Met dit online platform geven we handen en voeten aan het verlangen om nog veel meer moois met jullie te delen. De reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt nooit. Juist als de LET (voorheen MEE) reis is afgelopen begint het pas. En of je nu een eigen praktijk hebt of niet, het is altijd fijn om in de flow te blijven en jezelf te laten inspireren!

Voor wie?

Dit platform is voor iedereen die de MEE/LET opleiding volgt of heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping en inspiratie! Het hebben van een diploma is niet nodig. je bent van harte welkom als je bekend bent met de basisprincipes van de opleiding.

Waarom een VESP platform?

Als je eenmaal op reis bent met jezelf dan kan je niet meer uitstappen en dat is maar goed ook! Het is zo waardevol jezelf te blijven ontwikkelen en verder te blijven reizen. Dit platform komt tegemoet aan het verlangen je te blijven ontwikkelen, in de flow te blijven en inspireert je zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als je zelf bent geweest. Reis je nog een stukje verder met ons mee?

In de eerste jaren dat de opleiding bestond, gaf ik regelmatig terugkom dagen.  Deze dagen boden de ruimte voor supervisie en bijscholing. Er was verdieping op bestaande onderwerpen maar ook nieuwe tools kwamen voorbij. Ook bracht ik iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de therapie. Kortom enorm waardevolle dagen met een schat aan informatie en inspiratie.

Zo zijn er in de afgelopen jaren heel veel onderwerpen voorbij gekomen die heel interessant zijn, denk aan het leren transformeren op het lichaam en organen. Of wat dacht je van een verdieping op de Emotie Pressuur speciaal bedoelt voor mensen die emotioneel op slot zitten? Het is zonde als dit op de plank blijft liggen, het kan zoveel voor jou en je cliënten betekenen, misschien wel het verschil maken in iemands leven.

stenen hart in hand

Ik zocht naar een vorm om zowel het reeds bestaande als ook het nieuwe materiaal te kunnen delen.  En zo werd het idee van een online platform geboren. Het voordeel is dat je zonder te reizen op het moment dat het jou uitkomt gebruik kunt maken van het platform, zo vaak je maar wilt. Maandelijks komt er bovendien nieuwe content bij, denk aan demo sessies, meditaties of antwoord op je vragen. Zo krijg je niet eens per jaar maar continue inspiratie en nieuwe verdieping aangereikt.

Vaak moeten we dingen een paar keer horen voor we het echt kunnen verankeren. Zo is het ook met het lezen van een boek, de 2e keer lees je weer hele andere dingen. Het mooie van dit platform is dat je alle informatie zo vaak terug kunt kijken en luisteren als je wilt.

Ik heb net ‘de wereld als spiegel’ beluisterd. Heerlijk om weer meegenomen te worden in de wondere wereld van zelfontwikkeling en bewustwording. Het voelt weer als voeding voor de ziel.

Irene Berghout

Alles op een rij:

 • 24/7 toegang tot alle informatie op het platform. Een jaar lang
 • Eens per maand nieuwe content zoals een audioles, demo sessie of meditatie
 • Je blijft up-to-date van vernieuwingen en ontwikkelingen binnen de LET therapie
 • Je blijft jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen
 • Doorlopend kan je terecht voor inspiratie. Zo blijf je in de flow
 • Als je vragen hebt kan je deze insturen. Regelmatig zal ik een vraag beantwoorden d.m.v. een audio opname of tekst op het platform.

Als extra krijg je bij je VESP-abonnement:

 • Inspraak op nieuwe content, suggesties zijn altijd welkom!
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor het ontvangen van een korte (online) sessie die weer als content op het platform kan worden geplaatst. (bij veel aanmeldingen loten we)

bloesem met quote

Wat is je investering?

Je krijgt een jaar lang toegang tot een scala aan verdiepend lesmateriaal, tips, antwoord op al je vragen, meditaties en alles wat hierboven beschreven staat. Dit alles voor een prijs van € 497,- excl. btw.

Wil je ook na dit jaar toegang blijven houden en nieuwe content blijven ontvangen? Dan heb je de mogelijkheid om je abonnement te verlengen voor slechts € 77,- per jaar.

Het platform bevat méér dan 30 uur aan beeld en geluidsmateriaal!

* EXTRA *

Als extra krijg je ook nog eens de de workshop ‘online huizen zuiveren’ cadeau! Dit is een complete workshop bestaande uit 6 video’s met een totale duur van 3,5 uur! Helemaal gratis!

Wat je kunt verwachten

Nadat bovenstaande video is gemaakt is er meer content toegevoegd:

 • Nieuwe demo sessies via beeldbellen
 • Helende reis videoles
 • Een oefening om je triggers te onderzoeken en te verlichten
 • Gloednieuwe video serie over transformatie coaching
 • En meer…. 😊

Ben je overtuigd van de meerwaarde en klaar om jezelf verder te ontwikkelen?

Ik verheug me erop veel moois met je te kunnen blijven delen!

Lieve groet, Samantha