Je hebt een prachtig maar soms ook uitdagend vak. Ondersteuning op z’n tijd is geen overbodige luxe, eerder noodzaak. Juist jij als therapeut bent onwijs goed in het ‘doorgaan met doorgaan’ maar wanneer is er tijd voor jou? Tijd om even stil te (mogen) staan?

Hoe meer ervaring je opdoet hoe meer je beseft dat er nog zoveel is dat we niet weten.

Door middel van supervisie kan je thema’s onderzoeken, nieuwe inspiratie opdoen en je kennis actueel houden. Het gaat over stilstaan bij jezelf en met jezelf en alles wat er is. Het gaat ook over even weer in verbinding zijn met gelijkgestemden en weer in de flow te komen.

Merk je dat het lastig is om stil te staan en tijd te maken voor jezelf? Gaat er veel aandacht uit naar je cliënten maar vergeet je jezelf?

Ben je benieuwd naar welke inzichten je kunnen je helpen je om nog meer uit jezelf en dit prachtige vak te halen? Of heb je juist behoefte aan meer rust en ruimte in jezelf? Weet dat je van harte welkom bent voor supervisie!

A teacher takes a hand, opens a mind & touches a heart

Supervisie doe je niet persé vanuit onzekerheid maar omdat je jezelf en je cliënten serieus neemt en open staat voor wat je nog niet weet.

Op het moment dat ik in mijn eigen proces vastliep voelde ik me als cliënt heel erg erkend toen mijn therapeut deze stagnatie inbracht bij zijn supervisor. Het bracht hele waardevolle nieuwe inzichten maar bovenal had ik bewondering voor de bescheiden houding van mijn therapeut en de bereidheid om zichzelf en ons proces tegen het licht te houden. 

Vanuit mijn ervaring en kennis kan ik je helpen om waar te nemen en je te wijzen op dingen die je tot nu toe nog niet zag.

We zullen de vragen onderzoeken d.m.v. persoonlijke interventies, opstellingen en demo’s. Alles afgestemd op waar het moment zelf om vraagt. Dit zorgt voor verdere ontwikkeling en integratie van hetgeen je al hebt geleerd en geeft bovendien nieuwe inspiratie.

Het is verdiepend en verrijkend voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Geen supervisie op traditionele wijze

Ik nodig je van harte uit om de vraag onder de vraag te onderzoeken. We zullen samen een stille ruimte betreden waarin de antwoorden al aanwezig zijn. Ik ga je niet meenemen op een intellectuele en theoretische vluchtroute, ik help je in verbinding te komen met waar het werkelijk over gaat. Dat vraagt om de moed om kwetsbaar te zijn en de bereidheid om jezelf en de ander in het wezenlijke te ontmoeten.

Welcome Centrum Puur

Voor wie?

Wanneer je bij ons een opleiding hebt gevolgd ben je bekend met intersubjectiviteit, niet invasief aanwezig zijn en werken vanuit verbinding.

Als je de LET of trauma opleiding hebt gevolgd is dit een unieke gelegenheid om even weer terug te zijn op het oude nest en nieuwe inzichten op te doen. Ook als je systemisch werk hebt gevolgd ben je welkom, want ook al komen we vanuit verschillende richtingen samen, de bedding is hetzelfde; vertragen, ‘zijn’ en vanuit de onderstroom werken. Juist daar waar verschillende richtingen samenkomen kan kruisbestuiving ontstaan.

Praktische informatie

We treffen elkaar online via Zoom. Afhankelijk van het aantal vraagstellers zal de bijeenkomst 1,5 tot 2,5 uur duren.

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen:

  • Vraagsteller
  • Spaceholder

Als vraagsteller breng je een vraag/thema/casus in. Je ontvangt +/- een kwartier 1 op 1 begeleiding van mij. Natuurlijk ben je de hele bijeenkomst aanwezig en profiteer je ook van de andere vraagstellers.

Als spaceholder ben je als liefdevolle co-regulator aanwezig voor de vraagstellers. Natuurlijk leer je ook veel van de vraagstellers en hun proces. Als spaceholder deelnemen kan net zo helend en waardevol zijn.

Meestal is er op het eind van de bijeenkomst nog even tijd voor een korte vragenronde en kan je ook als spaceholder nog een korte vraag stellen of iets delen.

Je investering:

  • Als vraagsteller is je investering € 37,- excl. btw
  • Als spaceholder is je investering € 22- excl. btw

Tijd

De zoom bijeenkomst duurt 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van het aantal vraagstellers.

Er is ruimte voor maximaal 6 vragenstellers per bijeenkomst.

Ook het aantal spaceholder plekjes is beperkt dus reserveer tijdig.

 

Data en aanmelden

Binnenkort zullen we online supervisie bijeenkomst inplannen voor het nieuwe jaar, je bent van harte welkom op één of meerdere bijeenkomsten.

Lieve groet, 

Sam