Lichaamsgerichte Energetische Therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid, kracht en het werken vanuit de essentie.

Intuïtief en vanuit verbinding met de essentie (ziel) wordt afgestemd welke werkvormen het best ingezet kunnen worden. Van nature staan we allemaal in verbinding de essentie maar door  allerlei invloeden  zit er vaak ‘ruis’ op de lijn. Dan ontstaan klachten, zowel lichamelijk als emotioneel.

Lichaamsgerichte Energetische Therapie brengt het zelfhelende vermogen op gang en verbind je weer met je heelheid, met je oorsprong en met je fysieke gezondheid. Vanuit deze verbinding kijkt een therapeut met jou naar de ruis, wat staat je nog in de weg? Niet zozeer het ‘opruimen’ maar juist het omarmen van alles wat er is, maakt dat je heel wordt.

Lichaamsgerichte Energetische Therapie laat je weer thuiskomen bij jezelf en leven vanuit je hart.

Samantha Kee

 

Ga je mee op reis naar jezelf ?

Door ons opgeleide professionals volgen niet een strak omlijnde methode, ze volgen vooral hun hart. Methodes zijn niet leidend maar dienen de essentie, dienen jou! Vanuit verbinding met de essentie mogen de mooiste dingen ontstaan. Juist door los te laten ontstaat ruimte voor dat wat je van te voren niet had kunnen bedenken. Geen sessie is daarom hetzelfde, je ontvangt altijd precies wat je op dat moment nodig hebt.

De sessies brengen je vaak al snel diepe inzichten en veranderingen zoals innerlijke rust, meer ontspanning en meer genieten. Als je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt bent, lichamelijke of psychische klachten hebt, overweeg dan eens Lichaamsgerichte Energetische Therapie!

Je kunt de Lichaamsgerichte Energetische Therapie zien als een reis, terug naar jezelf. Doordat de route van te voren niet tot in detail is uitgestippeld zullen de sessies vaak onverwachtse wendingen nemen met wonderlijke uitkomsten!

Het lichaam is heel belangrijk in deze therapie, door ons opgeleide professionals letten op signalen die je lichaam (onbewust) uitzendt. Zo geven we je je lichaam weer een stem. Je lichaam vertelt wat je hoofd niet (meer) kan vertellen. Emoties die vastgezet zijn in het lichaam geven klachten. We maken ruimte voor deze emoties en alles dat wil stromen zodat je minder ‘op slot’ zit en je vrijer en completer voelt.

Voor wie en waarvoor?

Lichaamsgerichte Energetische Therapie werkt breed en diep en kan dus voor heel veel klachten worden ingezet. Een klacht is niets anders dan een signaal van onbalans. Lichaamsgerichte Energetische Therapie is erop gericht de balans te herstellen zodat klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

De sessies werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het maakt dus niet uit waar en op welk niveau je vastloopt of stilstaat. Het is wel belangrijk dat je openstaat voor nieuwe inzichten en gemotiveerd bent. Jouw motivatie bepaald voor een belangrijk deel het succes van de sessie(s).

Lichaamsgerichte Energetische Therapie is niet achterover leunen en passief een sessie ‘ontvangen’. Je gaat intensief met je eigen proces bezig. Jij bent degene die het zélf doet, je therapeut is als een reisleider, steunt je onderweg maar steunt je vooral om de kracht in jezelf te vinden.

Blokkades worden onderzocht en geheeld  met technieken die persoonlijk op jouw worden afgestemd. Hoewel niet jouw klacht maar jij centraal staat, hier toch een idee voor welke klachten Lichaamsgerichte Energetische Therapie goed kan werken:

 • Burn-out, stress en vermoeidheid
 • In gevecht zijn met jezelf en/of met je gevoeligheid
 • Geen vervulling (meer) vinden in je baan of leven, zoekende zijn.
 • Lichamelijke klachten al dan niet chronisch
 • Angsten en/of paniekgevoelens
 • Weinig zelfvertrouwen, onzekerheid of een negatief zelfbeeld
 • Moeilijke relatie(s) met je partner en/of familie
 • Steeds weer tegen dezelfde thema’s aanlopen
 • Algeheel niet lekker in je vel zitten
 • Je niet verbonden voelen met jezelf en/of met anderen
 • Je plek nergens kunnen vinden

Ook voor kinderen is Lichaamsgerichte Energetische Therapie zeer geschikt! Denk aan faalangst, gepest worden, moeheid, (vage) fysieke klachten, leerproblemen. onzekerheid, bedplassen, gesloten of somber zijn etc. etc.

Er hoeft geen sprake te zijn van een klacht om een sessie te ondergaan, je kunt een sessie ook ondergaan als je verlangt naar  meer groei, inzichten of innerlijke rust. Lichaamsgerichte Energetische Therapie doet altijd precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Enkele kernkwaliteiten van Lichaamsgerichte Energetische Therapie:

 • Het weghalen van ongewenste energieën, entiteiten e.a. vormen van energetische ballast.
 • Het herstellen van balans op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.
 • Het activeren van het zelfgenezend vermogen en op gang brengen van het helingsproces
 • Tot de kern doordringen en dieperliggende oorzaken naar de oppervlakte halen

In de sessie wordt o.a. gewerkt met:

 • Doorbraak Transformatie Coaching: doorbreken van diepe patronen en overtuigingen
 • Emotie Pressuur: voor het opheffen van emotionele, fysieke en mentale blokkades
 • Essentie healing & reading: vanuit afstemming inzichten en healing geven vanuit de onderstroom
 • Energetische tools die helpen om balans te herstellen waaronder: entiteiten release, flow herstel, levensenergie herstel, verzamelpunt herstel, burn-out release, energetische koorden verbreken en meer.
 • De helende reis naar de essentie: diepgaande healing door de innerlijke reis naar de bron

Lichaamsgerichte Energetische Therapie werkt zonder omwegen,
rechtstreeks vanuit de bron,
recht uit het hart!

 

 

 

Verloop van een sessie

Iedereen is uniek en dus is elke sessie een unieke belevenis, zelfs als je vaker komt. De reis die je maakt kent vaak mooie verrassingen. Vaak zal er eerst een kort voorgesprek zijn waarin jij deelt waarom wat de reden van je bezoek is en waarin de therapeut zich intuïtief op jou afstemt.

Jouw therapeut  luistert naar je verhaal maar voelt ook de onderstroom onder je verhaal en kan van hieruit diepe(e) lagen aanraken. Jullie bepalen samen wat je bestemming voor deze reis wordt, op basis van jouw wensen en verlangens.

Na het voorgesprek en na een meting met de biosensor volgt dan de daadwerkelijke behandeling. Eerst zal de therapeut je gronden en indien nodig energetische belasting weghalen. Een sessie is niet lui achterover leunen, het is actief met jezelf aan de slag zijn daarom is het belangrijk dat je bereid bent om aan jezelf te werken en openstaat voor nieuwe inzichten.

Soms zijn we in beweging en soms zit je op de stoel, vaak zal je een deel van de behandeling ondergaan op de behandeltafel. Je houdt altijd je kleding aan, alleen je schoenen doe je uit.

Het kan zijn dat je vooraf een voorkeur hebt, je wil bijvoorbeeld heel graag een healing ontvangen. Je wordt hierin gehoord maar de therapeut zal ook en vooral luisteren naar de essentie zodat je heel zuiver krijgt aangeboden wat je écht nodig hebt. Juist dat is de kracht van Lichaamsgerichte Energetische Therapie, zuivere afstemming op jouw totale zelf.

Het is een uitnodiging om uit je comfortzone te stappen. Best spannend maar vaak zijn juist dit de momenten waarop je het meeste groeit. Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Heb je nog vragen over Lichaamsgerichte Energetische Therapie? Neem dan gerust contact met ons op, we verwijzen je graag door naar iemand bij jou in de buurt!

Beter bij jezelf leren blijven? Vraag het gratis ebook aan

Uiteraard waarderen wij je privacy en gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie en tips in je inbox. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*