Nell Scheepers over ‘vier dagen in verbinding’

Hoe jij met je openheid de toon zette voor de hele groep om in verbinding te gaan, heeft me diep geraakt. Ik heb mogen ervaren dat verbinding vanzelf kan gaan. Er vond een soort shift plaats waardoor ik dingen ineens anders zie. Ik kan het niet goed verwoorden, het hele proces, de diepte van de lagen onder de lagen, daar moet je gewoon bij zijn. Ik zou met hoofdletters willen zeggen: DOEN!!!

Martine Zee over ‘vier dagen in verbinding: 

Het was zó fijn! Delen in mij willen weer terug. Als ik mezelf nu in de spiegel zie, dan kan ik mezelf meer zien. Het voelde als een soort indaling, ineens was ik er. Verbinding in een groep is voor mij vaak lastig maar ik heb nog nooit ergens zoveel gedragenheid en geborgenheid ervaren. We hadden geen woorden nodig, er was zoveel verbinding. Ik word heel stil en blij als ik er aan terugdenk.

Anke Zonderland over ‘vier dagen in verbinding’:

Het was zacht maar niet te zacht want dan zweef ik weg. Geraakt door de bedding en het kunnen ‘zijn’ zonder te hoeven presteren. Trauma smolt als sneeuw voor de zon weg, zonder iets weg te willen poetsen of bagatelliseren. Dit was zo’n ontzettend groot cadeau aan mezelf, echt dagen puur alleen voor mij. ik voel heel veel dankbaarheid.

Loes Wetzel over de BAM dag:

Enerverend, liefdevol, vol vertraging en zoveel kracht. Echt weer een dag om niet snel te vergeten. Ook mijn innerlijk kind heeft hier oprecht van genoten. Ik vond de combinatie jij met Dick heel inspirerend, jullie hoefden alleen maar naar elkaar te kijken of te knikken, zonder woorden om de groep te inspireren. Nogmaals dankjewel wat een waardevolle dag!

Rowan Stroop over de BAM dag:

Dankjewel, oprecht voor de mooie dag, het heeft me zo veel inzichten gegeven. Zo veel om verder mee aan de slag te kunnen. En de liefde en warmte van de groep ontroerde me echt! Complimenten voor jullie maatwerk tot in het kleine detail en wat mooi dat er zowel mannelijke als vrouwelijke energie aanwezig was. Het voelde als een warme deken.

Jeannette van Veldhuisen over ‘vier dagen in verbinding’: 

Twee weken later ben ik nog steeds onder de indruk. Dit was magic, zo dankbaar dat ik erbij was! Ik heb veel geshopt qua therapie en vond vooral wat ik niet zocht. Deze vier dagen vond ik wat ik zocht. Er is zoveel aangeraakt op zo’n diepe laag. De heling was inderdaad al in de ruimte. Wauw… Sam, dankjewel voor alles wat er mocht zijn.

Lidewij: Ik heb de afgelopen procesdagen (weer) erg veel van je gleerd. Ik was erg onder de indruk van jr kracht, je rust en je helderheid in je begleiding, en dat je tegelijkertijd het licht en ontspannen kon houden. Veel dank voor die lessen. Ik ben dankbaar dat ik deel mocht zijn van deze kring, en de helende ervaring.

Leonie Fintelman over de BAM dag: Wauw! Als ik eraan terug denk krijg ik weer kippenvel!
Er was zoveel gedragenheid, veiligheid, respect, compassie, zoveel liefde zo voelbaar. De afstemming was zo bijzonder alles werd opgemerkt. Er was ruimte voor onze kwetsbare delen, er was een warme veilige bedding waarin alles er kon zijn. Het programma was mooi opgebouwd en BAM wat een afsluiting!
Ik kijk terug op een hele bijzondere dag die ik iedereen zou gunnen.

Susan: Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld…laat staan met mensen die ik pas net ontmoet heb.  Het had niet mooier, zachter en  beter begeleid kunnen worden. Ik kan met woorden dan ook heel lastig beschrijven hoe mooi deze ervaring is. Hoe bevrijdend. Wat een diepe dankbaarheid ik voel. We zijn nu een paar dagen verder en ik voel me Vrijer. Krachtiger. Lichter. Heler.. ik gun iedereen zo’n  ervaring.

Maja: Stappen zetten is soms zo lastig… diep van binnen wil je heel graag en toch kun je het soms niet. Of zoals Samantha het zo mooi omschreef; alsof je op een duikplank staat, een hele hoge. Wat is het diep daar beneden, zal ik wel of niet? Zoveel angsten die je terugtrekken maar ook een diep verlangen dat roept. Ook ik heb in mijn leven al heel wat keren op die duikplank gestaan en afgelopen weekend stond ik daar opnieuw, als deelnemer aan de driedaagse. De duikplank was hoog maar in de veiligheid van een fijne, warme groep durfden we te springen. Allemaal en ieder op zijn eigen manier, alles mocht er zijn.  Het was intens maar door de liefde, het licht en de warmte die er was, konden we diep gaan en bracht het ons allen waar we naar toe wilden. Nu ik dit zo schrijf lopen de tranen weer over mijn wangen! Dank je wel voor de warme begeleiding in dit weekend, het voelde geweldig om het nieuwe jaar zo te starten! 

Desiree: Altijd op zoek naar verlichting. Het openbreken van mijn hart, omdat ik weet en voel dat er veel meer in mij schuilt. Het was een bijzondere reis met bijzondere begeleiding. Alles mag er zijn verdriet, boosheid en humor. Het was een mooie groep mensen bij elkaar, die elkaar de ruimte gaven om te zijn. Ik heb veel mogen leren, maar ook mogen uitwerken in liefde en veiligheid. Geraakt worden in je kern, zelf mogen voelen, zodat het ook echt verwerkt kan worden. Dankbaar voor alles wat er heeft mogen plaats vinden. Blij dat ik erbij was, dit is waar ik naar op zoek was.

Kees: De inhoud van de SOL cursus was heel boeiend, ik heb twee NLP trainingen gedaan (Practioner & Master) en ik heb in de SOL cursus veel aanvullende hulpmiddelen, kennis en technieken geleerd. Het spirituele trok mij heel erg aan en is conform verwachting. De eningen helpen mij echt, ik gebruik ze veel en voel me nu meer geaard en ben meer in contact met mijn gevoel.

De begeleiding was heel liefdevol en prettig, Samantha is een warme persoonlijkheid, zonder oordeel. Prikkelend waar kan, vrijheid wanneer gewenst. Verder is ze bijzonder sensitief en weet ze een veilige omgeving te creëren. Al met al was het heel fijn.

Janine: Ik vond het elke keer weer een cadeautje om naar Centrum Puur af te reizen en daar een middag door te brengen. Puur past zo goed!!  Ik vond het heel fijn dat de inhoud van de cursus afsgestemd werd op wat de groep nodig heeft. De inzichten die ik kreeg over mezelf, mijn relatie en mijn familie waren heel waardevol en goed toepasbaar in het dagelijks leven. Op hectische dagen gebruik de technieken voor het aarden, zuiveren en opladen. Door de SOL cursus besef ik me nu dagelijks mijn eigen kracht. Ik heb genoten en hoop nog vele mensen na mij!

Tineke: Er was een liefdevolle fijne sfeer en de inhoud was leerzaam en vol met eye-openers. Mijn mooiste inzicht: je mag er zijn! Door de soms heftige inzichten kwam ik er achter dat ik heeeeel erg lang niet naar mezelf heb geluisterd en mezelf heb weggecijferd, dat inzicht deed best pijn. Maar ik ben meer van mezelf gaan houden en cijfer mezelf daardoor niet zomaar meer weg. Ik laat mijn verstand minder spreken en luister nu meer naar mijn gevoel. Ik heb de SOl cursus als heel prettig en leerzaam ervaren.

Mieke van Bon: De SOL cursus was bijzonder, wonderlijk mooi en warm. De inhoud was fijn en afwisselend en het was mooi om het vertrouwen te krijgen at er al heel veel in jezelf/mezelf zit. De begeleiding was zo liefdevol, ik voelde me gesteund. Het transformeren heeft veel indruk op me gemaakt, sinds die les voel ik me veel krachtiger en het heeft me veel vertrouwen gegeven. Ik gebruik veel uit de cursus in mijn dagelijks leven zoals het ‘ei van bescherming’ en neem nu regelmatig een moment voor mezelf.

Annemiek: De sfeer was heel veilig, iedereen kon zichzelf zijn en er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. De SOL cursus heeft mijn kijk op mezelf en op de wereld in positieve zin verandert. Ik voel me rustiger en weet nu dat ik de antwoorden in mezelf mag vinden. Het ‘spiegelen’ vond ik heel waardevol en leerzaam. De oefeningen uit de cursus gebruik ik dagelijks. De begeleiding was heel fijn, oprecht en eerlijk, de rust die er vanuit ging was erg fijn.

Tineke: Het voelde als thuiskomen. We hadden een gezellige groep waar ik ook veel van geleerd heb. Alles was perfect en ik zal de groep gaan missen. Het meeste indruk op mij maakten het werken met engelen en de opstellingen. Tijdens de opstelling werden door mijn medecursisten dingen gezegd die zo waar waren dat ze mij diep raakte. Ik wil graag doorgaan met deze cursus, hij is zo waardevol, echt een aanrader om te gaan volgen! De begeleiding was heel fijn en begripvol, je kunt echt jezelf zijn. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten gaan volgen. je krijgt zoveel inzicht in jezelf. Ik  kan veel meer genieten van de dingen om me heen. Ik ben ook veel rustiger geworden. Ik durf nu me meer over te geven aan dingen waarvan ik dacht dat ik ze niet durfde.

Yvonne van der Worp: Begeleiding van Samantha in één zin: Geen show, geen poespas, zuiver, oprecht,respect- en (heel) waardevol. Allereerst wil ik kwijt dat ik Samantha als heel puur en zuiver heb ervaren, in haar doen en laten en in haar voelen/weten/duiden/healen etc. Zij zowel als haar workshops zijn continue in ontwikkeling en zij laat zich daarin leiden door haar ervaring en intuïtie. Samantha zet een sfeer neer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren, ook in de deelnemers. Ze biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren. Ze helpt door het zelf te ontdekken, niet door jou van haar afhankelijk te maken.

Een schitterende cursus voor mensen die bezig zijn met hun (spirituele) ontwikkeling. Handvatten, liefdevolle confrontatie en transformatie. Briljant dus eigenlijk, dankbaar dat ik dit mocht meemaken en heb gedaan. De sfeer was fantastisch, allemaal verschillende mensen maar we mochten er allemaal zijn, er was ruimte voor een lach en een traan. Dank aan mijn medecursisten!!

Deborah: De SOL cursus was warm en intens, de sfeer was open. Alle tools waren erg leerzaam en goed toepasbaar. Ik heb veel van de cursus geïntegreerd in mijn dagelijks leven en merk duidelijk verschil. Het beschermen, aarden maar ook het praten met mijn onderbewuste vind ik een hele sterkte tools.Wat de cursus in mijn leven heeft veranderd? Ik ben nu milder naar mezelf toe geworden en heb meer geduld. Ik ervaar meer plezier en vreugde in mijn leven en kan makkelijker op dieper niveau contact met met mezelf en anderen leggen. Samantha is een rustig persoon, helder en geeft mooie inzichten. Ik vond het heel mooi hoe ze alles liet ontstaan, hierdoor kreeg dat wat nodig was de aandacht die het verdiende. Deze cursus heeft me een enorme energie boost gegeven!

Nicolette: In de loop van de weken zijn er heel wat kwartjes gevallen, heel waardevol! De sfeer was veilig, ik voelde me vanaf ’t begin op mijn gemak. De begeleiding is liefdevol, rustig en vertrouwd. De oefening om los te laten vond ik heel spannend, uiteindelijk voelde het heerlijk. Ook het ‘readen’ van iemands voorwerp vond ik spannend, er kwam meteen de overtuiging ‘dat kan ik niet’ bij mij boven. Maar dankzij de mooie meditatie vooraf kon ik het loslaten en was het een mooie ervaring! Ik kan nu concreet angsten en overtuigingen loslaten. Ik heb mezelf leren afschermen voor beïnvloeding vanuit mijn omgeving. Het is een ingrijpend maar heel waardevol transformatieproces!

José: Toen ik mij inschreef voor de cursus heb ik mij niet gerealiseerd wat het allemaal teweeg zou kunnen brengen. Voor mij als persoon,maar toch ook voor je omgeving. Heel mooi en bijzonder! Je ziet elkaar groeien en veranderen. Heel fijn was dat er ruimte geboden werd om te delen. De rust, het geven van een duw in de goede richting door iets te zeggen, maar ook heel knap door niet te zeggen hoe het precies zit en ons er zelf achter te laten komen. Goed om de tools en handreikingen te ontvangen om ervaringen alsnog te verwerken. De SOL cursus heeft mij veel bewuster van mijzelf gemaakt. Dat ik mijzelf op de eerste plaats mag zetten en dat ik ook tijd voor mezelf mag nemen.En dat je door jezelf te veranderen en/of anders met dingen om te gaan jouw hele omgeving verandert.

Annebeth: Ik dank je voor je mooie wensen en inspirerende inzichten. Ik heb het heel fijn gevonden om met mensen zoals jullie samen te zijn en te delen. Samantha je begeleidt het rustgevend vanuit een gevoel van inspiratie en vertrouwen. Vaak bijna als een stille getuige…Een wijze vrouw.! Ik herinnerde me jou ook opeens ook uit een vorig leven, als een ‘hoofdzuster’van het Licht die mij in een kring rond het vuur een geschenk gaf, een rosekwarts…om mij de onvoorwaardelijke liefde weer laten te ervaren. En zo voelt het eerlijk gezegd ook, dat kadootje heb je me tijdens Sol 2 ook gegeven. Dankejwel!

Carla schreef: Ik heb  twee workshops bij Samantha gevolgd en een A4 pagina is te klein voor mij om alles te vertellen. Laat ik beginnen te vermelden, dat Samantha, die de workshops leidt een heel rustige vrouw is waardoor je jezelf meteen op je gemak voelt. Wat verder heel belangrijk is, is dat zij iedereen in zijn/haar waarde laat en de kennis heeft om datgene bij je naar boven te halen waar je bang voor bent. Juist achter angst en onzekerheid gaat een grote kracht schuil. Ik had nog steeds onzekere gevoelens over mijn mogelijkheden en gaven, maar deze zijn nu zo goed als verdwenen. Je leert niet alleen jezelf maar ook de kwaliteiten die bij je horen beter kennen. Dank je wel Samantha! Tot spoedig!

Elza: Wat SOL 1 en 2 mij tot nu hebben gebracht is meer rust in mezelf. Ik blijf meer bij mezelf dan voorheen. Ik heb al meer zelfvertrouwen gekregen. De begeleiding vind ik erg fijn. Wat ik heb ervaren is dat je mag zijn wie je bent, met je positieve en je negatieve kanten. Er wordt niet geoordeeld. De warmte, eerlijkheid en integriteit die ik heb ervaren is fantastisch. Wat mij nog het meeste heeft geïnspireerd is het besef dat, alles er al is. Dat je zelf kunt kiezen wat ermee te doen. En dat het niet moeilijk is, maar heel eenvoudig. Go with de flow! De les over transformatie vond ik een eye-opener. Hoe relatief eenvoudig de dingen kunnen worden veranderd.

Hedwig: Ik denk dat de SOL mijn visie op het leven enorm heeft verbreed en dat nog elke dag dingetjes uit de SOL landen. Zo langzamerhand breng ik steeds meer in praktijk. Sommige ervaringen die ik tijdens de SOL heb gehad, begrijp ik nu pas beter. Ik heb ook veel beter door welke overtuigingen dwars zitten of me dwars hebben gezeten. Gedachten zijn niet per definitie waar, het zijn maar gedachten. Ik integreer het steeds meer in mijn leven en dat bevalt goed. Verder heeft de SOL voor mij gebracht: open staan voor energie van engelen, denken los te laten en te voelen, beter leren luisteren naar innerlijke stem, zelfvertrouwen vergroot,  leren healen en misschien wel het belangrijkste: een positiever beeld gekregen van mezelf en hoogsensitiviteit.

Miriam: ik heb de SOL cursus als een hele positieve boost voor mezelf ervaren. Het meest bijzondere vond ik om samen de transformatie bij elkaar te doen. En de reading die je zelf mocht geven en het healen. Dit waren ook precies de dingen die ik nodig had om op mezelf te mogen/durven vertrouwen en mijn eigen kunnen (ik sta nog steeds verbaasd dat dit zoveel meer is als wat ik voor mezelf dacht te kunnen).
En jullie natuurlijk als begeleiding, jullie eerlijkheid, doortastendheid en sturing. Op de terugweg naar huis zat ik altijd helemaal te genieten en me te verwonderen wat we die dag allemaal weer aangereikt kregen. Gewoon in 1 woord een geweldig kado wat ik heb mogen ontvangen, ik ga deze fijne middagen missen!

Carla: De sfeer was er een van openheid en vertrouwdheid, al heel snel. En voor mij belangrijk, er werd ook veel gelachen tussendoor! Er waren vele momenten die op mij persoonlijk diepe indruk hebben gemaakt, het aanroepen van een engel was er een van. Wat een enorme kracht en liefde ging er om en door me heen… Een ander bijzonder moment was een oefening in loslaten. Ik vond de betreffende oefening heel eng maar wou ik het loslaten toch ervaren. Het was geweldig en ik heb er echt van genoten!
De cursus heeft me oprecht gemotiveerd om de uitdagingen in mijn leven opnieuw aan te gaan, met hernieuwde levenszin. Ik had in de periode ervoor ‘het koppie nogal laten hangen’ en van binnenuit heb ik nu weer besloten om er voor te gaan; vanuit mijn hart! Kortom, ik kan een ieder deze cursus ten diepste aanbevelen. Ze wordt (en ieder die Samantha persoonlijk ontmoet voelt dit…) in grote liefde en zuiverheid aangereikt. Ik ben dankbaar voor dit prachtige geschenk dat op het juiste moment in mijn leven kwam en ja, ik ga zeker voor deel twee!

Willeke: Iedere cursusavond was heel bijzonder. Samantha begeleidt de bijeenkomsten en jou als cursist op een heel prettige manier. Ze helpt zaken bij jezelf te verhelderen, maar gaat daarbij altijd uit van je eigen waarheid. De oefeningen en de lesstof sluiten prachtig bij elkaar en de rode draad “vertrouwen op jezelf” aan. Voor mij was het werken met engelenergie heel bijzonder, zeker doordat ik dit in zo’n veilige groep mocht ervaren. Deel 1 van de cursus heeft me al veel over mijzelf geleerd, en ik kijk dan ook erg uit naar deel 2!

Ria Schreef:Wat heb ik genoten van de cursus! Ik bezie de mensen en wereld van een veel positievere kant en ben milder geworden in het oordeel naar buiten toe, ook voor mezelf veel zachter geworden. De groep mede cursisten zijn allen fantastische mensen en wat hebben we genoten van elkaars gezelschap, als heel bijzonder heb ik ervaren dat we vooral zo open onze levensloop op tafel durfden te leggen waarbij wel eens een traan viel maar ook hartelijk werd gelachen,  heerlijk was het.

Tanja schreef: Al lang was ik op zoek, dan eens hier naar een beurs dan daar wat lezen, kaarten leggen en telkens weer de teleurstelling dit is net niet wat ik zoek.  De cursus begon en al tijdens de eerste keer werd me heel veel duidelijk en kon ik het inzetten in het echte leven, ik durfde ineens op een nette manier tegengas te geven, het was moeilijk maar wat voelde ik me trots! Het was zo vertrouwd om daar te zijn, ik voelde me veilig, een warm bad. Meest  indrukwekkende vond ik een engel aanroepen, ik werd gevuld met warmte als of je een extra huid krijgt om je heen maar dan vol liefde warmte. Ook werd er in deze sessie gewerkt aan jezelf vergeven, die sessie was mooi en vooral indrukwekkend.

Ik kan het iedereen aanraden ! Na twee keer vroeg iemand mij of er iets aan de hand was ik ben veranderd, en voor het eerst in jaren zie ik mezelf als een mooi mens en ik voel dat ik er zijn mag, ik geniet weer van mega kleine dingen. Dank je wel voor deze ervaringen en dat ik mee mag doen met zoiets moois, ik bewonder hoe je het doet en hoe jij er zelf ook van geniet en hoe je je kennis doorgeeft aan ons! Dank je wel!

Willemein:. Gedurende de cursus merkte ik dat iets in mij wakker werd, een soort innerlijke vreugde, ik  kreeg meer begrip voor mezelf en meer zelfvertrouwen. Voor mij voelt het steeds weer als thuiskomen zodra ik bij Centrum Puur ben, lekker ongedwongen en vooral heel liefdevol! Samantha is een geweldige vrouw, ze ziet wie je diep van binnen bent en helpt je in contact te brengen met delen van jezelf waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. Ze is liefdevol, begripvol, vriendelijk, eerlijk, open, oprecht, zorgzaam, krachtig en ze straalt een enorme rust uit. We hebben gelachen en gehuild, gepraat en geluisterd, ons diep verbonden met elkaar, wat zijn we allemaal enorm gegroeid! De grootste veranderingen vinden altijd plaats binnenin onszelf en er is behoorlijk veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig zijn om deze te realiseren, om onze angst in de ogen te kijken en de confrontatie aan te gaan. Ik ben deze confrontatie aangegaan, dit kon ik doen doordat ik een plek had waar ik me geborgen, geaccepteerd en veilig voelde, bedankt voor alles lieve Samantha!