Met dit online platform geven we handen en voeten aan het verlangen om nog veel meer moois met jullie te delen. De reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt nooit. Juist als de MEE reis is afgelopen begint het pas. En of je nu een eigen praktijk hebt of niet, het is altijd fijn om in de flow te blijven en jezelf te laten inspireren!

Voor wie? Iedereen die de MEE opleiding volgt of heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping en inspiratie is dan van harte welkom! Een diploma is niet nodig.

Waarom een Verdiepings en Inspiratie Platform (VIP)? Zeker wanneer je als professional met mensen werkt is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, verder te blijven reizen. Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als je zelf bent geweest. Dit platform komt tegemoet aan het verlangen je te blijven ontwikkelen, in de flow te blijven en inspireert je zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Je kunt een ander maar zover mee op reis nemen als je zelf bent geweest. Reis je nog een stukje verder met ons mee?

In de eerste jaren dat de MEE opleiding bestond, gaf ik regelmatig terugkom dagen.  Deze dagen boden de ruimte voor supervisie en bijscholing. Er was verdieping op bestaande onderwerpen maar ook nieuwe tools kwamen voorbij. Ook bracht ik MEE therapeuten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de MEE therapie. Kortom enorm waardevolle dagen met een schat aan informatie en inspiratie.

Zo zijn er in de afgelopen jaren heel veel onderwerpen voorbij gekomen die heel interessant zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van leren transformeren op het lichaam en organen? Of leren werken met een verdieping van de Emotie Pressuur die mensen die emotioneel op slot zitten weer kan openen? Zomaar een paar dingen die aan bod kwamen en die ik heel graag met je deel. Het is zonde als dit op de plank blijft liggen, het kan zoveel voor jou en je cliënten betekenen, misschien wel het verschil maken in iemands leven.

Het fijne van een ‘live’ dag is dat je elkaar echt kunt aankijken en voelen, het  nadeel ervan is dat ik maar 12 of 14 mensen per dag kan ontvangen. Met een overvolle agenda werd het steeds lastiger om deze dagen in te plannen. Zeker als je bedenkt hoeveel MEE therapeuten inmiddels afgestudeerd zijn. Daarom ging ik op zoek naar een andere vorm en zo werd het idee van een online platform geboren. Al het moois dat ik de afgelopen jaren tijdens terugkom dagen heb gedeeld op één plek verzameld. Daarnaast nog heel veel ander verdiepend en aanvullend materiaal.

Het voordeel is dat je zonder te reizen op het moment dat het jou uitkomt gebruik kunt maken van het platform. Niet één keer per jaar maar zo vaak als je wilt. Maandelijks komt er bovendien nieuwe content bij, denk aan demo sessies, meditaties of antwoord op je vragen. Zo blijf je in de flow!

Vaak moeten we dingen een paar keer horen voor we het echt kunnen verankeren. Zo is het ook met het lezen van een boek, de 2e keer lees je weer hele andere dingen. Het mooie van dit platform is dat je alle informatie zo vaak terug kunt kijken en luisteren als je wilt.

Wat ontvang je?

Op dit platform staat de content van meerdere terugkom dagen, daarnaast staan er op het platform meditaties, oefeningen, extra audiolessen en diverse demo sessies. Het is lastig hier een prijskaartje aan te hangen.

In het verleden betaalden MEE therapeuten € 77,- excl. btw voor een intervisie dag, zoals gezegd krijg je met je VIP abonnement toegang tot de content van diverse intervisie dagen plus nog veel meer. Toegang tot het platform gaat via een jaarabonnement, vanaf het moment van betaling heb je een jaar lang toegang tot alle content en komt er minimaal eens per maand nieuwe content bij.

Even alles op een rijtje:

 • 24/7 toegang tot alle informatie op het platform, een jaar lang
 • Minimaal eens per maand nieuwe content zoals een audioles, demo sessie of meditatie
 • 3 x per jaar is er een live webinar waar je gratis aan kunt deelnemen. Je kunt vooraf je vragen insturen en als je er live niet bij kunt zijn ontvang je de opname om terug te luisteren.
 • Je blijft up to date van vernieuwingen en ontwikkelingen binnen de MEE therapie
 • Je blijft jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen
 • Doorlopend kan je terecht voor inspiratie, zo blijf je in de flow

Als extra krijg je bij je Verdiepings en Intervisie Platform abonnement:

 • Inspraak op nieuwe content, suggesties zijn altijd welkom!
 • Antwoord op je vragen tijdens één van de 3 live webinars
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan gratis demo sessies t.b.v. het platform

 

Een greep uit het aanbod:

 • Verdiepingsles, het hoe en waarom van basisbehoeften
 • Verdieping op TC, transformeren op organen / lichaamsdelen en programma’s
 • Belangrijke aanvullingen op het lesmateriaal, updates en extra informatie
 • Verdieping op emotie pressuur, bevrijdt vastzittend emoties via een diepe release
 • Een meditatie om je intuïtie te verdiepen en te versterken
 • Een meditatie om oordeelsvrij en neutraal te leren waarnemen
 • Een meditatie voor inzicht in jouw levensdoel en nog meer meditaties
 • Demo sessies met Transformatie Coaching
 • Liefdevol leren doorpakken
 • Tips om je cliënt te laten zakken naar de onderstroom
 • Q&A veel gestelde vragen en hun antwoord
 • Tips voor verdieping van de emotie pressuur
 • En nog veel en veel meer 😊

Wat is je investering?
Je krijgt een jaar lang toegang tot een scala aan verdiepend lesmateriaal, tips, antwoord op vragen, meditaties en alles wat hierboven beschreven opgesomd staat. Dit alles voor slechts € 117,- excl btw per jaar.

Welkomstkorting

Om het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken geldt er een aantrekkelijke vroegboekkorting. Meld je aan vóór 16 februari voor een korting van € 30,- ! Je investering is dan  € 87,- excl btw. (dat komt neer op € 7,25 per maand)

 

Bestel hier het VIP abonnement

Wat binnenkort als nieuwe content toegevoegd wordt is o.a.:

 • Een hele lijst met associaties, identificaties, gehechtheden etc. die verdieping en inspiratie geven aan de Transformatie Coaching.
 • Nieuwe demo sessies van Transformatie coaching en/of EFT
 • Nieuwe meditaties zoals een TAO meditatie

Overtuigd van de meerwaarde en klaar om jezelf verder te ontwikkelen?

Klik hier om lid te worden en krijg meteen toegang!

Ik verheug me erop veel moois met je te kunnen blijven delen!