reis vormt de basis van waaruit jij anderen mag helpen op hun reis. Ik geloof dat in ieders diepste pijn ook zijn grootste kracht ligt verscholen. Ik breng je graag in contact met beide, zodat je alles wat je bent kunt omarmen en durft te stralen!

Ik heb veel cursisten mogen begeleiden en veel mensen mogen behandelen en ik ben hun allen enorm dankbaar want zonder hun had ik deze prachtige therapie nooit kunnen ontwikkelen. Het is geweldig om te zien wat cursisten na een paar lesdagen al voor hun medemens kunnen betekenen. Ik ben vaak net zo verwonderd en ontroerd als zij.

De lessen worden gegeven in een setting waarin jij jezelf kunt zijn, een open en veilige sfeer vormt de basis van waaruit jij je ontwikkelt. Je zult merken dat er naast de nodige diepgang ook veel ruimte is voor humor! Elke groep heeft één vaste assistent en soms zijn er nog extra assistenten aanwezig om je te begeleiden. Dat zijn altijd MEE therapeuten die de reis zelf gemaakt hebben, dat heeft een grote meerwaarde. Het grootste deel van de opleiding neemt Samantha voor haar rekening, soms worden lesdagen overgenomen door andere trainers.

Ik heb Samantha als heel puur en zuiver ervaren in haar doen en laten. Zij zowel als haar opleidingen zijn continu in ontwikkeling en zij laat zich daarin leiden door haar ervaring en intuïtie. Samantha zet een sfeer neer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren in de deelnemers. Ze biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ze helpt door je bewust te maken en jezelf te ontwikkelen, niet door jou van haar afhankelijk te maken.

Yvonne

Ben je benieuwd of deze opleiding bij je past? Vraag de checklist aan!

Only as high as I reach can I grow
Only as far as I seek can I go
Only as deep as I look can I see
Only as much as I dream can I be

Karen Raven

Belangrijk!

Als je blindelings wilt vertrouwen op methodes en het belangrijk vind om alles met je hoofd te verklaren, zul je je absoluut niet thuis voelen in deze opleiding. Deze opleiding kan je zien als een reis van hoofd naar hart, ben je bereid om los te laten?

Wil je even sfeerproeven?

Bekijk dan hier een korte impressie.

Ik heb mijn hart gevolgd en een ticket gekocht voor de prachtige, zeer bijzondere MEE reis en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Het is eigenlijk moeilijk in woorden uit te leggen wat deze opleiding je brengt, je moet het gewoon voelen en beleven! Je krijgt in vrij korte tijd vele krachtige tools in handen waarmee je iets voor anderen kan betekenen, maar daarnaast is het ook een reis met en naar jezelf, je essentie. Je leert nog meer te luisteren naar je hart en te vertrouwen op je intuïtie. Dit doe je samen met je medecursisten, Ongelooflijk waar je na een par dagen al toe in staat bent... De liefdevolle persoonlijke begeleiding is PUUR en liefdevol. Kortom: ik ervaar de MEE opleiding als een cadeau waar ik elke dag dankbaar voor ben!

Kitty

Er zijn weer nieuwe groepen gepland!

Woensdag groep MEE 26 (nog 2 plekjes vrij)

 • Dag 1 op 30 januari 2019
 • Dag 2 op 20 februari 2019
 • Dag 3 op 20 maart 2019
 • Dag 4 op 9 april 2019
 • Dag 5 op 10 april 2019
 • Dag 6 op 8 mei 2019
 • Dag 7 op 29 mei 2019
 • Dag 8 op 26 juni 2019
 • Dag 9 op 3 september 2019
 • Dag 10 op 4 september 2019
 • Dag 11 op 25 september 2019
 • Dag 12 op 23 oktober 2019
 • Dag 13 op 13 november 2019
 • Dag 14 op 27 november 2019
 • Dag 15 op 17 december 2019
 • Dag 16 op 18 december 2019
 • De 17e dag is een oefendag die je ergens tussen lesdag 5 en lesdag 16 komt volgen (elk kwartaal is er een mogelijkheid)

Zaterdag groep MEE 27 (laatste plekje gereserveerd)

 • Dag 1 op 16 februari 2019
 • Dag 2 op 9 maart 2019
 • Dag 3 op 13 april 2019
 • Dag 4 op 10 mei 2019
 • Dag 5 op 11 mei 2019
 • Dag 6 op 15 juni 2019
 • Dag 7 op 31 augustus 2019
 • Dag 8 op 21 september 2019
 • Dag 9 op 18 oktober 2019
 • Dag 10 op 19 oktober 2019
 • Dag 11 op 16 november 2019
 • Dag 12 op 14 december 2019
 • Dag 13 op 11 januari 2020
 • Dag 14 op 1 februari 2020
 • Dag 15 op 21 februari 2020
 • Dag 16 op 22 februari 2020
 • De 17e dag is een oefendag die je ergens tussen lesdag 5 en lesdag 16 komt volgen (elk kwartaal is er een mogelijkheid)

Ben je benieuwd of deze opleiding bij je past? Vraag de checklist aan!

De MEE-opleiding betekent voor mij ‘groeien’ in een veilige omgeving met gelijkgestemden. De eenvoudige technieken die gebruikt worden zijn ontzettend krachtig en waardevol, stuk voor stuk... Ondanks dat ik nog maar halverwege de opleiding ben, gebeuren er al prachtige dingen tijdens sessies. Mensen lopen lichter, meer ontspannen en vrolijker m’n huis uit na een behandeling en weten veelal weer wat te doen om die balans te behouden. Geweldig om te zien… Love it! De lesdagen worden op professionele en rustige manier gegeven met humor en ruimte voor iedereen.
Ook voor de innerlijke mens wordt uitstekend gezorgd. Kortom: Een waardevolle opleiding voor jezelf en je persoonlijke groei en voor anderen om hen te helpen weer bij zichzelf te komen. Ik ben enthousiast en dankbaar dat deze opleiding m’n leven binnen is gewandeld! Een mooier cadeau heb ik mezelf tot nu toe nog niet gegeven…

Esther

Concreet krijg je:

 • 17 opleidingsdagen incl. volledige verzorging  t.w.v. € 147,- per dag, totaalwaarde € 2.99,-
 • Diner, overnachting en ontbijt tijdens het laatste blok is inbegrepen t.w.v. € 37,-
 • Het boek van Brandon Bays ‘de helende reis’ t.w.v. € 19,95
 • Een uitgebreide opleidingsmap met informatie per tool/onderwerp t.w.v. € 297,-
 • Een flacon zuiverspray en een orgonite beschermer t.w.v. € 20,-
 • 100 visitekaartjes ‘MEE therapeut in opleiding’ t.w.v. € 10,-
 • Audiolessen om thuis te beluisteren t.w.v. € € 297,-
 • Ontwikkel en evaluatie momenten t.w.v. € 97,-

Wacht even voor je alles bij elkaar optelt, we geven je een flinke korting! 

Niet inbegrepen, niet verplicht maar wel aanbevolen:

 • een behandel tafel (algemeen verkrijgbaar vanaf 89,-)
 • het boek ‘de sleutel tot zelfbevrijding’ van Christiane Beerlandt  € 57,- (bij ons bestelbaar)
 • een biosensor (bij ons aan te schaffen voor € 25,-)

De volgende 5 Extra’s met een totaalwaarde van € 497,- krijg je cadeau:

 1. Bonus: Online begeleiding en extra online lesmateriaal
  Je vragen online stellen op de besloten Facebookgroep. Je hoeft dus niet met je vragen te wachten tot de volgende lesdag. Je leert ook veel van de vragen/antwoorden van je medecursisten, bovendien staat er veel extra materiaal online, zoals meditaties, voorbeeld sessies etc. De Facebook groep is een fijne plek om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en ondersteund te worden door MEE therapeuten die al een eigen praktijk hebben.
 2. Bonus: de online workshop E.F.T.
  Met deze online workshop kan je alvast aan de slag met deze geweldige techniek nog voordat we het in de les behandelen! Het is een volwaardige workshop van bijna 3 uur speciaal ontwikkeld voor MEE therapeuten in opleiding. De basis van E.F.T. leer je thuis achter de computer, de verdieping doen we tijdens een ‘live’ lesdag.
 3. Bonus 3: Een MEE sessie bij een gediplomeerd MEE therapeut
  Wanneer je vastloopt, een duwtje in de rug nodig hebt of gewoon wat extra aandacht kan gebruiken biedt deze sessie uitkomst! Even alle aandacht voor jou alleen! De sessie duurt zo’n 1,5 uur kan je aanvragen bij één van de speciaal opgeleide MEE therapeuten, zij hebben extra training ontvangen om je zo goed mogelijk te begeleiden in je proces.
 4. Bonus: Een introductie video voorafgaande aan onze reis
  Een paar weken voor de start ontvang je toegang tot deze video. In de video neem ik je vast een stukje mee op reis, ik geef je waardevolle tips en informatie zodat je goed voorbereid aan de MEE reis begint. Tijdens het kijken zul je nog meer feeling krijgen met de MEE en gaan voelen dat de reis eigenlijk al begonnen is.
 5. Bonus: Een hulplijn inschakelen
  Als je het even niet meer weet, het overzicht kwijt bent of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor kan je een hulplijn inschakelen. Tijdens de opleiding heb je recht op 2 telefonische gesprekken van ongeveer een half uur zodat je door de bomen het bos weer ziet. Erg fijn zo’n extra steuntje in de rug!

Je investering

Als je al het bovenstaande bij elkaar optelt kom je op een bedrag van  € 3.773,95. De opleiding is het zeker waard maar toch bieden we je graag de mogelijkheid tegen een veel lager tarief MEE te doen.

Je investering voor deze unieke opleiding inclusief verzorging en alle extra’s
zoals hierboven genoemd, bedraagt €2.497,- excl 21% btw

Korting voor vroege beslissers
Vroegboekkorting voor MEE 26: € 200,- bij betaling ineens voor 1 november 2018
Vroegboekkorting voor MEE 27: € 200,- bij betaling ineens voor 15 november 2018

Er vindt altijd een telefonische intake plaats voordat je je aanmeldt. Je schrijft je dus pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Het is mij gelukt om mijn droom uit te laten komen, dat gun ik jou ook! Ik zou het geweldig
vinden je te mogen begeleiden op weg naar jouw droom!

Lieve groet, Samantha

PS 1: Als je twijfelt heeft dit vaak te maken met de investering die een opleiding als deze van je vraagt. Realiseer je dat het hier niet gaat om een investering in mij maar om een investering in jezelf en in je toekomst. De rest van je leven profiteer je van al het moois dat je dit jaar leert…. gun jij jezelf dit cadeau?

PS 2: Elke sessie die ik mag geven is voor mij een unieke en bijzondere ervaring. Wat MEE therapie voor mensen kan betekenen is zo speciaal dat ik me geen mooier ‘werk’ kan voorstellen dan dit. Als jij ook dit ook voelt in je hart, durf dan de sprong te wagen!

PS 3: Als deze opleiding iets voor jou is dan heb je dat gevoeld! Kriebelt het morgen nog? Durf dan op dit gevoel te vertrouwen en neem contact met ons op 🙂

Heb je nog vragen of wil je een intake gesprek? We zien je berichtje graag tegemoet!

Vragen? Neem contact met ons op!

In deze video vertellen cursisten over hun reis en geven antwoord op de vragen

– Waarom ben je de MEE reis gestart?
– Wat vond je van de inhoud van de opleiding?
– Kan je na een jaar écht iets voor een ander betekenen?
– Wat heeft het jou persoonlijk gebracht?

Kijk je even mee?