Je hebt een prachtig maar soms ook uitdagend vak. Ondersteuning op z’n tijd is geen overbodige luxe, maar eerder noodzaak. Juist jij als therapeut bent onwijs goed in het ‘doorgaan met doorgaan’ maar wanneer is er tijd voor jou? Tijd om even stil te (mogen) staan?

Hoe meer ervaring je opdoet hoe meer je beseft dat er nog zoveel is dat we niet weten.

Door middel van supervisie kan je thema’s onderzoeken, nieuwe inspiratie opdoen en je kennis actueel houden. Het gaat over stilstaan bij jezelf en met jezelf en alles wat er is. Het gaat ook over even weer in verbinding zijn met gelijkgestemden en weer in de flow te komen.

Merk je dat het lastig is om stil te staan en tijd te maken voor jezelf? Gaat er veel aandacht uit naar je cliënten maar vergeet je jezelf?

Ben je benieuwd naar welke inzichten je kunnen je helpen je om nog meer uit jezelf en dit prachtige vak te halen? Of heb je juist behoefte aan meer rust en ruimte in jezelf? Voel je welkom op deze dag.

A teacher takes a hand, opens a mind & touches a heart

Supervisie doe je niet persé vanuit onzekerheid maar omdat je jezelf en je cliënten serieus neemt en open staat voor wat je nog niet weet.

Op het moment dat ik in mijn eigen proces vastliep voelde ik me als cliënt heel erg erkend toen mijn therapeut deze stagnatie inbracht bij zijn supervisor. Het bracht hele waardevolle nieuwe inzichten maar bovenal had ik bewondering voor de bescheiden houding van mijn therapeut en de bereidheid om zichzelf en ons proces tegen het licht te houden. 

Je blijven ontwikkelen is als het leren van een nieuwe taal, je gaat steeds meer nuances zien. Vanuit mijn ervaring en beheersing van deze taal kan ik je helpen die nuances waar te nemen en je te wijzen op dingen die je tot nu toe nog niet zag.

We zullen aan het begin van de dag de thema’s inventariseren en gaan er deze dag een aantal behandelen. Hoewel niet iedere persoon aan de beurt komt is er vaak overlap in vraagstukken en zullen we deze dag als groep samen aan thema’s werken waardoor er in iedereen iets heelt. Zo kan het zijn dat jij gevraagd wordt als representant in een opstelling en indirect toch een antwoord op je vraag krijgt.

We zullen de vragen onderzoeken d.m.v. persoonlijke interventies, opstellingen en demo’s. Alles afgestemd op waar het moment zelf om vraagt. Dit zorgt voor verdere ontwikkeling en integratie van hetgeen je al hebt geleerd en geeft bovendien nieuwe inspiratie.

Het is verdiepend en verrijkend voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Geen supervisie op traditionele wijze

We zullen geen hoofdvragen beantwoorden middels cognitieve kaders en theorieën. Er is dus geen systematische of methodische behandeling van je vragen. We zullen samen een stille ruimte betreden waarin de antwoorden al aanwezig zijn. Ik help je graag om je te verbinden met de vraag onder de vraag, daar waar het werkelijk over gaat. Dat vraagt om de moed om kwetsbaar te zijn en de bereidheid om jezelf en de ander in het wezenlijke te ontmoeten.

Welcome Centrum Puur

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor professionals maar deze dag gaat in essentie niet over je cliënten of over methoden maar over jou. Deze dag is dus niet bedoeld voor wie op zoek is naar een theoretisch antwoord of een quick fix.

Wanneer je bij ons een opleiding hebt gevolgd ben je bekend met intersubjectiviteit, niet invasief aanwezig zijn en werken vanuit verbinding.

Als je de LET of trauma opleiding hebt gevolgd is dit een unieke gelegenheid om even weer terug te zijn op het oude nest en hier nieuwe inzichten op te doen. Ook als je systemisch werk hebt gevolgd ben je welkom, want ook al komen we vanuit verschillende richtingen samen, de bedding is hetzelfde; vertragen, ‘zijn’ en vanuit de onderstroom werken. Juist daar waar verschillende richtingen samenkomen kan kruisbestuiving ontstaan.

Je investering

Je investering voor deze dag is € 157,- excl. btw

Tijd
Deze dag duurt van 10.00 – 17.00 uur.

Early bird korting: 20 euro, je investering is dan € 137,- 

Inclusief
De dag is inclusief koffie en thee, fruit en een heerlijke lunch bestaande uit luxe belegde broodjes.

Aanmelden

Binnenkort zullen er nieuwe data worden bekend gemaakt.