Over ons

 
Wie zijn wij? 
 
Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen
 
Samantha Kee is de oprichter en drijvende kracht achter Centrum Puur. Ze heeft vele honderden mensen op haar behandeltafel gehad, veelal met heftige problematiek. Vanuit deze ervaring en haar ervaring in het geven van vele workshops en cursussen ontwikkelde zij MEE therapie en de opleiding tot MEE therapeut. Onlangs mocht ze de 23ste jaargroep opstarten, het is steeds weer een eer om mensen dit prachtige vak te mogen leren! 
 
Vanuit haar groot invoelend vermogen weet ze vaak snel de kern te raken. Vanuit de rust en het vertrouwen dat ze bij zich draagt mogen vaak diepe lagen worden aangeraakt. 
Haar nieuwste ontwikkeling is de opleiding lichaamsgerichte traumatherapie, deze start in het najaar van 2018
 
Meer lezen over Samantha? Klik hier
 
 
Drijvende stille maar oh zo belangrijke kracht achter Samantha is Fred Leijdens. Hij is verantwoordelijk voor tal van werkzaamheden achter de schermen zoals de administratie en het beantwoorden van de e-mail en telefoon. Hij zorgt dat alles reilt en zeilt en dat alles wat nodig is klaarligt voor weer een goed verzorgde trainingsdag!
  
Fred kan je ook zomaar aan de lijn krijgen voor een intake gesprek van de MEE opleiding. Ook springt hij zo nu en dan in tijdens de MEE opleiding en heeft vele MEE reizen geassisteerd. 
 
 
 
 
Er is inmiddels een team van MEE therapeuten die met ons samenwerken. Ze zijn werkzaam als co-trainer van de opleiding tot MEE therapeut en/of verzorgen diverse workshops en cursussen binnen Centrum Puur.