Dit jaar vallen de ganzen me zo op, jou ook? Hoor je de ganzen en/of zie je ze overvliegen? Ik ben me hier veel bewuster van dan voorgaande jaren. Natuurlijk waren ze er toen ook wel maar nu is dat anders, alsof ze me iets te vertellen hebben. Ze kwamen ook zo vaak langs dat ik ze niet over het hoofd kon zien. Zo gaat dat met signalen…. net zolang tot je er aandacht aan besteedt 😉

Dus dat deed ik, ik stemde me af op de ganzen en vroeg welke boodschap er voor mij was. Het antwoord was kort maar oh zo krachtig: blijf op koers met het volgen van je droom! Sindsdien groet ik de ganzen met plezier als ze overvliegen in hun mooie V-formatie, dankbaar voor de prachtige boodschap waar ze mij aan herinneren. Het voelt echt als een aanmoediging.

Op dit moment werk ik aan een droom waarvan ik weet dat deze volgend jaar uitkomt, ik voel aan alles dat het nu de juiste tijd is om mijn vleugels verder uit te slaan.

Ganzen vliegen in die mooie V-formatie omdat ze elkaar uit de wind houden en ondersteunen. Dit vond ik erover op internet: Door in V-formatie te vliegen hebben de vogels een grotere vliegcapaciteit. De ganzen die volgen maken gebruik van de lift die volgt uit de vleugelslag van de voorganger. Tijdens het vliegen praten de ganzen met elkaar. De achterste ganzen moedigen de voorste aan om op snelheid en koers te blijven;-) Mooi he? En als ik dan soms even twijfel, dan vliegen de ganzen over en voel ik hoe ze mij aanmoedigen mijn droom te blijven volgen, erin te geloven met heel mijn hart.

Misschien kijk je vanaf nu ook wel met andere ogen naar ganzen, misschien hoor je ook wel hoe ze je aanmoedigen bij het volgen van jouw droom…

Wellicht hebben ze een andere boodschap voor jou, het antwoord is hoe dan ook in je hart aanwezig.

Iedereen krijgt signalen, soms subtiel, soms heel duidelijk. Juist de subtiele signalen zijn vaak heel mooi en liefdevol en ze vallen je alleen op als je er voor open staat. Hoe meer je openstaat voor signalen hoe meer je ze zult zien.

Hoe meer je ze ziet hoe meer je je ondersteunt zult voelen en dat gun ik je van harte!

Probeer je daarom open te stellen voor signalen, ze zijn er ook voor jou.

Dus open je ogen, open je hart en laat maar komen die signalen 🙂

Lieve groet, Samantha