Bettina: Ik wil je even laten weten hoe het nu met mij gaat. Het heeft ongeveer een week geduurd het hele proces. Ik voelde mij na een week echt weer helemaal mezelf. Ik ben veel ontspannener en kan weer helder nadenken en dat akelige gevoel bij mijn buik is gewoon verdwenen! Ik voel mij echt verlicht in alle opzichten!! Ik was mezelf echt kwijt en heb mezelf weer gevonden dankzij jou! Ik weet niet hoe ik je moet bedanken!!

Tineke Bouwhuis: Lieve Samantha. Heel weg bedankt voor wat je voor mij vandaag gedaan hebt. Het was heel bijzonder en het heeft mij heel erg goed gedaan. Heel bijzonder was het natuurlijk dat mijn gevoelens klopte en dat mijn oma bij mij is. Wat een kadootje.Heb bij de bloemist 2 dezelfde boeketjes laten maken met een hortensia, een roosje, chrysant en gerbera en dit naar haar graf gebracht. Het voelde zo goed. Heb nu zelf het boeketje thuis staan en als ik er naar kijk denk ik aan hoe bijzonder het vandaag was. Heel veel liefs.

Ingrid de Bock: Ik heb zojuist een reading gehad van Samantha… whouw ik ben onder de indruk! Zo treffend …. alsof iemand voor het eerst mijn essentie van mijn ziel zag en dat kon lezen. Dat waar mijn ziel voor staat is wat ik voel en soms is dat voor mij zo moeilijk te verwoorden en Samantha wist precies datgene op de juiste wijze te verwoorden. Whouww … Ik ben er helemaal stil van … en verwonderd … en vooral dankbaar …. Dank je wel Samantha

Arnold schreef: De eerste sessie is heel goed bevallen. Met name de eerste vier/vijf dagen nadat ik geweest ben heb ik een hoop positieve dingen gevoeld en beleefd en dat was erg fijn. Ook nu nog voel ik met momenten dat het “anders” is dan voor die tijd. Het drukt allemaal wat minder zwaar op mij en daar ben ik erg dankbaar voor want dat er wat druk van de ketel viel had ik even heel hard nodig 😉 Ik kan wat makkelijker voor mezelf gaan staan en bepaalde keuzes maken die eens goed voor me zijn, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Maar het zijn met name die eerste dagen na de sessie geweest die flinke indruk op mij hebben gemaakt. Ik voelde mij lichamelijk, emotioneel en spiritueel erg sterk en eindelijk weer eens mezelf.

Erica Groenvelt schreef: Lieve Samantha, Ik heb een telefonische sessie van jou mogen ontvangen. Ik was er wat nerveus voor: wat gaat er gezegd worden? Wat komt er naar boven? Waar mag ik mee gaan werken? Ik vond je woorden heel bijzonder. En je kon alles zo goed treffen en verwoorden! Na afloop had ik een heel vreemd, maar goed, gevoel er was echt wat in werking gezet. En nog voel ik regelmatig dat gevoel weer. Ik probeer er met liefde aandacht aan te besteden en op die manier verder te ontwikkelen. Ik ben nog meer gestimuleerd om mijzelf, mijn gezin en anderen te helpen. Ik dank je voor deze mooie ervaring. Het was een heel mooie reading.Veel liefs!

Marleen schreef: Eindelijk heb ik even tijd om je te laten weten hoe het gaat. We kunnen wel zeggen dat we sinds zaterdag een ander kind hebben. We werden zondag ochtend wakker en alles voelde anders. Ze is weer vrolijk en vindt dingen weer leuk. Mijn man en ik hebben samen de reading geluisterd en er viel zo veel op zijn plek. We begrijpen haar nu veel beter en begrijpen ook waarom ze de dingen doet zoals ze doet. Een enorme verbetering!

Nena schreef: Ik ben alles laagje voor laagje aan het afpellen. Het gaat al een stuk beter en jij bent daar voor een heel groot deel de oorzaak van. Soms hoor ik nog opmerkingen van jou in mijn hoofd over dingen wat je gezegd hebt en dan moet ik lachen omdat je dan zo gelijk had. Dankjewel Samantha dat je me elke keer de ruimte geeft en voor wat je tot nu toe voor me hebt gedaan. Je doet ontzettend goed werk!

Marja Harbers schreef: Er is sinds die vrijdagavond in maart, toen ik plotseling op de site van “centrum puur” kwam, en vervolgens de volgende dag al bij de SOL cursus aanschoof, een hoop gebeurd. Het voelde als een goede beslissing op het juiste moment, en zo voelt het nog steeds. Ik  ga dan ook zeker door met deel 2 van de cursus.Toch had ik het idee dat ik nog niet genoeg had aan de cursus alleen, en dat mijn blokkades niet zomaar opgelost zouden zijn. Daarom ben ik twee keer bij Samantha geweest. Het bleek een waardevolle aanvulling! Samantha creëerde, net zoals ze tijdens de cursus doet, een sfeer van openheid en vertrouwen. Alles kon gezegd, alles kon worden gedeeld. Ze nam me mee naar mijn diepste zelf, en was volhardend toen het ging om het oplossen van het probleem. Samen lukte het “de koe bij de horens te pakken” en los te laten. Wat een verademing was dat! Ik kan nu op mijn eigen manier op mijn eigen weg verder, en dat voelt heel goed!!

Berend schreef: Wie met Samantha in aanraking komt weet al snel, dat je te doen hebt met een heel integere vrouw, die op werkelijk voortreffelijke wijze je probleem analyseert! Haar luistervermogen, inzicht en echte liefde voor waar zij mee bezig is, smeedt een band. Minstens zo belangrijk is, dat jouw “probleem” of gegevens in heel betrouwbare handen zijn gekomen. Haar grootste kracht vind ik, dat zij niet alléén de antwoorden zoekt, maar jou daar zó in betrekt, dat jij als het ware je eigen antwoord gegeven hebt! Dat getuigt van vakmanschap, maar ook van grote betrokkenheid bij de medemens in het algemeen en in het bijzonder bij haar cliënten. Samantha is een hartelijke innemende en zeer deskundige vrouw, die heel veel respect verdient voor haar werkwijze. Ik wens je echt heel veel succes en geluk. Zelf zeg je: ” Ik ben puur.” Dat wil ik tenslotte van harte en zonder enige reserve onderstrepen!!

Marscha schreef:  Enkele weken geleden keek ik in dit gastenboek. Ik had toen niet kunnen bedenken dat ik hier zelf een reactie zou plaatsen. Inmiddels heb ik 2 keer een behandeling van Samantha achter de rug. Wat me aansprak is de brede aanpak en dat het heel geschikt is voor de hoogsenstieve mens. Precies wat ik zocht. Samantha is puur en integer, precies zoals de naam zegt. De behandeling en de manier hoe Samantha dit doet heeft grote indruk gemaakt; ze geeft precies aan wat er speelt. Ik weet dat ik een gevoelig persoon ben, het is me nu ook duidelijk geworden dat ik energieën oppik en vasthoudt die niet van mij zijn. Die zijn verwijderd wat een enorme verlichting gaf. Er viel een last van me af. Al na de de eerste behandeling voelde ik me direct veel beter. Wat ik gekregen heb is meer vertrouwen in mezelf, beter in mijn kracht kunnen blijven en voel me meer geaard. Nu na 2 behandelingen voel ik me veel meer terug bij mezelf; de positieve veranderingen zijn diepgaand en blijvend. Lieve Samantha, nogmaals dank je wel !

Josje schreef: Ik ben altijd erg schrikkerig geweest voor harde stemmen, tot en met een wee gevoel in mijn maag. Het maakt niet uit waar die angst ooit is ontstaan want in het ‘nu’ heb jij heel snel de kern te pakken en de onbewuste paniekreactie weggenomen. Wat een bevrijding! Die angst is nu helemaal verdwenen! Uit de grond van mijn hart: DANKJEWEL! Ga zo door Samantha! Zo zuiver en zo puur, heerlijk!

Dagmar schreef: Hopelijk gaat alles goed daar. Hier wel. Ja je leest het goed. Na de vorige keer dat ik bij je ben geweest is er veel gebeurd. Ik heb echt weer een tijd zonder angst geleefd. Ik moest toen, eerlijk gezegd ook even zelf afwachten, of het ook echt zo was. Tuurlijk was ik er wel eens mee bezig maar het maakte me niet meer echt bang. Het gaat dus echt stukken beter. Bedankt hiervoor en voor al je inzet om me van dit probleem af te helpen. Gek eigenlijk, nu bedenk ik me dat ik het niet eens meer zo als een probleem zie. Wat heb je met me gedaan?? Haha! Groetjes, Dagmar

Janet schreef: Als eerste bedankt voor: dat je onze zoon de rust en positiviteit heb terug geven. We bevelen jou van harte aan. Je bent onze engel. Het is wonderbaarlijk wat jij hebt bereikt. De eerste keer dat wij bij jou kwamen zat onze zoon helemaal vast met zichzelf. Hij keek dof uit zijn ogen en zag er zeer vermoeid uit. Al in de eerst sessie zag je hem veranderen in zijn ogen en lichaamstaal. Het doffe ging er uit en de oude glimmende vonkjes kwamen terug. Zijn lichaamshouding veranderde in een open en ontspannen houding. Door jou weten we wat er in hem omgaat en wat het met hem doet, zodat wij hem daar mee kunnen begeleiden. Deze dingen die je meegaf hadden ook een zeer positieve uitwerking. De tweede sessie was hij al aardig stabiel gebleven. Nu gaat het zeer goed met hem. We zijn op vakantie geweest, die lekker en ontspannen is gelopen. Geen zieke zoon door drukte in ontbijtzalen en andere omgeving. Samantha bedankt en waren maar eerder met jou in contact gekomen!

Daniëlle schreef: Samantha is een integere, betrouwbare, rustige en warme persoonlijkheid. Ze is er altijd echt voor me met haar ruimte en aandacht. Ze luistert goed naar wat ik vertel en voelt tegelijkertijd met me mee. Door haar eigen sensitiviteit en ervaringen weet ze feilloos aan te geven waar het bij mij om gaat. Hierdoor krijg ik telkens meer inzicht in mijn patronen. Samantha geeft me dan vervolgens gereedschap om met deze patronen aan de slag te gaan en waar nodig veranderingen aan te brengen. Tevens laat ze me mijn eigen kracht en vermogens ontdekken en ervaren, zodat mijn zelfvertrouwen groeit. Samantha is eerlijk en vertelt het me ook als ik de destructieve patronen weer aan het herhalen ben, zonder me hierbij af te vallen of te veroordelen.

Bea schreef: Hallo Samantha,Heel erg bedankt voor de mooie telefonische sessie. Het is fijn om alles weer even op een rijtje te zetten. Soms heb je dat nodig als mens. Het gekke is, dat je eigenlijk best wel weet hoe het in elkaar steekt, maar dat je soms weer aan herinnert moet worden. Je woorden waren helder en je bent een integer en betrouwbaar persoon. Samantha, nogmaals bedankt!

Jolanda schreef: Samantha heeft bij mij met behulp van engelen energetisch de banden doorgesneden met verschillende familieleden van mij. Tijdens het verbreken van de banden zag ik duidelijk hoe beladen deze banden waren. Dit was erg emotioneel. Hierna hebben we de juiste verbindingen gevraagd. Na de behandeling voelde het alsof er een last van mijn schouders was gehaald en leek ik wel gegroeid te zijn. Eindelijk stond ik fier rechtop en wilde iedereen recht in de ogen kijken. Ik mag er gewoon zijn en mijn schouders worden niet meer belast met de lading die bij anderen hoort. Ik hoef nu alleen nog maar mijn eigen lasten te dragen en te verwerken. Wat makkelijker zal gaan, omdat er geen verwarrende verbindingen zijn die dit tegenwerken.