Met dit online platform geven we handen en voeten aan het verlangen om nog veel meer moois met jullie te delen. De reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt nooit. Juist als de LET (voorheen MEE) reis is afgelopen begint het pas. En of je nu een eigen praktijk hebt of niet, het is altijd fijn om in de flow te blijven en jezelf te laten inspireren!

Voor wie?

Dit platform is voor iedereen die de MEE/LET opleiding volgt of heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping en inspiratie! Het hebben van een certificaat is niet nodig. je bent van harte welkom als je bekend bent met de basisprincipes van de opleiding.

Waarom een VESP platform?

Als je eenmaal op reis bent met jezelf dan kan je niet meer uitstappen en dat is maar goed ook! Het is zo waardevol jezelf te blijven ontwikkelen en verder te blijven reizen. Dit platform komt tegemoet aan het verlangen je te blijven ontwikkelen, in de flow te blijven en inspireert je zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als je zelf bent geweest. Reis je nog een stukje verder met ons mee?

In heb regelmatig terugkom dagen gegeven. Er was verdieping op bestaande onderwerpen maar ook nieuwe tools kwamen voorbij. Ook bracht ik iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de therapie. Kortom enorm waardevolle dagen met een schat aan informatie en inspiratie.

Zo zijn er in de afgelopen jaren veel onderwerpen voorbij gekomen die heel interessant zijn, denk aan het leren transformeren op het lichaam en organen. Of een verdieping op de Emotie Pressuur speciaal bedoelt voor mensen die emotioneel op slot zitten. Het is zonde als dit op de plank blijft liggen, het kan zoveel voor jou en je cliënten betekenen, misschien wel het verschil maken in iemands leven.

stenen hart in hand

Ik zocht naar een vorm om zowel het reeds bestaande als ook het nieuwe materiaal te kunnen delen.  En zo werd het idee van een online platform geboren. Het voordeel is dat je vanuit huis op een moment dat het jou uitkomt gebruik kunt maken van het platform, zo vaak je maar wilt.

Regelmatig komt er bovendien nieuwe content bij, denk aan demo sessies, meditaties of antwoord op je vragen. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen.

Vaak moeten we dingen een paar keer horen voordat het echt beklijft. Zo is het ook met het lezen van een boek, de 2e keer lees je weer hele andere dingen. Het mooie van dit platform is dat je alle informatie zo vaak terug kunt kijken en luisteren als je wilt.

Ik heb net ‘de wereld als spiegel’ beluisterd. Heerlijk om weer meegenomen te worden in de wondere wereld van zelfontwikkeling en bewustwording. Het voelt weer als voeding voor de ziel.

Irene Berghout

Alles op een rij:

  • 24/7 toegang tot alle informatie op het platform
  • Je blijft jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen
  • Doorlopend kan je terecht voor inspiratie. Zo blijf je in de flow
  • Meer dan 30 uur aan beeld en geluidsmateriaal
  • Voor een éénmalig bedrag ongelimiteerd toegang, levenslang

Iemand zei laatst: ‘het is net of ik weer even terug op het oude nest ben, even weer onderdompelen in die fijne sfeer en geïnspireerd worden.’

bloesem met quote

Wat is je investering?

Je investering voor de VESP is € 647,- excl.btw

(50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Je kunt het pakket hier aanschaffen

Je krijgt onbeperkt toegang tot een scala aan verdiepend lesmateriaal, tips, antwoord op al je vragen, meditaties en alles wat hierboven beschreven staat.

Het platform bevat méér dan 30 uur aan beeld en geluidsmateriaal!

* EXTRA *

Als extra krijg je bij je aanschaf van het VESP platform: 

  • Inspraak op nieuwe content, suggesties zijn altijd welkom!
  • De workshop ‘online huizen zuiveren’ t.w.v.  €97,- cadeau! Dit is een complete workshop bestaande uit 6 video’s met een totale duur van 3,5 uur!

Wat je kunt verwachten

Lieve Sam, wat een fijne oefening en uitleg over het innerlijk kind op de VESP! Hier kan ik echt verder mee, dankjewel daarvoor.

Loes Wetzel

Ben je overtuigd van de meerwaarde en klaar om jezelf verder te ontwikkelen?

(50% korting op 20, 21 en 22 juni!)

Ik verheug me erop veel moois met je te kunnen blijven delen!

Lieve groet, Samantha