Soms kan je je hoofd breken over vraagstukken waar geen oplossing voor lijkt te zijn. Tot de oplossing zich aandient en je denkt…. ‘wat stom dat ik hier niet eerder op ben gekomen’.
Ik heb weken, nee maanden geworsteld over mijn specialisme. In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in vele prachtige methoden en technieken. Op bijna allemaal werd ik verliefd, ze hebben ieder hun eigen kracht. Het liefst combineer ik ’tools’ samen in een sessie, de keuze leek onmogelijk.

Waarom dan kiezen vraag je je wellicht af? Nou dit ‘moest’ op dringend advies van mensen die er verstand van hebben, dacht ik 😉 Maak een keuze dan bereik je je doelgroep optimaal werd er gezegd.

Dit advies bracht me weg van mezelf en mijn gevoel maar het was tegelijkertijd een hele waardevolle les. Ondanks of misschien wel dankzij dat ik er maanden mee heb geworsteld werd me meer en meer duidelijk wat mijn waarde is. Met een gereedschapskist vol geweldig mooie tools wilde ik helemaal niets kwijt. Toen kwam ik op het idee (had ik dat maar eerder gedaan!) om eens een channeling over dit onderwerp te doen. Ik ging zitten en stelde me open…

Ik mocht toen zulke mooie inzichten ontvangen! Ineens werd me alles duidelijk en zag ik heel helder voor me welke kant ik op werd gestuurd. Ik zag een prachtige metafoor voor me.

Een bos met heel veel bomen en elke boom staat voor een techniek of methode. Ik wandel in gedachte door mijn bos en ging er nu heel anders naar kijken.

Ineens werden al die losse methoden bomen, die bomen horen bij elkaar, ze vormen samen een prachtig bos.

Ik weet nog dat ik dacht, jeetje wat ik heb ik veel mooie bomen in mijn bos!! Dit is mijn bos, een magisch bos vol wijsheid. Iets om te koesteren en heel dankbaar voor te zijn!

Ik wandel er met mijn cliënt doorheen en we rusten bij de boom of bomen die nu het beste passen bij het unieke pad van mijn cliënt. Soms gaan we linksom, soms rechtsom want iedereen is, edere sessie is net zo uniek. Alle bomen staan in verbinding met elkaar, staan in dezelfde aarde waar wij op lopen. Wauw, dit is het!! Wat stom dat ik het niet eerder zag… zo eenvoudig en zo krachtig tegelijk!

De combinatie mag dus blijven, dat vormt juist de waarborg voor de meest krachtige en persoonlijk afgestemde behandeling. In deze nieuwe therapie voeg ik het beste van het beste samen, ik noem het Multi Energetische Essentie therapie. Een enorme schat aan wijsheid, een enorm bos vol wijze bomen!

De combinatie is mijn kracht, mijn specialisatie is LET! 🙂

En dat bos blijft groeien en steeds als ik iets nieuws mag ontdekken verwelkom ik een nieuwe boom in mijn bos. Het blijft net als ik in beweging en in ontwikkeling. Wat mijn hart het meest vervult is om dit bos samen met mijn medereiziger tot in de diepte te verkennen. Niet alleen bij de eerste boom wat inzichten opdoen en er dan weer uit. Nee, ik wil echt de diepte van het bos in want juist daar staan de oudste en mooiste bomen!

Er werd in de channeling aangegeven dat het tijd was om mijn kennis en wijsheid door te geven, ik twijfelde…. pfff wijs, ik? Wie ben ik om dat te doen ?? Het antwoord was: wie ben jij om dit niet te doen?? Die kwam binnen en ik gaf het een kans. Wat ben ik blij dat ik geluisterd heb!

In no time was de opleiding tot Lichaamsgerichte Energetische Therapeut een feit. Ik hoopte op 4 aanmeldingen maar het werden twee groepen van elk 12 prachtige mensen die samen met mij op reis wilden gaan.

Wat ben ik ze dankbaar voor hun vertrouwen in mij!

Ik ben overweldigd en ontroerd door dit alles. Individuele sessies, workshops en zeker ook de opleidingsdagen zijn zich enorm aan het verdiepen doordat ik steeds meer de stroom van wat zich aandient durf te volgen.

Steeds meer vertrouw ik op deze liefdevolle begeleiding die mij en de mensen die ik ontmoet diep weet te raken.

Ik hoop van harte dat wij elkaar ook (nog) eens zullen ont-moeten!

Lieve groet, Samantha

Wil je meer weten over Lichaamsgerichte Energetische Therapie? klik dan hier
Wil je meer weten over de opleiding tot Lichaamsgerichte Energetische Therapeut, klik dan hier

De allereerste LET groep