Je hebt een prachtig maar soms ook uitdagend vak. Ondersteuning op z’n tijd is geen overbodige luxe, maar eerder noodzakelijk. Hoe meer ervaring je opdoet hoe meer je beseft dat er nog zoveel is dat we niet weten.

Door middel van supervisie kan je thema’s onderzoeken, nieuwe inspiratie opdoen en je kennis actueel houden. Het gaat over stilstaan bij jezelf en je eigen handelen en dit tegen het licht durven houden.

Welke vraagstukken heb je en waarin kan je jezelf nog ontwikkelen?

Welke inzichten en ondersteuning kunnen je helpen je om nog meer uit jezelf en dit prachtige vak te halen?

A teacher takes a hand, opens a mind & touches a heart

Supervisie doe je niet persé vanuit onzekerheid maar vanuit het jezelf en je cliënten serieus nemen en open blijven staan voor wat je nog niet weet.

Op het moment dat ik in mijn eigen therapie proces vastliep voelde ik me als cliënt heel erg erkend toen mijn therapeut onze stagnatie inbracht bij zijn supervisor. Ik vond het zó fijn dat hij de moeite nam zich er verder in te verdiepen en iemand vroeg om mee te kijken. Het bracht hele waardevolle nieuwe inzichten maar bovenal had ik bewondering voor de bescheiden houding van mijn therapeut en de bereidheid om zichzelf en ons proces tegen het licht te houden. 

Je blijven ontwikkelen is als het leren van een nieuwe taal, je gaat steeds meer nuances zien. Vanuit mijn ervaring en beheersing van deze taal kan ik je helpen die nuances waar te nemen en je te wijzen op dingen die je tot nu toe nog niet zag.

Je bereid jezelf voor door een leervraag of leerdoel te vormen. We zullen de thema’s inventariseren en gaan er deze dag een aantal onderzoeken. Hoewel niet iedere persoon aan de beurt komt is er vaak overlap in vraagstukken en zullen we deze dag als groep samen aan de thema’s werken waardoor er in iedereen iets heelt. Zo kan het zijn dat jij gevraagd wordt als representant in een opstelling en indirect toch een antwoord op je vraag krijgt.

We zullen de vragen onderzoeken d.m.v. persoonlijke interventies, opstellingen en demo’s. Alles afgestemd op waar het moment zelf om vraagt. Dit zorgt voor verdere ontwikkeling en integratie van hetgeen je al hebt geleerd en geeft bovendien nieuwe inspiratie.

Het is verdiepend en verrijkend voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Geen supervisie op traditionele wijze

We zullen geen hoofdvragen beantwoorden middels cognitieve kaders en theorieën. Er is dus geen systematische of methodische behandeling van je vragen. We zullen samen een stille ruimte betreden waarin de antwoorden al aanwezig zijn. Ik help je graag om je te verbinden met de vraag onder de vraag, daar waar het werkelijk over gaat. Dat vraagt om de moed om kwetsbaar te zijn en de bereidheid om jezelf en de ander in het wezenlijke te ontmoeten.

Welcome Centrum Puur

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor professionals, werk-gerelateerde vragen vormen het uitgangspunt. Maar deze dag gaat in essentie niet over je cliënten of over methoden maar over jou. Deze dag is dus niet bedoeld voor wie op zoek is naar een theoretisch antwoord of een quick fix.

Wanneer je bij ons een opleiding hebt gevolgd ben je bekend met intersubjectiviteit, niet invasief aanwezig zijn en werken vanuit verbinding.

Als je de LET of trauma opleiding hebt gevolgd zijn dit prachtige verdiepingsdagen. Ook als je systemisch werk hebt gevolgd ben je welkom. Want ook al komen we vanuit verschillende richtingen samen, de onderstroom is hetzelfde; vertragen, ‘zijn’ en vanuit de onderstroom werken. Juist daar waar verschillende richtingen samenkomen kan kruisbestuiving ontstaan.

Je investering

Je investering voor deze dag is € 157,- excl. btw

Tijd
Deze dag duurt van 10.00 – 17.00 uur.

Early bird korting: 20 euro, je investering is dan € 137,- 

Inclusief
De dag is inclusief koffie en thee, fruit en een heerlijke lunch bestaande uit luxe belegde broodjes.

Aanmelden

Meld je aan en ontvang direct vroegboekkorting.

Zaterdag 2 oktober 2021 (korting geldig tot 15 augustus)