1 jarig traject tot Multi Energetisch Essentie Therapeut

 
Een uniek traject van 1 jaar, een bijzondere en diepgaande reis in jezelf...

Lieve (aankomend) therapeut,

Droom je van meer vrijheid en vervulling in je leven? Je wilt niet meer volgens regels en vastomlijnde kaders werken, dat voelt beperkend. Je verlangt naar werken puur vanuit je hart. De vrijheid voelen en de stroom volgen, dat stremt je blij! 
Wil je écht iets voor anderen kunnen betekenen?  Je bent erg begaan met mensen die het moeilijk hebben en vaak voelen ze dat ze bij je terecht kunnen voor een luisterend oor. Je voelt het verlangen anderen te helpen en wilt je ontwikkelen tot een professional die zich onderscheidt in het geven van diep helende sessies die écht het verschil maken in iemands leven. 
Zoek je een opleiding die zich kenmerkt in kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid?  Dan ben je hier op je plek! Wij werken met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Geen massa werk maar persoonlijke aandacht dus! Wij vinden het belangrijk dat jij je écht gezien voelt! Mede hierdoor is de relatief 'korte' duur van 1 jaar lang genoeg om het beste in jezelf naar boven te halen. Hierna ben je echt klaar voor de start (of uitbreiding) van je eigen praktijk! (Als je dat wilt natuurlijk) 
Geloof je diep van binnen nog niet echt in je eigen kunnen? Weet je dat je het in je hebt maar komt het er (nog) niet uit? Je wilt graag handen en voeten geven aan je talent maar vraagt je af hoe. Soms ontbreekt het aan vertrouwen of zit er een diepe blokkade in de weg. Wij gaan je helpen jouw unieke vorm te vinden! Je krijgt bovendien krachtige energetische tools in handen. Deze unieke combinatie zet je in je kracht en geeft je vertrouwen. Dat wat er in je zit komt er eindelijk uit, en hoe! 
Wil je vanuit gemak en vertrouwen behandelen zodat je geniet van elke sessie?  Ook als je al een eigen praktijk hebt kan deze opleiding je veel bieden. Uitbreiding en verdieping van tools, meer vertrouwen op je intuÔtie en sessies geven waar je plezier in hebt omdat het vanzelf gaat! Als je zoekt naar concrete handvatten die je behandelingen naar een hoger niveau tillen en je bent bereid diep in jezelf te reizen, wees dan welkom! 
Heb je in het verleden burn-out gehad en/of veel meegemaakt en mag het roer nu echt om?! De zorg voor anderen, een baan die geen vervulling geeft of andere zaken die aan je trekken... je voelt dat het anders mag! Nu is het tijd voor jou, tijd voor een nieuwe start en tijd om werk te maken van je wijsheid en passie! 
 
 Vragen? Neem contact met ons op!
Zou het niet heerlijk zijn als je jouw passie leeft en durft te stralen? 
Toen ik startte met mijn eigen praktijk had ik dezelfde vragen en twijfels als jij. Kan ik dit wel? Waar begin ik aan... en hoe kan ik hier van leven? Toch kon ik niet anders dan mijn hart volgen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. 
Ondanks alle onzekerheden en twijfels voelde ik me in dit proces altijd gedragen omdat ik diep van binnen wist, dit is mijn weg. 

Ik, Samantha, ben oprichter van Centrum Puur en grondlegger van de MEE therapie. Mijn eigen ontwikkeling als therapeut was niet altijd gemakkelijk. Hoewel cliŽnten vanaf het begin af aan heel enthousiast waren bleef ik lange tijd twijfelen aan mezelf. Mijn onzekerheid kwam niet door een tekort aan kennis maar zat in mij. De oplossing mocht ik dus ook in mezelf vinden.
 
In de vele opleidingen die ik volgde lag de nadruk te vaak op de methode in plaats van op mij. Ik was ondergeschikt aan de methode en dit was niet bevorderend voor mijn zelfvertrouwen. Ik miste steeds iets, elke opleiding of cursus was het nét niet. Toen ik meer in verbinding kwam met mijn essentie en vanuit hieruit ging werken veranderde er veel: 
 • Ik voelde geen enkele druk meer en had plezier in elke sessie die ik mocht geven
 • Ik kon het resultaat loslaten
 • Ik genoot van de wonderlijke resultaten ;-)
 • De sessies gingen steeds meer vanzelf, steeds dieper
 • Ook op moeilijke momenten kon ik blijven vertrouwen en voelde ik de verbinding met mijn helpers
 • Er gebeurden dingen die ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden
 • Ik kon mijn onzekerheid omarmen :-) 
Al tijdens de eerste opleiding die ik deed werden mensen op mijn pad gezet met de meest heftige klachten en problemen zoals incest, psychose, M.E. burn-out, (chronische) trauma's etc. Blijkbaar was ik er klaar voor, hierdoor mocht ik in korte tijd een grote groei doormaken. Vele honderden mensen heb ik behandeld, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten. 
  
Ook werd ik veel bezocht door collega therapeuten en coaches. Wat me steeds opviel, is dat ze bijna altijd te veel op methodes leunden en te weinig op hun eigen kracht. Zo zonde en zo niet nodig! Ik vind dat methodes (hoe prachtig ook) nooit de persoon in de schaduw mogen zetten.
 
MEE therapie is niet de zoveelste methode, daar zijn er al genoeg van, er is echter maar één jij, je eigenheid is iets om te koesteren! Deze therapie duwt niemand in hokjes maar helpt jou (en de cliŽnt) juist uit om je hiervan te bevrijden. 
 
Methodes zijn ondersteunend maar nooit leidend, ze zijn als een soort zijwieltjes. Jij bent de fiets ;-) Des te meer je vertrouwt des te meer de zijwieltjes omhoog gaan. Zo ga je als vanzelf de methodes overstijgen en werkt dan puur vanuit 'zijn' vanuit de essentie. 
 
Als je durft los te laten ontstaan er wonderlijke dingen. Je hebt wellicht al andere workshops en cursussen gevolgd en toch ben je nog op zoek. Er mist Ďietsí maar je kunt er de vinger niet op leggen. Het ontbrekende puzzelstuk vormt vaak het contact met je diepste zelf. 
  Afbeelding invoegen
 
Het zit 'm namelijk niet in dat boek of in die cursus.... het zit 'm in jou! Een cursus, boek of methode kan pas het verschil maken als jij in contact bent met je diepste zelf.

Ben je benieuwd of de opleiding bij je past? Vraag de checklist aan en check het gelijk!
 
Ja, stuur mij de checklist
 

MEE therapie is dus géén methode en werkt niet met vaste Ďregelsí.
 
Het werkt zonder omwegen rechtstreeks vanuit de bron en recht uit het hart.
 
Deze opleiding geeft je een compleet pakket aan vaardigheden en tools maar bovenal het vertrouwen om je eigen praktijk te starten. Ben je al coach, therapeut of (alternatief) hulpverlener? Dan zullen je sessies zich enorm gaan verdiepen waardoor je anderen nog effectiever kunt helpen.
 
De opleiding tot MEE therapeut is heel geschikt voor jou wanneer je je herkent in deze punten: 
 
Afbeelding invoegen
 
 • Je hebt een duidelijke interesse in het spirituele
 • Je wilt je onderscheiden in een pure manier van werken
 • De verhouding 70% praktijk en 30% theorie spreekt je aan
 • Je voelt je thuis in een kleine groep met informele sfeer
 • Je voelt het verlangen écht iets voor anderen te betekenen
 • Je wilt vanuit je hart (leren) werken en niet volgens regels
 • Je voelt je aangetrokken tot verschillende methodes
 
Voor wie nog meer?
 • Voor wie toe is aan een onvergetelijke en diep transformerende ervaring
 • Voor wie ernaar verlangt onvoorwaardelijk op zichzelf en z'n intuÔtie te vertrouwen
 • Voor wie bereid is zich in alle kwetsbaarheid te openen en te verbinden met alles dat wil stromen  
You can not teach a person anything,
you can only help them find it whitin themselves.  
                                                                                                Galileo Galilei 
Wat mag je verwachten?
 • Diepgaand in contact komen met je 'zijn'
 • Krachtige en effectieve behandelingen kunnen geven aan zowel volwassenen als kinderen
 • Het doorbreken van stagnaties en blokkades bij jezelf en anderen
 • Een grote sprong in je persoonlijke ontwikkeling maken
 • Ontdekken van jouw unieke kwaliteiten
 • Persoonlijke begeleiding door Samantha en haar assistent(en)
Je leert intuÔtief werken met de volgende methodes:
 • Doorbraak Transformatie Coaching: doorbreken van diepe patronen en overtuigingen
 • Emotie pressuur: voor het opheffen van emotionele, fysieke en mentale blokkades
 • Essentie healing & reading: vanuit afstemming inzichten en healing geven op zielsniveau
 • Engelen & lichtwerk: werken met engelen om zo auralifters en entiteiten verwijderen, koorden te verbreken etc.
 • De helende reis naar de essentie: diepgaande healing door de innerlijke reis naar de bron
 • E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) vrijmaken en helen van emotionele lading
Ieder mens is uniek en verdient een sessie die net zo uniek is. Zo ontstaat altijd een afgestemde mix van verschillende methoden (Multi) die je vanuit de essentie inzet. Dat is de kracht van MEE (Multi Energetische Essentie) therapie. 
 
Andere onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: hoogevoeligheid, nieuwetijdskinderen, chakra en aura, voeding, aarden, zuiveren en beschermen, het innerlijke kind, ziektes vanuit de ziel bekeken, omgang met de cliŽnt en praktijkvoering.
 
Voor jouw persoonlijke proces zetten we nog diverse andere tools in waaronder systemisch werk (opstellingen) Dit geeft heel snel en duidelijk inzicht in blokkades en werkt ongelooflijk mooi en diep door. 
 
Hedwig over de opleiding:
 
Voor mij was de eerste dag een enorme opluchting. Ik was van te voren bang dat ik niet in de groep zou passen. Wat een verspilde energie ;-) De sfeer was gelijk goed en wat een verademing om tussen allemaal gevoelige mensen te zitten!

Het sterke punt van de opleiding vind ik absoluut het vertrouwen dat je krijgt in jezelf. De nadruk wordt telkens weer gelegd op dat je je eigen vorm mag vinden, dat je mag doen wat voor jou goed voelt. De informatie die je krijgt zijn handvatten, kaders die je kunnen helpen, maar jouw eigen gevoel is leidend. Doordat je gelijk al gaat oefenen met cliŽnten word je gedwongen om buiten je comfort zone te stappen en ga je ervaren dat je meer kunt dan je eigenlijk had verwacht.

De verschillende oefeningen tijdens de opleidingsdagen zorgen dat je snel groeit als persoon. Ik vind het gebruik van opstellingen ook bijzonder mooi. Hoe eenvoudig en snel zie en voel je wat er speelt, super!

       Afbeelding invoegen
Wat ik ook prettig vind is dat je niet alleen aan de slag gaat met de transformatie van anderen, maar ook van jezelf. Voor mij is er al heel wat opgeruimd zodat mijn weg steeds vrijer en rooskleuriger wordt. Wat betreft de begeleiding kan ik alleen maar positief zijn. 
Ze zorgen voor een informele prettige sfeer, waarbij in de gaten wordt gehouden of ieder zich er prettig bij voelt. Samantha stelt zichzelf ook kwetsbaar op, wat maakt dat de groep nog hechter en veiliger voelt. 

 
Wat is Multi Energetische Essentie Therapie?
 
Een MEE sessie kenmerkt zich door de zuivere afstemming op de cliŽnt en wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Vanuit verbinding met de essentie wordt de best mogelijke behandeling geboden. Een MEE therapeut beschikt over het vermogen om op intuÔtie een behandeling op maat af te stemmen en maakt gebruik van diverse methoden om snel naar de kern te gaan en effectief te behandelen. 

De MEE sessies zijn holistisch, dat wil zeggen de 'hele mens' wordt behandeld, lichaam, geest en ziel. MEE therapie richt zich niet zozeer op de klacht maar op het helen van de mens en het herstellen van de verbinding met zijn diepste kern. 
 
Na dit jaar:
 • Kan je intuÔtief werken met de mooiste methoden en technieken zonder jezelf te verliezen
 • Beschik je over een unieke en complete gereedschapskist vol met de krachtige tools
 • Vertrouw je op jezelf en durf je te (be)handelen vanuit jouw wijsheid
 • Weet je wat jouw unieke kwaliteiten zijn en durf je deze in de wereld te zetten
 • Kan je met zeer effectieve behandelingen echt iets voor de ander betekenen (ook voor kinderen!)
 • Ben je klaar om je eigen praktijk te starten en/of uit te breiden 
 • Heb je een geweldig mooie reis gemaakt die je leven in alle opzichten positief heeft veranderd en verrijkt!
 
Praktische opzet van de opleiding
 
 
Afbeelding invoegen
 
In de opleiding neemt de praktijk een belangrijke plaats in. Je hoeft geen lappen tekst te lezen of uit je hoofd te leren, wel is het belangrijk dat je naast de opleidingsdagen actief aan de slag gaat met het geven van (oefen) sessies. Dat is voor veel deelnemers in het begin spannend maar... "life begins at the end of your comfortzone' Daar waar het spannend wordt ligt ook de mogelijkheid tot groei.
 
Het is een heel volwassen reis die je steeds uitnodigt om stappen buiten je comfortzone te zetten. Een reis die van je vraagt om alles met open hart tegemoet te treden en je aanmoedigt en ondersteund bij de stappen die je zélf mag zetten. 

 
 
 
De opleiding bestaat uit 17 lesdagen, de lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Het laatste blok (dag 16 en 17) staat in het teken van de afsluiting. Samen dompelen we ons nog één keer diep onder in de essentie en beleven een prachtige afsluiting van een heel speciaal jaar! 
 
Je krijgt een lesmap met uitleg en informatie per onderwerp en er zijn er diverse audiolessen die je gedurende het lesjaar thuis luistert. Zo is er een audioles met uitleg voor je je eerste cliŽnt ziet, een audioles Transformatie Coaching, entiteiten en nieuwetijdskinderen met een totale duur van ruim 6 uur! Je kunt ze zo vaak terugluisteren als je wilt, zelfs nadat de opleiding is afgerond.
 
Jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en bereidheid zijn bepalend voor het succes en groei die je dit jaar zult doormaken. Het is een intensief jaar waarin je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen. Laat je hierdoor niet afschrikken maar juist aanmoedigen! 
i
    Afbeelding invoegen
 
Deze reis werkt continue en diep door in je dagelijks leven. Hoeveel tijd de opleiding van je vraagt hangt af van hoeveel jij bereid bent te investeren. Hoe meer je oefent, hoe meer je groeit maar houdt rekening met een investering van minimaal 3 uur per week. De opleiding heeft geen theoretisch examen maar er is wel een praktijk toetsingsmoment. Niet alles hangt af van dat ene moment, we hechten minstens zoveel waarde aan hoe jij je gedurende het jaar hebt ontwikkeld als mens en als therapeut.  
 
Bij gebleken geschiktheid en het succesvol doorlopen van dit jaar, ontvang je jouw diploma en verwelkomen we je graag als collega MEE therapeut! 

 
Ben je benieuwd of deze opleiding bij je past? Download dan hier de checklist en ontdek het snel!
 
Ja, stuur mij de checklist
 

Afbeelding invoegen
 
Over jouw begeleider op deze bijzondere reis

Samantha werkt op een liefdevolle maar doortastende wijze. Ze heeft veel mensen op haar behandeltafel gehad, veelal met heftige problematiek. Daarnaast heeft ze inmiddels flink wat MEE therapeuten opgeleid.
Jouw eigen reis vormt de basis van waaruit jij anderen mag helpen op hun reis. Hoe verder je zelf reist hoe meer je een ander kunt mee geven. Ik geloof dat in ieders diepste pijn ook zijn grootste kracht ligt verscholen. Ik breng je graag in contact met beide, zodat je alles wat je bent kunt omarmen en durft te stralen!  
 i
 
Ik heb veel cursisten mogen begeleiden en veel mensen mogen behandelen en ik ben hun allen enorm dankbaar want zonder hun had ik deze prachtige therapie nooit kunnen ontwikkelen. Het is geweldig om te zien wat cursisten na een paar lesdagen al voor hun medemens kunnen betekenen. Ik ben vaak net zo verwonderd en ontroerd als zij. 
 
De lessen worden gegeven in een setting waarin jij jezelf kunt zijn, een open en veilige sfeer vormt de basis van waaruit jij je ontwikkelt. Je zult merken dat er naast de nodige diepgang ook veel ruimte is voor humor! Elke groep heeft één vaste assistent en soms zijn er nog extra assistenten aanwezig om je te begeleiden. Dat zijn altijd MEE therapeuten die de reis zelf gemaakt hebben, dat heeft een grote meerwaarde. Het grootste deel van de opleiding neemt Samantha voor haar rekening, soms worden (delen van) lesdagen overgenomen door andere trainers. 

 

Afbeelding invoegen
  Yvonne: Ik heb Samantha als heel puur en zuiver ervaren in haar doen en laten. Zij zowel als haar opleidingen zijn continu in ontwikkeling en zij laat zich daarin leiden door haar ervaring en intuÔtie. Samantha zet een sfeer neer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren in de deelnemers. Ze biedt je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ze helpt door je bewust te maken en jezelf te ontwikkelen, niet door jou van haar afhankelijk te maken.


Belangrijk! Als je blindelings wilt vertrouwen op methodes en het belangrijk vind om alles met je hoofd te verklaren, zul je je absoluut niet thuis voelen in deze opleiding. Deze opleiding kan je zien als een reis van hoofd naar hart, ben je bereid om los te laten? 
 

 
 
Only as high as I reach can I grow
Only as far as I seek can I go
Only as deep as I look can I see
Only as much as I dream can I be
 Karen Raven
 
 
 
Wil je even sfeerproeven?
Bekijk dan hier een korte impressie: 
           

 
Afbeelding invoegen

Kitty: Ik heb mijn hart gevolgd en een ticket gekocht voor de prachtige, zeer bijzondere MEE reis en daar heb ik geen seconde spijt van! Het is eigenlijk moeilijk in woorden uit te leggen wat deze opleiding je brengt, je moet het gewoon voelen en beleven! Je krijgt in vrij korte tijd vele krachtige tools in handen waarmee je iets voor anderen kan betekenen, maar daarnaast is het ook een reis met en naar jezelf, je essentie.

Geen dikke studieboken maar je leert nog meer te luisteren naar je hart en te vertrouwen op je intuÔtie. Dit doe je samen met je medecursisten, Ongelooflijk waar je na een par dagen al toe in staat bent...

De liefdevolle persoonlijke begeleiding is PUUR en de locatie is prachtig en rustgevend. Kortom: ik ervaar de MEE opleiding als een cadeau waar ik elke dag dankbaar voor ben! 


 
Er zijn weer nieuwe groepen gepland!
 
  
Woensdag groep MEE 24    (nog 1 plekje vrij)
 • Dag 1 op 12 september 2018
 • Dag 2 op 10 oktober 2018
 • Dag 3 op 31 oktober 2018
 • Dag 4 op 11 december 2018 
 • Dag 5 op 12 december 2018 
 • Dag 6 op 16 januari 2019
 • Dag 7 op 6 februari 2019
 • Dag 8 op 27 februari 2019
 • Dag 9 op 12 maart 2019
 • Dag 10 op 13 maart 2019 
 • Dag 11 op 3 april 2019
 • Dag 12 op 24 april 2019
 • Dag 13 op 15 mei 2019
 • Dag 14 op 5 juni 2019
 • Dag 15 op 2 juli 2019 
 • Dag 16 op 3 juli 2019 
 • de 17e dag is een oefendag die je ergens tussen lesdag 5 en lesdag 16 komt volgen (elk kwartaal is er een mogelijkheid)

 

 

Zaterdag groep MEE 25 (vol)

 • Dag 1 op 13 oktober 2018
 • Dag 2 op 3 november 2018
 • Dag 3 op 8 december 2018
 • Dag 4 op 11 januari 2019 
 • Dag 5 op 12 januari 2019 
 • Dag 6 op 2 februari 2019
 • Dag 7 op 2 maart 2019
 • Dag 8 op 6 april 2019
 • Dag 9 op 3 mei 2019 
 • Dag 10 op 4 mei 2019 
 • Dag 11 op 1 juni 2019
 • Dag 12 op 6 juli 2019
 • Dag 13 op 7 september 2019
 • Dag 14 op 5 oktober 2019
 • Dag 15 op 25 oktober 2019 
 • Dag 16 op 26 oktober 2019 
 • de 17e dag is een oefendag die je ergens tussen lesdag 5 en lesdag 16 komt volgen (elk kwartaal is er een mogelijkheid)

 

 

 

 
Afbeelding invoegen
  Esther: De MEE-opleiding betekent voor mij Ďgroeiení in een veilige omgeving met gelijkgestemden. De weg terug vinden naar wat je in essentie bent en uit mag dragen. Zonder oordeel en met respect voor ieders verhaal en tempo. De eenvoudige technieken die gebruikt worden zijn ontzettend krachtig en waardevol, stuk voor stuk... Een mix van krachtige tools zorgen voor een kleurenpallet aan hulpmiddelen om mensen te helpen hun balans terug te vinden en hun leven weer op te pakken. Ondanks dat ik nog maar halverwege de opleiding ben, gebeuren er al prachtige dingen tijdens sessies.

Mensen lopen lichter, meer ontspannen en vrolijker mín huis uit na een behandeling en weten veelal weer wat te doen om die balans te behouden en om te zetten in daadkracht en een gelukkiger leven. Geweldig om te zienÖ Love it! De lesdagen wordeen op professionele en rustige manier gegeven met humor en ruimte voor iedereen. De begeleiding voelt gelijkwaardig en heel fijn dat ze ook hun kwetsbare momenten hebben.

De bijzondere locatie is echt prachtig! Rust, ruimte, natuur en een prachtige energie overheersen. Ook voor de innerlijke mens wordt uitstekend gezorgd door een kleurrijke lunch met voor ieder wat wils. Kortom: Een waardevolle opleiding voor jezelf en je persoonlijke groei en voor anderen om hen te helpen weer bij zichzelf te komen. 

Ik ben enthousiast en dankbaar dat deze opleiding mín leven binnen is gewandeld! Een mooier cadeau heb ik mezelf tot nu toe nog niet gegevenÖ :-)
 

Je investering: 

 Concreet krijg je:
 
 • 17 opleidingsdagen incl. volledige verzorging t.w.v. € 137,- per dag, totaalwaarde € 2.329,-
 • Diner, overnachting en ontbijt tijdens het laatste blok is inbegrepen t.w.v. € 37,-
 • Het boek van Brandon Bays 'de helende reis' t.w.v. € 19,95
 • Een uitgebreide opleidingsmap met informatie per tool/onderwerp t.w.v. € 297,-
 • Een flacon zuiverspray en een orgonite beschermer t.w.v. € 20,-
 • 100 visitekaartjes 'MEE therapeut in opleiding' t.w.v. € 10,-
 • Audiolessen om thuis te beluisteren t.w.v. € € 297,-
 • Ontwikkel en evaluatie momenten t.w.v. € 97,-
Wacht even voor je alles bij elkaar optelt, je investering valt lager uit! ;-) 
 
Afbeelding invoegen

Onbetaalbaar en uniek aan de MEE opleiding zijn:

 • De enorme sprong die je maakt in je persoonlijke ontwikkeling
 • Diepgaand in jezelf reizen en jouw unieke vorm vinden
 • De kleine groep met veel persoonlijke aandacht (max. 12 cursisten en altijd 2 begeleiders)
 • Het beste uit vele therapieŽn gebundeld in één opleiding
 • écht werken vanuit je hart, vertrouwen op je intuÔtie
 • Warme, integere en betrokken begeleiding
 • De mogelijkheid om na de opleiding vervolgmodules te volgen om je verder te specialiseren of om extra hulp te krijgen bij het opzetten van je praktijk 
Niet inbegrepen, niet verplicht maar wel aanbevolen:
 
- een behandel tafel (algemeen verkrijgbaar vanaf  89,-)
 
- het boek 'de sleutel tot zelfbevrijding' van Christiane Beerlandt (bij ons bestelbaar)
 
- een biosensor (bij ons aan te schaffen voor € 25,-)
 
 
De volgende 5 Extra's met een totaalwaarde van € 497,- krijg je cadeau:
 
Afbeelding invoegen
 
Bonus 1: Online begeleiding en extra online lesmateriaal       
Je vragen online stellen op de besloten Facebookgroep. Je hoeft dus niet met je vragen te wachten tot de volgende lesdag. Je leert ook veel van de vragen/antwoorden van je medecursisten, bovendien staat er veel extra materiaal online, zoals meditaties, voorbeeld sessies etc. De Facebook groep is een fijne plek om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en ondersteund te worden door MEE therapeuten die al een eigen praktijk hebben.       

Afbeelding invoegen
 
Bonus 2: de online workshop E.F.T.                                                                                        
Met deze online workshop kan je alvast aan de slag met deze geweldige techniek nog voordat we het in de les behandelen! Het is een volwaardige workshop van bijna 3 uur speciaal ontwikkeld voor MEE therapeuten in opleiding. De basis van E.F.T. leer je thuis achter de computer, de verdieping doen we tijdens een 'live' lesdag.                                                                                                                                                    
 
Afbeelding invoegen
 
Bonus 3: Een MEE sessie bij een gediplomeerd MEE therapeut                                             
Wanneer je vastloopt, een duwtje in de rug nodig hebt of gewoon wat extra aandacht kan gebruiken biedt deze sessie uitkomst! Even alle aandacht voor jou alleen! De sessie duurt zo'n 1,5 uur kan je aanvragen bij één van de speciaal opgeleide MEE therapeuten, zij hebben extra training ontvangen om je zo goed mogelijk te begeleiden in je proces. 

Afbeelding invoegen
 
Bonus 4: Een introductie video voorafgaande aan onze reis                                                 
Een paar weken voor de start ontvang je toegang tot deze video. In de video neem ik je vast een stukje mee op reis, ik geef je waardevolle tips en informatie zodat je goed voorbereid aan de MEE reis begint. Tijdens het kijken zul je nog meer feeling krijgen met de MEE en gaan voelen dat de reis eigenlijk al begonnen is.

Afbeelding invoegen
 
Bonus 5: Een hulplijn inschakelen                                                                                         
Als je het even niet meer weet, het overzicht kwijt bent of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor kan je een hulplijn inschakelen. Tijdens de opleiding heb je recht op 2 telefonische gesprekken van ongeveer een half uur zodat je door de bomen het bos weer ziet. Erg fijn zo'n extra steuntje in de rug! 
 
Als je al het bovenstaande bij elkaar optelt zouden we een tarief moeten hanteren van € 3.603,95. De opleiding is het zeker waard maar toch bieden we je graag de mogelijkheid tegen een veel lager tarief MEE te doen.

Je investering voor deze unieke opleiding inclusief verzorging en alle extra's
zoals hierboven genoemd, bedraagt 2.497,- excl 21% btw 
 
Korting voor vroege beslissers
Vroegboekkorting voor MEE 24: € 200,- bij betaling ineens voor 15 juni 2018
Vroegboekkorting voor MEE 25: € 200,- bij betaling ineens voor 18 juli 2018
 
 
Er vindt altijd een telefonische intake plaats voordat je je aanmeldt. Je schrijft je dus pas in nadat al je vragen zijn beantwoord en we er beiden zeker van zijn dat je hier op je plek bent. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!                            

 
Het is mij gelukt om mijn droom uit te laten komen, dat gun ik jou ook!
 
 
Ik zou het geweldig vinden je te mogen begeleiden op weg naar jouw droom!
 
 
 Afbeelding invoegen
 
PS 1: Als je twijfelt heeft dit vaak te maken met de investering die een opleiding als deze van je vraagt. Realiseer je dat het hier niet gaat om een investering in mij maar om een investering in jezelf en in je toekomst. De rest van je leven profiteer je van al het moois dat je dit jaar leert.... gun jij jezelf dit cadeau?
 
PS 2: Elke sessie die ik mag geven is voor mij een unieke en bijzondere ervaring. Wat MEE therapie voor mensen kan betekenen is zo speciaal dat ik me geen mooier 'werk' kan voorstellen dan dit. Als jij ook dit ook voelt in je hart, durf dan de sprong te wagen!
 
PS 3: Als deze opleiding iets voor jou is dan heb je dat gevoeld!
Kriebelt het morgen nog? Durf dan op dit gevoel te vertrouwen en neem contact met ons op :-)
 
Heb je nog vragen of wil je een intake gesprek? We zien je berichtje graag tegemoet! 
 
 

In deze video vertellen cursisten over hun reis en geven antwoord op de vragen: 
 
- Waarom ben je de MEE reis gestart?
- Wat vond je van de inhoud van de opleiding?
- Kan je na een jaar écht iets voor een ander betekenen? 
- Wat heeft het jou persoonlijk gebracht? 
 
Kijk je even mee? 
 
                                                       
 

Meer ervaringen van cursisten lezen? Klik dan hier