Op maandag 29 oktober komt Dévayani terug bij Centrum Puur! Op deze dag is het mogelijk om een persoonlijke compositie te ontvangen, het lied van je ziel.

Ze kon bijna eerder piano spelen dan dat ze kon praten. Als klein kind maakte ze al verhalen op de piano. Veel zei ze niet maar de klanken uit de piano zeiden alles. Dit talent ontwikkelde ze verder tot iets heel bijzonders. Ze heeft de gave om de energie van een moment, een persoon of van een plaats te vertalen in een helende compositie.

Ze kan ter plekke een compositie maken afgestemd op jouw ziel, dit brengt je weer in verbinding met je diepste zelf. het is of je even in een andere wereld bent. Alsof je weer (meer) thuiskomt bij jezelf. Het helpt je om jouw unieke pad te lopen en weer te voelen wie je bent.

Ik ben nog nooit zo diep in mijn ziel geraakt door muziek als die dag. Het grote gemis wat ik toen voelde, de pijn die een gat sloeg in mijn hart en Dévayani die dat gevoel wist te pakken. Het was zo intens. Ik voelde me zo gedragen door de klanken die precies de kern raakten en mijn verhaal vertelde. Het verdriet zo immens en tegelijk voelde het zo zacht en zo helend. Er kwam een golf van licht en troost over me heen, alsof het gemis gevuld werd met liefde. Intense liefde. Alsof er een stukje van mijn ziel terugkwam bij mij. Geen woorden voor maar één van de mensen die erbij aanwezig was, zei dat het leek alsof ze een dekentje van licht om me heen weefde met haar klanken. En zo voelde het ook.

Ervaring van Samantha

 

Over Dévayani

Dévayani is een Franse pianiste en componiste en geniet internationale bekendheid. Op haar 29ste heeft zal al 6 albums opgenomen met haar prachtige muziek. Haar harmonieuze, levendige en meditatieve muziek spreekt de ziel direct aan. Het raakt en opent je hart en zorgt ervoor dat je je meer en dieper kunt verbinden met je ziel.

Haar werk is geïnspireerd door haar diep spirituele wortels in de aarde en de cultuur van het oude Katharenland aan de voet van de Pyrineeën in Zuid Frankrijk. Vorig jaar hebben wij haar mogen ontvangen in Oosterhout en waren diep geraakt. We zijn dan ook enorm dankbaar dat ze opnieuw naar Nederland komt en dat wij haar mogen ontvangen voor zowel een concert als ook de unieke mogelijkheid voor een persoonlijke sessie!

Persoonlijke compositie door Dévayani op maandag 29 oktober 2018 om 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur

Je ontvangt het lied van je ziel, Dévayani vertaalt de energie van jouw ziel in een compositie. Het is een unieke belevenis om je ziel zo dichtbij te voelen en aangeraakt te worden in het diepst van je wezen.
Tijdens deze sessie die in een kleine groep plaatsvindt vertaalt Dévayani wat je ziel vanuit de grootste liefde aan jou wil kenbaar maken.

In een groep met maximaal 5 andere personen luister je ook naar de composities van de andere deelnemers. Het is geen toeval dat jullie daar samen zullen zijn in dat moment. Er is een uitwisseling op diep niveau, een ontmoeting van ziel tot ziel.

Praktische informatie

Dévayani nodigt je uit om in enkele woorden een intentie te formuleren. Vervolgens componeert ze ter plekke een stuk speciaal voor jouw ziel. Van deze unieke compositie wordt een opname gemaakt en deze ontvang je achteraf per mail.

Indien je dit wenst kan je een kristal meebrengen om bij je te houden gedurende je persoonlijke sessie. Ook mag je mee luisteren en genieten van de composities van de anderen. De groep kiest elkaar onbewust uit, ook in de groepsenergie zal veel aangeraakt worden.

Je investering voor het lied van je ziel is € 50,- voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Reserveringen

Lied van je ziel (persoonlijke compositie) ma. 29 oktober om 10.00 uur (nog 1 plekje), 13.00 uur (nog 1 plekje) en 16.00 uur (vol) € 50,- p.p.

Je kunt je plekje(s) reserveren door een mailtje te sturen naar info@centrumpuur.nl of door het Contact formulier in te vullen.

Mocht je nog vragen hebben laat het ons dan gerust weten!

Verheug je alvast op een bijzondere belevenis! Onderstaande video’s kunnen daar zeker bij helpen 🙂